Webaslan Forum
Page 15 of 17 < 1 2 ... 13 14 15 16 17 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#459635 - Tue Jun 23 2009 08:23 AM Re: Hasan Şaş **** [Re: Shahin Sharifov]
Asi_Kral_o1 Offline

İlk Gönderen: Shahin Sharifov
İlk Gönderen: Asi_Kral_o1
Herkes Kabullensin Bunu Galatasaray Spor Klübü Kendi Evlatlarına Sahip ÇIKAMIYOR

Nasil sahip cikmiyor??
Simdi oynuyan Galatasarayin evlatlari degilmi???
Hasa sasi ben coik severim benim Formam arkasinda Hasan sas yazili...
Amma cok gozumden dustu inanirmisin.Bir alakan var diye yazmisin.
Hasan sasa soyleki.
Ben Hasan Sas icin Adnan Polat icin Galatasarali olmadim..
Bunun icinde Hasan sasin aciklamasiylada gal;atasaraydan sogumam..
anlatirsin bir zahmet bunu

Bidahaki Gittiğim de Söylerim Ama Bize Anlattıklarını Duysan Şok Olursun
Hangi Futbolcusuna Sahip Çıktı Söylermisin ?
Alper Tezcan Maddi Sıkıntıdan Dolayı UEFA Kupası Madalyasını Sattı...
okan,suat,arif,hakan ünsal,kral hakan şükür,ümit davala,bülent,hasan,ergün verdiği emeklere karşılık hangisine sahip çıkıldı
Adam Gençliğini Vermiş Takıma,11 Yıl Oynamış Bu Takımda...
Şimdi İse Sözleşmesi Bittikten Sonra Adama Diyorsunki Floryaya Git Eşyalarını Topla...

Direk Yüzüne Sövsünler Daha İyi

Tarafından düzenlendi Asi_Kral_o1 (Tue Jun 23 2009 08:26 AM)

#459643 - Tue Jun 23 2009 10:29 AM Re: Hasan Şaş [Re: Asi_Kral_o1]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
İlk Gönderen: Shahin Sharifov
Herkes Kabullensin Bunu Galatasaray Spor Klübü Kendi Evlatlarına Sahip ÇIKAMIYOR

Nasil sahip cikmiyor??
Simdi oynuyan Galatasarayin evlatlari degilmi???
Hasa sasi ben coik severim benim Formam arkasinda Hasan sas yazili...
Amma cok gozumden dustu inanirmisin.Bir alakan var diye yazmisin.
Hasan sasa soyleki.
Ben Hasan Sas icin Adnan Polat icin Galatasarali olmadim..
Bunun icinde Hasan sasin aciklamasiylada gal;atasaraydan sogumam..
anlatirsin bir zahmet bunu

Bidahaki Gittiğim de Söylerim Ama Bize Anlattıklarını Duysan Şok Olursun
Hangi Futbolcusuna Sahip Çıktı Söylermisin ?
Alper Tezcan Maddi Sıkıntıdan Dolayı UEFA Kupası Madalyasını Sattı...
okan,suat,arif,hakan ünsal,kral hakan şükür,ümit davala,bülent,hasan,ergün verdiği emeklere karşılık hangisine sahip çıkıldı
Adam Gençliğini Vermiş Takıma,11 Yıl Oynamış Bu Takımda...
Şimdi İse Sözleşmesi Bittikten Sonra Adama Diyorsunki Floryaya Git Eşyalarını Topla...

Direk Yüzüne Sövsünler Daha İyi

Hasan Sas, cikip diyor ki "Konussam yer yerinden oynar!", Sas bu sozleri sarf etmeden once Bulent Korkmaz'i karsisina alip konusmus mu hic? "sen beni hangi akla hizmet, bu fizigimle beni mac kurtarmak icin sahaya suruyorsun?" diye sormus mu ki?

Hasan Sas'i bitiren bulent korkmaz oldu, yonetime ya da birilerine bos yere sallamasin, amaci "Galatasaray vefasizdir, bana da vefa gostermediler" diyerek bu klise sozden ekmek yemekse o zaman baska,

Linderoth 2 senedir sakat ve herkes onu bekliyor, Hasan'in Linderoth'tan farki nedir? Hasan hazir olmadan sahaya cikti ve kendini herkesin kafasinda bitirdi,

Ayni seyleri tekrar tekrar yaziyorum ama bir kez daha yazayim,

Basettiginiz oyunculardan hangisi, kendi kendilerine "dur" dedi, ya da benden bu kadar diyerek futbola son noktayi koydu?

Bu forum 2000 senesinden beri acik ve ayni seyleri yazip duruyorum, bu adamlar Galatasaray haricinde bir takimda forma bulamazlar, hicbiri de bulamadi ek olarak Galatasaray kadar bir oyuncusuna sahip cikan bir kulup daha yoktur.

Onumuzdeki sene de bu kez de biri cikip "umit karan'a yapilan haksizlikti" diyecektir, Umit'in besiktas'in kapisinda yattigini unutarak,

Okan, Arif, Hakan Sukur, Bulent, Hasan, Ergun...

Bu oyuncular Galatasaray'da omurlerini tamamlamis olmalarina ragmen 1 bana kalirsa da 2 sene fazladan oynadilar, Okan Buruk'a ne vefasizligindan soz ediyorsunuz?

Ancak IBB'de oynayabilen bir oyuncuya Galatasaray'in sahip mi cikmasi gerekiyor? Bir sene daha mi forma vermeliydi? Kapasitesi bu kadardi, ne futbolu birakmayi dusundu ne de Galatasaray'dan ayrilmayi,

bir oyuncunun boyle bir zihniyeti varsa kendisini kapinin onunde bulur,

Gecelim Arif'e,

UEFA Kupasi heyecaniyla bir baktik Arif efendi yurtdisinda, kendisi bile inanamistir bence, sonra aglayarak dondu, ne de olsa babaocagi gelecek tabi, kendine takim bulamayan Arif, Galatasaray'da ama aslinda Galatasaray vefasizdir!

Hakan sukur, kimilerine gore de florya'daki dini yapilanmanin merkezi,

Galatasaray'da kac sene oynadi?

Her transfer sezonunda Galatasaray'daki en buyuk problem olup, surekli Hakan'in sozlesmesi konusulmadi mi? Aylarca Hakan uzatacak mi uzatmayacak mi? İstedigi para verilecek mi verilmeyecek mi? Her yurtdisi transferinde masaya oturup Galatasaray'i ilk satan Hakan degil miydi?

Avrupa'da fellik fellik dolasip, gittigi her yerde problem cikartan, gecinemeyen ama sonra Galatasaray'a donen kendisi degil miydi?

Bir iddiaaya gore de Okan ve Emre'yi Inter'e transfer olmasina on ayak olan isim de oydu.

Inter'de muslumanligini yasayamamis! ve donmustu, Okan - Emre kendisi gibi ayni kafadayken, onlarin yasayabilmesi ama Hakan'in yasayamasi, biz de aptaliz yedik bunlari,

Galatasaray'a en buyuk ihanetleri yapan Hakan'dir,

Bulent, kendini Maldini'nin yerine koymasi ve 50 yasina kadar oynamaya calismasi ama son donemlerde bireysel hatalari, buna ek olarak agresif saga sola saldirmasi vs. Sezon sonunda kendisine teklif edilen jubileyi kabul etmeyisi ama yanlisimiz var cunku Galatasaray vefasiz! Onlar ellerinde baston, futbol oynayacak kaybeden varsin olsun Galatasaray olsun degil mi?

Ergun de benzer sekilde miyadini doldurmustu ve futbolu birakmaya yanasmadi o zaman Galatasaray degil hangi kulup olursa olsun bu oyuncuyu kapinin onune koyar,

Alper tezcan,

Futbolun gercek yuzu, futbolda bugun varsin yarin yoksun.

Kaleci Volkan vardi, su tum armut golleri yiyen, kapalicarsi'ya gitti kuyumculuk yapti. Alper daha genc, Galatasaray Alper'in cebine para mi koyacak? Maasa mi baglayacak? 25 yasinda genc, omur 65 yil, gitsin calissin.

Goruntulerini izliyoruz gecekonduda yasiyor, Turkiye'nin yarisi bu gecekondularda, hem calismiyor hem de dilenmekten utanmiyor.

Yok yokkkk Galatasaray vefasiz...

Hakan unsal'in hesabini Fatih Terim'den sorun, goreve gelirken, apar topar eski top tufekleri toplayip, kapinin onune koyulacagini anladiginda onlari ilk satan.

Bunun hesabini ondan sorun, hatta sikiyorsa sorun imparator'dan..

Tarafından düzenlendi CENk (Tue Jun 23 2009 10:40 AM)

#459644 - Tue Jun 23 2009 10:35 AM Re: Hasan Şaş [Re: CENk]
metyus_2005 Offline

haklısın arkadasım bı tek ergun pembe kaldı laf soylemeyen oda beyfendılıgınden kutluyorum onu

#459663 - Tue Jun 23 2009 13:45 PM Re: Hasan Şaş [Re: metyus_2005]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Galatasaray'lılığımızdan değil de 2000 yılında kadroda olan yerli futbolculardan soğucaz bu gidişle..

#459671 - Tue Jun 23 2009 14:39 PM Re: Hasan Şaş [Re: Raist]
shiroi_ch Offline
Üye

Yer: İzmir
ellerine sağlık cenk arkadaşım çok güzel yazmışsın. yazdıklarının altına imzamı atarım...

oyuncular kulüpleri ile özdeşebilirler ama bu demek değildir futbolcuyu barındırma yeri. futbol dediğimiz fiziksel bir aktivite. sizin vücudunuz bu tempoyu bi noktadan sonra kaldıramayacağı aşikar. messi'de olsanız, hakan şükür'de olsanız zamanı gelince bırakmalısınız. Ha bırakmayıp oynama inadında da Galatasaray gibi, fenerbahçe, beşiktaş gibi büyük takımlarda barınamamanız normaldir. Ama bizim futbolcumuz bunu idrak etmiyor. Sonra kulübü vefasızlıkla suçluyor. Bu iş karşılıklı. Oyuncular bu noktalara gelirken sanki bedava mı oynadılar? Parası neyse verildi, karşılığında da oyuncular kendilerini gösterdiler ve takımın performansı yükseldi. Bir nevi iş anlaşması gibi. O yüzden bu tür yaklaşımlar can sıkıcı olmaya başladı artık.

#459694 - Tue Jun 23 2009 16:20 PM Re: Hasan Şaş [Re: shiroi_ch]
Shahin Sharifov Offline
Koyuk
Üye

Yer: Azerbaycan
O Hasan sasla gorusen arkadasa bir sozum Hasana dersinki konusmayi oyrensin once.11 yil o kulturun icinde olmus yasamis hala konusmayi ogrenememis.
Agzindan ciktigi lafla kendi yakti.
Bitmisrtir benim gozumde Hasan SaS....

Insallah Rijkaardala basarili olur Galatasaray birUefa kupasi daha kaldirir.
Artik Uefa kupasini kaldiranlar virvir konusmazlar.

#459716 - Tue Jun 23 2009 20:03 PM Re: Hasan Şaş [Re: Shahin Sharifov]
Asi_Kral_o1 Offline

Arkadaşım Sana Kim Diyor Elinle Baston Oymasın Ya
Sahip Çıkmak İlla ki İlk 11 de Oynatmakmıdır..İlla Futbolcu Olarak Kulüpte mi Tutmaktır....

Manchester Unitedde Görüyorsunuz Ryan Giggsi Görüyosunuz .....
Hakan Şüküre Senin Heykelini Dikecez Diyorlar....
Peki Hakanın Açıklamalarını İzlediniz mi Siz?
Adam Diyorki Benim En Büyük Heykelim Yurt Dışında Hakan Şükür Denilince Akla Galatasarayın Gelmesi

Ne Çabuk Unuttun UEFA Finalinde Bülentin Kırık Kolunu Sardırıp Maça Devam Ettiğni

Ümit Davala...Geçen Sezonun Başında Skibbe'nin Yardımcısı Olarak Başladı Ama Adam Başladıktan 10 Gün Sonra Kapı Dışarı Ettiler

Demişsinki Hasan Bülentin Karşına Geçip Ben Hazır Değilim Dedi mi Diye ?
TV Röportajlarında Demedi mi Daha Tam Kapasite Hazır Değilim Diye
Bunu Bülent Duymadı mı ?

İlk Önce Galatasarayın İçindeki Düşmanlarını Temizlemesi Gerekir;Adnan Sezgin
Adam Galatasaray-İstanbulspor Maçında Galatasarayın Maçı Satacağına Dair İmzalı TMSF'de Raporu Var

#459740 - Wed Jun 24 2009 09:36 AM Re: Hasan Şaş [Re: Asi_Kral_o1]
xl_aslan Online   sleepy
Üye
**

ümite yapılan hakkaten çok ayıp olmuştu.
Adam ümit millerin hocasıyken bıraktı geldi 3 ay geçmeden KOVULDU!!

#459769 - Wed Jun 24 2009 19:24 PM Re: Hasan Şaş [Re: xl_aslan]
lewo1905 Offline
Üye
**

Yer: izmir
beyler profesyonellikte herşey olabilir ama bi arkadaş şunu söyledi.biz taraftarlar olarak nasıl sagı gösterdik bu insanlara.hala lincoln lincoln diye bağıran arkadaşlara sesleniyorum.adam hiç bişey yapmadığı halde gönüllerin sultanı.ama görev verildiğinde görevini yapmak için tüm eforlarını harcayan insanlara etmediiğiniz küfür kalmadı.ölene kadar futbolun içinde kalacak değil tabiki bu adamlar ama bizler ne werdik.birileri nasılsa bu hasandır bu başkasıdır bzim ewladımızdır diyerek attı taraftarın önüne bizde gaza geldik.adam kaç ay sakatlık yaşadı oyuna aldılar kötü performans göstermiş olabilir ama günah keçisi yapıldı.linderoth iki yıldır sakat ama herkes isteyerekmi sakatlandı bu adam diyor.evet isteyerek sakatlanmadı ama bu adamda bu hale isteyerekmi geldi.kim inkar edebilir son şampiyonlukta hasanın hakanın büyük payı olmadığını? ama biz artık yaşlanınca adamlar küfür edebiliriz.gençler istikrarsız olunca sabredelim şudur budur.

size sadece şunu söylüyorum hasan ın yiğeni eski bir arkadaşımdır.onun zamanında anlattıklarını hatırlıyorum.ve şu anda aranızdaki en koyu galatasaraylı kişiden daha koyu bir galatasaray taraftarıdır. 5 sene önce bunu kendi ağzıdan duydum galatasaraydan başka forma giymek nasib olmasın diye dua ediyordu bu adam.

bunları yönetim için sölemiyorum bir futbolcunun futbol yaşantısı sona ermiş olabilir.anlaşması feshedilebilinir.profesyonellikte bunlar vardır.ama biz taraftarların yaptıkları çok ayıp.balckburn taraftarının tugaya gösterdiği saygıyı sevgiyi biz göstermeyelim hiç bi futbolcumuza.hepsinin arkasından atıp tutalım.

#459775 - Wed Jun 24 2009 20:21 PM Re: Hasan Şaş [Re: lewo1905]
Asi_Kral_o1 Offline

katılıyorum sana lewo1905 kardeşim
en azından görkemli bir törenle ali samiyende bütün eski futbolcuları bir jubile yapılabilirdi.....o kadar emeklerine karşılık bir jubile çok görülmemelidir....

ondan sonra belli başlı futbolcular kulübün içinde görev alması gerekirdi
mesala kaleci antrönörü...mesala paf takım t.d vb

medyanın gazına gelmeyin beyler
sizin haberiniz yok ama bizi içten çökertmeye çalışıyorlar

#459784 - Wed Jun 24 2009 21:08 PM Re: Hasan Şaş [Re: Asi_Kral_o1]
Asi_Kral_o1 Offline

HERKES BU HABERİ İYİ OKUSUN
Adnan Polat'tan Hasan Şaş'a mesaj
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, kulüpten kırgın bir şekilde ayrılan Hasan Şaş konusunda önemli mesajlar verdi...

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile aralarında geçen diyaloğun ardından Hasan Şaş konusunda önemli mesajlar verdi...

Polat "Hasan Şaş ile vedalaşma şeklini ben de içime sindiremedim... Bir de 'Kulübü FIFA'ya şiyaket etti' diye dedikodu çıkardılar... Ben Hasan'a her konuda kefilim... Öyle ki beni zaman zaman arayıp 'Başkanım hesabımda şu kadar para var, lazım olursa alabilirsiniz' diyecek kadar da delikanlı biri... Kaptanlığımızı yapmış Hasan Şaş'ın gönlünü alıp onu onore edeceğim.. Çünkü o bunu en iyi şekilde hak etti" diye konuştu.

#459896 - Fri Jun 26 2009 18:45 PM Re: Hasan Şaş [Re: Asi_Kral_o1]
Shahin Sharifov Offline
Koyuk
Üye

Yer: Azerbaycan
Futbol Fderasyonun yeni cikardigi yasaya gore Hasan sasa jubuli izini yok ayrica bunuda belirtelim.
Hasan sas Ayhan Akman ve Gokdeniz Karadeniz jubiile yapamayacak isimlerden biri

#459900 - Fri Jun 26 2009 19:04 PM Re: Hasan Şaş [Re: Shahin Sharifov]
MesMes Offline
Üye
**

Yer: Hannover
neymis o yeni cikarilan yasa?

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

#459911 - Fri Jun 26 2009 23:12 PM Re: Hasan Şaş [Re: MesMes]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
Yanlis hatirlamiyorsam milliyete okumustum .
doping yuzunden jubile yapamiyorlar ..

#459914 - Sat Jun 27 2009 00:09 AM Re: Hasan Şaş [Re: E05]
MesMes Offline
Üye
**

Yer: Hannover
sacma

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

#459995 - Mon Jun 29 2009 08:06 AM Re: Hasan Şaş [Re: MesMes]
Asi_Kral_o1 Offline

Adam Adnan Polatı Aramış Başkanım Hesabımda Birikmiş Nakit Para Var Ne Zaman Sıkışırsanız Alabilirsiniz Diye

İçindeki GS Aşkı Hiçbirzaman Bitmeyecek

#460019 - Mon Jun 29 2009 19:07 PM Re: Hasan Şaş [Re: Asi_Kral_o1]
Barahir Offline

Her giden eski oyuncunun ardından böyle tartışmalar çıkmasını hiç anlayamıyorum.Hasan Şaş da zamanında çok büyük yarar sağladı Galatasaray'a üstelik çok dürüst ve mert bir insandı.Yine de kulübü de ona parasını verdi.Bunu ekonomik bir olay olarak görebilmeliyiz belki de.Bana göre Hasan gerçek bir Galatasaraylıydı ama bu kulübün onu yıllarca daha takımda tutması gerektiğini ya da hemen teknik heyette bir görev vermesi gerektiğini göstermez.Çok düzgün ve sevilen birisi olduğu için en fazla çok gösterişli olmayan bir jübile yapılabilir.Aslına bakarsak bizim eski oyuncularımızı teknik direktör,yardımcı,altyapı direktörü gibi görevlerde beklememiz çok mantıklı değil.İyi bir futbolcu iyi bir direktör olacak diye birşey yok,şimdinin çok iyi teknik direktörlerinin hepsi zamanında muhteşem oyuncular değildiler.Kulüb oyuncusuna kibarca veda edip gerçekten gerekliyse bir jubile ile yollayabilir.Bunun fazlasını beklemek de gereksiz olur.Eğer oyuncu bir sene daha oynamak istiyorsa da gider başka takıma çok fazla yadırganacak birşey göremiyorum.

#460041 - Tue Jun 30 2009 00:47 AM Re: Hasan Şaş [Re: Barahir]
fatihcam10 Offline
Yeni üye

Yer: balıkesir
yönetimin yapacağı birşey yoktu.hasan şaşın ayrılma zamanı gelmişti ayrıldı ama o taraftar müsveddelerinin havaalanında yaptıkları çok büyük terbiyesizlikti.beni en çok üzen bu olay olmuştur.

#461979 - Mon Jul 20 2009 18:50 PM Re: Hasan Şaş [Re: fatihcam10]
GüLsah Offline
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

Yer: BaşkenT

Seyretmedik ne yalan söyleyelim. Gerçi ne zaman seyrettik bu tür programları o ayrı ama çıkıp sende öfkesini ortaya dökenler kervanına katılmışsın Hasan'ım.

Ne gerek var dedik ama kızmadık Hasan'ım. Umursamasan hadi bana eyvallah desen daha bir ayar olurduk. Tahmin ediyoruz kolay değildir o formayı bu kadar yıl şerefle taşıdıktan sonra aniden çıkartmak. Öfke olur tabii, küskünlükte olur. Hani kimseyede kızamıyoruz, elbette isteniyodur kimse gitmesin, herkes kalsın herkes ama na mümkün işte.

Doğaldır, öfke hali ile meseleler biraz karışmış anlatacaklarından dolayı insanlar soğur sanmışsın Galatasaray'dan. Kime bakıp bunu söyledin bilemiyoruz ancak şu varki buda mümkün değil be Hasan'ım. Olur mu hiç öyle şey?

Sanma biz melankolik halimizle bir şey bilmiyoruz, bir şey görmüyoruz, bir şey duymuyoruz.
Ama ne bilirsek bilelim bunlar bizi soğutabilir mi Galatasaray'dan. İnsanlardan soğuruz, insanlardan uzaklaşırız ama Galatasaray'mı... Asla...

Hani bizi görüyorsundur tribünde bizde öfkeleneriz böyle. Bazen bizde istemeden kalp kırarız hatta Galatasaray'ımıza zarar veririz. Sanma sakın bu öfke nedensiz.

Aslında belki bir gün biz sana Galatasaray'ımızı anlatsak, onu nasıl yaşadığımızı gösterebilsek eminiz sende başka bakarsın.

2007'de pankart haline getirirken seni, boyarken değil; seni sembol haline getirirken çokta isabetli davranmıştık.

O pankartta tarihte yerini aldı, Hasan Şaşım bağırmalarıda ve kesinlikle sende...

Bir gün herkes ayrılacak bizde olmayacağız ama Galatasaray ilelebet var olacak, tüm şanı ile Galatasaraylılıkta...
kaynak:http://www.pankartfanzine.com/
Zaferlerin Mekanı.
Her Köşende Bir Anın Var,

Hüzünler Ve Mutluluklar,
Gözümde Yaş kalbimde Sızı
Zaman Ayrılık Zamanı..

Abimden Miras Bu Sevda . .

#463990 - Sat Aug 15 2009 15:49 PM Re: Hasan Şaş [Re: GüLsah]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
yorumcu oldu şaşırdı iyice.

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

Page 15 of 17 < 1 2 ... 13 14 15 16 17 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı