Webaslan Forum
Page 11 of 17 < 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 16 17 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#423756 - Mon Aug 18 2008 19:46 PM Re: Hasan Şaş **** [Re: careca]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
Kayseri maçındaki Hasan'ı gördüğüme kupadan daha çok sevindim. Hasan en büyük transfer !

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#424069 - Tue Aug 19 2008 18:45 PM Re: Hasan Şaş [Re: ASTURIAS]
devil_39 Offline
2000 ruhu
Yeni üye

tatlı sorun olcak bu sene arda mı kewell mı hasan mı yinede futbolunun sonlarında kaptanlığın ağırlığı ile iş yapçak bu sene istekli baya kupadan çok onun isteği memnun etti...
bence galatasaraylilik din gibi mezhep gibi yerlesmis koklu bir inanctir.galatasaray&#8217;i iste bunun icin tercih eder ve galatsarayliligimla her zaman gurur duyarim"
m.oktay...

#424076 - Tue Aug 19 2008 18:51 PM Re: Hasan Şaş [Re: devil_39]
ates07 Offline

*

Hasan GS abisi yırtıcı presci ve bambaşka

#424120 - Tue Aug 19 2008 19:32 PM Re: #11 Hasan Şaş [Re: Dogus]
NinoGonzales Offline
Yeni üye
*

İlk Gönderen: Dogus
Hasan'ın asıl yeri sol kanat değil ki,Hasan sağ kanatta her zaman oynar,aslında Kalli onu birkaç kere antremanlarda defansta denemiş,sağ tarafta.Bence Hasan orda çok başarılı olacaktır,bi bek oyuncusunun tüm öz3lliklerine sahip,teknik,hızlı,güçlü.Tek handikap ayağında topu fazla tutması,buna aşarsa sağ bekte rahatlıkla oynar.

hasan bek olarak ciktigi maclarda cok kötüydü. kesinlikle oranin adami degil bence. zaten neredeyse bütün futbol otoriteleri ve yorumculari kalli'nin hasan'dan bek yapmasina asiri tepkisi olmustu.

hasan'in son macina gelirsek eger: ben kayseri macinda o eski hasan'dan hala eser göremedim maalesef (yaptigi mükemmel ortada haric).

canini biraz daha disine takip, daha cok calismasi gerek. tek mac eksikliginden degil bence tam hazir olamamasi.

#424142 - Tue Aug 19 2008 19:54 PM Re: #11 Hasan Şaş [Re: NinoGonzales]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
ilk yarı sonunda hasanı hiç beğenmemiş ve eleştirmiştim.ama hasan sas beni utandırdı.tesekkürler hasan.sen bçyle iyi ol ben utanmaya razıyım...

#424265 - Tue Aug 19 2008 22:23 PM Re: #11 Hasan Şaş [Re: benimdünyam]
enorja_gs Offline
Yürekli Aslanlar
Yeni üye

Yer: Manisa
arkadaşlar bence bütün yorumcuları dövelim artık biz yorum yapalım ! laugh

#424756 - Thu Aug 21 2008 01:35 AM Re: #11 Hasan Şaş [Re: enorja_gs]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Gerets'in ilk senesini hatırlıyorum. Gerets baktı ki Hasan çalım yapmayı seviyor, sağ ayağıyla top sağa çekerek rakibini geçiyor. Sol kanatta oynuyor, bir çalım, bir çalım, bir çaılm daha; her çaılmda biraz daha sağa kayarak ortalarda kayboluyor; sonunda topu kaybediyor.

Bu yaştan sonra koca adama çalım atmayı 0'dan öğretemeyeceğine göre:

Koydu Hasan'ı sağ kanada, sağa çekemiyosun topu; taç çizgisi var. En iyi sezonu değildi ama verimliydi.

Biliyorum: Hasan'ın sağ kanatta oynayıp verimsiz olduğu biçok sezon var. Fakat onlarda(Hagi ve F.Terim sezonları) sağ kanadın ortaya biraz daha yakın iç kulvarında oynadı. Gerets Hasan'ı taç çizgisine neredeyse bitişik oynattı, ayağına topu almasıyla sıfıra inmesi bir oluyordu.

Hasan Şaş'tan sağ kanatta faydalanılması taraftarıyım...

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#426506 - Mon Aug 25 2008 15:48 PM Re: #11 Hasan Şaş [Re: ASTURIAS]
realmardinfc Offline
Yeni üye

BEN HASANIN SADECE YEDEK KLÜBESİNDE OLMASI TARAFTARIYIM. OYNUYOR ÇALIM ATIYOR AMA VERİMSİZ EN İYİ SEZONUNDA BİLE 2-3 GOL 5-6 AİST YAPMIŞTIR. FUTBOL ZEKA OYUNUDUR AMA HASAN BU OYUNU ZEKASIYLA OYNAMIYOR. DENİZLİ MAÇINDA HERKES HASANI ÇOK BEĞENMMİŞ AMA BEN HİÇ BEĞENMEDİM ÇOK TOP KAYBETTİ ÇOK ATAĞI BAŞLAMADAN BİTİRDİ.

#428437 - Thu Aug 28 2008 17:23 PM Re: #11 Hasan Şaş [Re: realmardinfc]
malik_dixon Offline
BLaCk
Yeni üye
*

Yer: istanbul
hasan son maçta yaptığı hareket tasvip edilmeside bence haklı çünkü adamlar resmen tahrik ediyor linderoth topu istiyor tacı kullanacak gelip topu fırlatıyor
hasan sağolsun iyi koydu onları susturdu...

#428907 - Fri Aug 29 2008 17:58 PM Re: #11 Hasan Şaş [Re: malik_dixon]
berfo24 Offline

Yer: münchen
ben bu adama hastayim yaa...................
su anki gs ruhu sadece hasan sas ta var.. helal olsun

#429931 - Mon Sep 01 2008 20:48 PM Re: #11 Hasan Şaş [Re: berfo24]
ismetkeceli Offline
Yeni üye
*

Yer: ist
hasan şaş arda'nın futbol zekasına sahip olsaydı,hakan şükürün efendiliğine sahip olsaydı ancak ozaman iyi bir futbolcu olurdu.Galatasaraylılık ruhuna gelince.Ben efendiliği tercih ederim.Kendi takım arkadaşına küfür eden adamda istediği kadar ruh olsun,hiç bir işe yaramaz.Bu alışkanlıklardan kurtulmazsak eğer,başarılı olamayız.Yok galatasaray ruhu,yok iman gücü...
Artık değişmemiz lazım,eski günlere dönmek için eski günleri taklit etmeye değil yeni şeyler yapmaya ihtiyacımız var.He hasan çıkıp adam gibi kafasını kaldırarak oynarsa ozaman herzaman kadroda olsun problem deil,ama takıma zarar verirse eğer ruhunuda alsın başka kapıya gitsin...

#430056 - Tue Sep 02 2008 08:51 AM Re: #11 Hasan Şaş [Re: ismetkeceli]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

İlk Gönderen: ismetkeceli
hasan şaş arda'nın futbol zekasına sahip olsaydı,hakan şükürün efendiliğine sahip olsaydı ancak ozaman iyi bir futbolcu olurdu.Galatasaraylılık ruhuna gelince.Ben efendiliği tercih ederim.Kendi takım arkadaşına küfür eden adamda istediği kadar ruh olsun,hiç bir işe yaramaz.Bu alışkanlıklardan kurtulmazsak eğer,başarılı olamayız.Yok galatasaray ruhu,yok iman gücü...
Artık değişmemiz lazım,eski günlere dönmek için eski günleri taklit etmeye değil yeni şeyler yapmaya ihtiyacımız var.He hasan çıkıp adam gibi kafasını kaldırarak oynarsa ozaman herzaman kadroda olsun problem deil,ama takıma zarar verirse eğer ruhunuda alsın başka kapıya gitsin...

Takımdaki herkes de öyle efendi, pırıl pırıl kamil insan olursa futbol olmaz o oyunun adı zaten, golf olur heralde. Sinir yok, kasavet yok, küfür yok. Bi tek hasan mı küfür ediyor? Korner kullanılırken ceza sahası neye benzer bilir misiniz? Orda yediğim küfürleri bi tek nezarethanede yemişimdir. Acı ama gerçek: FUTBOL BUDUR, BÖYLE OYNANIR.

#434778 - Mon Oct 06 2008 21:27 PM Re: #11 Hasan Şaş [Re: ASTURIAS]
nicelife Offline

CANIM HASANIM İNANIN BEN HASAN ŞAŞA AŞIĞIM. O HIRSI O ZEKASI BENİ YILLARDIR HASAN ŞAŞ HASTASI YAPMAYA YETTİ. ŞUAN İDDAA EDİYORUM KALE HARİÇ NERESİ OLURSA OLSUN OYNAYABİLECEK TEK YETENEK HASAN ŞAŞTIR. AKSİNİ İDDAA EDEN ŞAŞMIŞTIR. BANA GÖRE OYNADIĞI VAKİT 5 TANE LİNCOLN 3 TANE ARDA 2 TANE KEWELL YAPAR HASAN ŞAŞ. BİLMEM ANLATABİLDİMMİ.

VE GELELİM OYNAYABİLECEĞİ EN İDEAL MEVKİİYE, KESİNLİKLE ORTASAHANIN TAM ORTASI, YANİ FORVET ARKASI. BAKIN SİZE ÖYLE BİR MAÇINI HATIRLATAYIM. FRANSADA BORDO İLE GEÇEN YIL YAPILAN UEFA GRUP MAÇINI İZLEYİN. NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSINIZ. HASAN ŞAŞ ÖLDÜR BENİ SEN ÖLDÜR. SENİ SEVİYORUM HASAN ŞAŞ

#434789 - Mon Oct 06 2008 21:54 PM Re: #11 Hasan Şaş [Re: nicelife]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
İlk Gönderen: nicelife
CANIM HASANIM İNANIN BEN HASAN ŞAŞA AŞIĞIM. O HIRSI O ZEKASI BENİ YILLARDIR HASAN ŞAŞ HASTASI YAPMAYA YETTİ. ŞUAN İDDAA EDİYORUM KALE HARİÇ NERESİ OLURSA OLSUN OYNAYABİLECEK TEK YETENEK HASAN ŞAŞTIR. AKSİNİ İDDAA EDEN ŞAŞMIŞTIR. BANA GÖRE OYNADIĞI VAKİT 5 TANE LİNCOLN 3 TANE ARDA 2 TANE KEWELL YAPAR HASAN ŞAŞ. BİLMEM ANLATABİLDİMMİ.

VE GELELİM OYNAYABİLECEĞİ EN İDEAL MEVKİİYE, KESİNLİKLE ORTASAHANIN TAM ORTASI, YANİ FORVET ARKASI. BAKIN SİZE ÖYLE BİR MAÇINI HATIRLATAYIM. FRANSADA BORDO İLE GEÇEN YIL YAPILAN UEFA GRUP MAÇINI İZLEYİN. NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSINIZ. HASAN ŞAŞ ÖLDÜR BENİ SEN ÖLDÜR. SENİ SEVİYORUM HASAN ŞAŞ

Herşey iyi hoşda 5 lincoln, 3 arda, 2 kewell etmez bence smile

#434854 - Tue Oct 07 2008 00:05 AM Re: #11 Hasan Şaş [Re: Raist]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
İlk Gönderen: raist1905

Herşey iyi hoşda 5 lincoln, 3 arda, 2 kewell etmez bence smile

renktas hasan sas sevgini anlıyor ve saygı duyuyorum ama bence de çok iddialı laf olmuş 5 lincoln 3 arda 2 kewell olayı.

#434871 - Tue Oct 07 2008 01:46 AM Re: #11 Hasan Şaş [Re: benimdünyam]
lion_king Offline
Yeni üye
**

Yer: isvicre
hasan sas bence ANLATILMAZ....iyi yönde ve kötü yönde o anlatilmaz bir futbolcu ....

#434888 - Tue Oct 07 2008 11:55 AM Re: #11 Hasan Şaş [Re: benimdünyam]
nicelife Offline

aslında abartmış olabilirim ama şöyle düşünmek lazım bu bir aşktır neden nasıl aşık olduğumda önemli değil. insan sevince karga bile şahin görünür. ben hasan şaşı seviyorum aklıma başka bişey gelmiyor

#434964 - Tue Oct 07 2008 16:55 PM Re: #11 Hasan Şaş [Re: nicelife]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...

Bencede yapar hatırlayın o dönemi bir türkiye kupası f5 maçı vardı kadıköyde durum 4-1 di hasan bi asıldı oyuna skoru adeta tek başına eşitledi.
Yine o dönemlerde bi antep maçı vardı 1-0 antep öndeydi 60 da oyuna bi girdi durum 2-1 oldu. hasan şaş çok farklı bi oyuncu
lincoln kewell ardanın kapasiteleri belli
koyun başına 2 adam kıpırdayamazlar bile ama hasanın öle deil istediği zaman maçı alt üst edebilicek bi oyuncu.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#434994 - Tue Oct 07 2008 18:58 PM Re: #11 Hasan Şaş [Re: uA_f@tih]
nicelife Offline

İlk Gönderen: yfthcn

Bencede yapar hatırlayın o dönemi bir türkiye kupası f5 maçı vardı kadıköyde durum 4-1 di hasan bi asıldı oyuna skoru adeta tek başına eşitledi.
Yine o dönemlerde bi antep maçı vardı 1-0 antep öndeydi 60 da oyuna bi girdi durum 2-1 oldu. hasan şaş çok farklı bi oyuncu
lincoln kewell ardanın kapasiteleri belli
koyun başına 2 adam kıpırdayamazlar bile ama hasanın öle deil istediği zaman maçı alt üst edebilicek bi oyuncu.

renkdaşşş senide seviyorum artık hasan şaş kadar olmasada.:) hasaaan sen bizim herşeyimizsin. VARSA ELİNDE BİR HASAN ŞAŞ, OLURSUN O ZAMAN İHYA YAVAŞ YAVAŞ:) uydumu arkidişler çok tatlıyım çok dimi ama:)

#436965 - Thu Oct 23 2008 16:37 PM Re: #11 Hasan Şaş [Re: nicelife]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

2001-2002 sezonundaki Hasan Şaş'ı htırlayan var mı? Bütün ligi + Şampiyonlar Ligi'ndeki grubumuzu çalım manyağı yapmış, Arif Erdem'i gol kralı yapmıştı asistleriyle...

Galiba imkansız oldu o günlere dönmesi, Hasan Şaş 5 ay sahalardan uzak kalacak; geçmiş olsun Hasan Abi...

Page 11 of 17 < 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 16 17 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı