#424069 - Tue Aug 19 2008 18:45 PM
Re: Hasan Şaş
[Re: ASTURIAS]
|
2000 ruhu
Yeni üye
|
tatlı sorun olcak bu sene arda mı kewell mı hasan mı yinede futbolunun sonlarında kaptanlığın ağırlığı ile iş yapçak bu sene istekli baya kupadan çok onun isteği memnun etti...
|
|
|
|
#424076 - Tue Aug 19 2008 18:51 PM
Re: Hasan Şaş
[Re: devil_39]
|
|
Hasan GS abisi yırtıcı presci ve bambaşka
|
|
|
|
#424120 - Tue Aug 19 2008 19:32 PM
Re: #11 Hasan Şaş
[Re: Dogus]
|
Yeni üye
|
Hasan'ın asıl yeri sol kanat değil ki,Hasan sağ kanatta her zaman oynar,aslında Kalli onu birkaç kere antremanlarda defansta denemiş,sağ tarafta.Bence Hasan orda çok başarılı olacaktır,bi bek oyuncusunun tüm öz3lliklerine sahip,teknik,hızlı,güçlü.Tek handikap ayağında topu fazla tutması,buna aşarsa sağ bekte rahatlıkla oynar. hasan bek olarak ciktigi maclarda cok kötüydü. kesinlikle oranin adami degil bence. zaten neredeyse bütün futbol otoriteleri ve yorumculari kalli'nin hasan'dan bek yapmasina asiri tepkisi olmustu. hasan'in son macina gelirsek eger: ben kayseri macinda o eski hasan'dan hala eser göremedim maalesef (yaptigi mükemmel ortada haric). canini biraz daha disine takip, daha cok calismasi gerek. tek mac eksikliginden degil bence tam hazir olamamasi.
|
|
|
|
|
|
#430056 - Tue Sep 02 2008 08:51 AM
[Re: ismetkeceli]
|
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim

Yer: Eskişehir
|
hasan şaş arda'nın futbol zekasına sahip olsaydı,hakan şükürün efendiliğine sahip olsaydı ancak ozaman iyi bir futbolcu olurdu.Galatasaraylılık ruhuna gelince.Ben efendiliği tercih ederim.Kendi takım arkadaşına küfür eden adamda istediği kadar ruh olsun,hiç bir işe yaramaz.Bu alışkanlıklardan kurtulmazsak eğer,başarılı olamayız.Yok galatasaray ruhu,yok iman gücü... Artık değişmemiz lazım,eski günlere dönmek için eski günleri taklit etmeye değil yeni şeyler yapmaya ihtiyacımız var.He hasan çıkıp adam gibi kafasını kaldırarak oynarsa ozaman herzaman kadroda olsun problem deil,ama takıma zarar verirse eğer ruhunuda alsın başka kapıya gitsin... Takımdaki herkes de öyle efendi, pırıl pırıl kamil insan olursa futbol olmaz o oyunun adı zaten, golf olur heralde. Sinir yok, kasavet yok, küfür yok. Bi tek hasan mı küfür ediyor? Korner kullanılırken ceza sahası neye benzer bilir misiniz? Orda yediğim küfürleri bi tek nezarethanede yemişimdir. Acı ama gerçek: FUTBOL BUDUR, BÖYLE OYNANIR.
|
|
|
|
|
#434778 - Mon Oct 06 2008 21:27 PM
[Re: ASTURIAS]
|
|
CANIM HASANIM İNANIN BEN HASAN ŞAŞA AŞIĞIM. O HIRSI O ZEKASI BENİ YILLARDIR HASAN ŞAŞ HASTASI YAPMAYA YETTİ. ŞUAN İDDAA EDİYORUM KALE HARİÇ NERESİ OLURSA OLSUN OYNAYABİLECEK TEK YETENEK HASAN ŞAŞTIR. AKSİNİ İDDAA EDEN ŞAŞMIŞTIR. BANA GÖRE OYNADIĞI VAKİT 5 TANE LİNCOLN 3 TANE ARDA 2 TANE KEWELL YAPAR HASAN ŞAŞ. BİLMEM ANLATABİLDİMMİ.
VE GELELİM OYNAYABİLECEĞİ EN İDEAL MEVKİİYE, KESİNLİKLE ORTASAHANIN TAM ORTASI, YANİ FORVET ARKASI. BAKIN SİZE ÖYLE BİR MAÇINI HATIRLATAYIM. FRANSADA BORDO İLE GEÇEN YIL YAPILAN UEFA GRUP MAÇINI İZLEYİN. NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSINIZ. HASAN ŞAŞ ÖLDÜR BENİ SEN ÖLDÜR. SENİ SEVİYORUM HASAN ŞAŞ
|
|
|
|
|
|
#434888 - Tue Oct 07 2008 11:55 AM
[Re: benimdünyam]
|
|
aslında abartmış olabilirim ama şöyle düşünmek lazım bu bir aşktır neden nasıl aşık olduğumda önemli değil. insan sevince karga bile şahin görünür. ben hasan şaşı seviyorum aklıma başka bişey gelmiyor
|
|
|
|
|
|
#434964 - Tue Oct 07 2008 16:55 PM
[Re: nicelife]
|
Müdavim

Yer: Ĩڪے†...
|
CANIM HASANIM İNANIN BEN HASAN ŞAŞA AŞIĞIM. O HIRSI O ZEKASI BENİ YILLARDIR HASAN ŞAŞ HASTASI YAPMAYA YETTİ. ŞUAN İDDAA EDİYORUM KALE HARİÇ NERESİ OLURSA OLSUN OYNAYABİLECEK TEK YETENEK HASAN ŞAŞTIR. AKSİNİ İDDAA EDEN ŞAŞMIŞTIR. BANA GÖRE OYNADIĞI VAKİT 5 TANE LİNCOLN 3 TANE ARDA 2 TANE KEWELL YAPAR HASAN ŞAŞ. BİLMEM ANLATABİLDİMMİ.
VE GELELİM OYNAYABİLECEĞİ EN İDEAL MEVKİİYE, KESİNLİKLE ORTASAHANIN TAM ORTASI, YANİ FORVET ARKASI. BAKIN SİZE ÖYLE BİR MAÇINI HATIRLATAYIM. FRANSADA BORDO İLE GEÇEN YIL YAPILAN UEFA GRUP MAÇINI İZLEYİN. NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSINIZ. HASAN ŞAŞ ÖLDÜR BENİ SEN ÖLDÜR. SENİ SEVİYORUM HASAN ŞAŞ Bencede yapar hatırlayın o dönemi bir türkiye kupası f5 maçı vardı kadıköyde durum 4-1 di hasan bi asıldı oyuna skoru adeta tek başına eşitledi. Yine o dönemlerde bi antep maçı vardı 1-0 antep öndeydi 60 da oyuna bi girdi durum 2-1 oldu. hasan şaş çok farklı bi oyuncu lincoln kewell ardanın kapasiteleri belli koyun başına 2 adam kıpırdayamazlar bile ama hasanın öle deil istediği zaman maçı alt üst edebilicek bi oyuncu.
|
|
|
|
#434994 - Tue Oct 07 2008 18:58 PM
[Re: uA_f@tih]
|
|
VE GELELİM OYNAYABİLECEĞİ EN İDEAL MEVKİİYE, KESİNLİKLE ORTASAHANIN TAM ORTASI, YANİ FORVET ARKASI. BAKIN SİZE ÖYLE BİR MAÇINI HATIRLATAYIM. FRANSADA BORDO İLE GEÇEN YIL YAPILAN UEFA GRUP MAÇINI İZLEYİN. NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSINIZ. HASAN ŞAŞ ÖLDÜR BENİ SEN ÖLDÜR. SENİ SEVİYORUM HASAN ŞAŞ Bencede yapar hatırlayın o dönemi bir türkiye kupası f5 maçı vardı kadıköyde durum 4-1 di hasan bi asıldı oyuna skoru adeta tek başına eşitledi. Yine o dönemlerde bi antep maçı vardı 1-0 antep öndeydi 60 da oyuna bi girdi durum 2-1 oldu. hasan şaş çok farklı bi oyuncu lincoln kewell ardanın kapasiteleri belli koyun başına 2 adam kıpırdayamazlar bile ama hasanın öle deil istediği zaman maçı alt üst edebilicek bi oyuncu. renkdaşşş senide seviyorum artık hasan şaş kadar olmasada.:) hasaaan sen bizim herşeyimizsin. VARSA ELİNDE BİR HASAN ŞAŞ, OLURSUN O ZAMAN İHYA YAVAŞ YAVAŞ:) uydumu arkidişler çok tatlıyım çok dimi ama:)
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24