Webaslan Forum
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#350321 - Sat Feb 10 2007 03:19 AM Arsenal'de Amerikan Ortaklığı. *
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
MLS'de Colorado Rapids'in, NHL'de Colorado Avalenche'in ve NBA'de de Denver Nuggets'ın sahibi olan Kroene Sports Enterprise, Premier Lig temsilcilerinden Arsenal ile ticari ortaklık konusunda anlaştı.

Pazarlama, transfer ve sporcu eğitimini kapsayan anlaşma cuma günü imzalanırken, Amerika'da oyuncu yetiştirmek ve oyuncu transferi konusunda senede bir turnuva düzenleneceğini belirtildi.

Colorado Rapids'in de adının Colorado Arsenal ya da Arsenal Colorado olarak değiştirileceği kararlaştırıldı.

Arsene Wenger, markalaşma adına büyük bir adım derken, Amerika ve Avrupa'da farklı sporcu yetiştirme tarzlarının olduğu fikir alışverişinde bulunacaklarını belirtti.

Kroene Sports yetkilileri ise bunun tamamen bir ticari anlaşma olduğunu ifade ederken, Arsenal'in bilinirliliğinin arttırılması ve Amerika'da oyuncu yetiştirmek ve futbolu sevdirmek için güzel bir adım olduğunu belirttiler.

---

Amerikalılar'ın futbola ilgisi artıyor,

Chelsea, Aston Villa, Liverpool, Manchester United şimdi de Arsenal, bu ilginin son 6 ayda Premier Lig'e yansıması.

Tarafından düzenlendi nemesis (Wed Apr 25 2007 22:37 PM)

#350322 - Sat Feb 10 2007 04:00 AM Re: Arsenal'de Amerikan ortaklığ [Re: CENk]
efsane53 Offline
Müdavim
**

Yer: Ankara-Chicago
son cumlelerine kesinlikle katiliyorum ozellikle maddi anlamdaki ustunlukleri ve ingilizlere olan yakinliklarindan dolayi adaya hucum etti butun amerikalilar...
Amerikada futbolun gelismesi icin iyi bir olay ama avrupa icin allah basimiza vermesin derim ben klubler amacindan cikip pazarlama sirketine donuyorlar..Ben boyle takim istemem acikcasi

#350323 - Fri Apr 06 2007 05:03 AM Re: Arsenal'de Amerikan ortaklığ [Re: CENk]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
Premier Lig'e Amerikalılar'ın ilgisi artıyor. Son 6 ay içerisinde; Amerikalılar, İngiliz kulüpleri ile satın alma veya ortaklığa giderken, Chelsea, Aston Villa, Liverpool, Manchester United'ın ardından şimdi de Arsenal'in %9.99'luk hisselerinin, Amerikalı iş adamı Stan Kroenke'ye satışında konusunda anlaşıldığı açıklandı.

Forbes'un 2007 yılının zenginleri listesine, 2.1 Milyar Dolar'lık servetiyle giren Amerikan iş adamı, %9.99'luk hisse satışı için 95. Milyon Avro ödeme yapacak.

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı