#350157 - Sun Jun 03 2007 02:39 AM
Re: Milli Takimimizla ilgili haberler, maclar
[Re: İlhan_Atilla]
|
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
|
Terimi sevmiyemler yarın döktürür artık iyi malzeme çıktı onlara ama zamanı gelince yine o sözlerini adama yutturur sinyor, faturayı hemen çıkartmış, "bireysel hatalar" geçen gün Şifo Mehmet'le röportaj yapıldı okumuşsundur belki, "Terim'e kırgınım" soru tam istediğim soru; "İsviçre maçının ardından suçlular cezalarını aldı", direk Mehmet'i işaret ediyor, hani lider terim, nerede? buyurmuş basın toplantısı yapmış, demiş ki; "bu oyuncularla çok sevinçler yaşadık bla bla..." ardından da devam ediyor, "bireysel hatalarr.." ne demek bu, iyiydiler eskiden ama şimdi bir halt etmezler, kadroyu ben seçiyorum ya, 70 milyonluk ülkede devşirme adetini getiren bu sportif kişilik bir ortasaha oyuncusu bulamamışsa, ileride hakan diye birine tahammül ediyorsa o eleştirilmez de ne yapılır? Malta'ya 5 atarız Hakan da 3 tanesini kaydeder, sizler de çıkar gözlerimize bir boya çekersiniz, biz de ilk mağlubiyette yine yazarız bu satırları bıkmadan usanmadan, kadro seçimini eleştiremeyeceğimiz ulvi spor adamı, netice ortada, ligde gol atamayan hakan şükür kadroda, bu takıma, Türk Sporu'na Türk Futbolu'na ihanettir, Rüştü! Yüzünü unutmuştum, Sezon boyunca eleştirilen Zico, Volkan'ın yerine Serdar diye birini kaleye koyuyor, Fatih Terim Rüştü'yü bize hatırlatıyor, Bosna Hersek 3 kez geliyor 3 gol, Galatasaray'ı yedi bitirdi, sıra Milli Takım'da, imparator diyor onu sevenler, ben de iddia ediyorum derebeyi bile olamaz, ayrıca papaz da hergün pilav yemez! Bosna'nın kalesinde ne Yunan ne de Norveçli biri vardı, Çuval görünümlü Bosna Hersek kalecisine, attıklarının bir fazlasını atamıyorsanız, Florya'nın çimlerinde Milli Takım piknik yapmış demektir, Bosna Hersek kim? TOLTUG; imparator bugüne kadar kime neyi yutturmuş? sadece bir örnek ver kafi. başarısız biri olduğunu, "ben ettim oldu", diye tutarsızlıklarını hep yazdım netice ortada... ne yapmış bunca zaman?
Tarafından düzenlendi CENk (Sun Jun 03 2007 02:50 AM)
|
|
|
|
#350158 - Sun Jun 03 2007 04:34 AM
[Re: CENk]
|
Ateşli taraftar

Yer: İst.
|
CENK, Milli takım daha kendi seyirci önünde oynamadı, cezamız nedeniyle dışarda oynadığımız maçlarda ise seyircisiz oynadık. Buna rağmen 6 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldık. Bu çokmu başarısız bir tablo ? üstelikte Yunanistanla ikinci maçımızı kendi sahamızda oynıyacaz. Forvet olarak kimi seçmesi gerekirdi ? Hakan tercihi doğruydu, uzun Bosana defansını Hakanla geçmek istedi ve Hakanda golünü attı. Ümit Karanı tercih etmemesi doğru bir karar , bu laubali tavruyla zaten Milli takımı hak etmiyor. Şimdi ben sana sorıyım Karan Milli takımane verdi ? Hakan Şükür ne verdi ? Bukadar acımasız olmana bir anlam veremedim. Kazandığımız maçları bile tesadüflere hatalara bağladın. Ama biz kaybedince Sinyor hatalı !! TOLTUG; imparator bugüne kadar kime neyi yutturmuş?
sadece bir örnek ver kafi. Böyle bir soruyu sormana yadırgadım. senin deyiminle Sinyor biz Galatasaraylılara ve Milli takıma neler verdiğini belkide sen benden daha iyi biliyorsun. 4 sene üst üste şampiyonluğu UEFA kupası bunlar unutulacak şeyler mi ? Milli takımı ilk kez Avrupa şampiyonasına [***]ürmedi mi ? Fierontinaya gitti ligde üst sıralara tırmandı kupada finale taşıdı. Dünyanın en iyi birkaç takımından Biri olan Mianda çalışmadı mı ? Detaylara girsek biçok şeyde yazabilirim. Bunlar şimdiye kadar yutturdukları. Fırsaatını bulupta eleştiri yağmuruna tutanlarıda Milli takımı Avrupa şampiyonasına [***]ürerek yutturacak.
|
|
|
|
|
|
#350159 - Sun Jun 03 2007 06:33 AM
[Re: İlhan_Atilla]
|
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
|
futbolun gerçeği bu herhalde, 2 maç kaleciler sana puanları versin,
şimdi de sıra sende!
sonra terim çıksın bireysel hata desin, suç atmak ne kadar kolay,
servet kadar defansta hata yapan başka kim var bu ligde?
gökhan zan,
ikisi de terim'in kadrosunda,
ya hüseyin?
kendi taraftarı dövecekti yaptıklarından sonra,
milli takım çocuk oyuncağı değil, terim oyuncağı ise hiç değil,
hakan ki, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en güçlü ortasahasında bile gol kısırlığına girmiş adam, bu kadar kötü bir kadroda birşey yapabilsin,
kötü! dediğin karan bu sezon 18 gol atmış, hattrick'i sadece 1 sayarsak ortalama 2 maçta 1 gol,
kötü karan son bir kaç haftaya kadar GS'nin şampiyonluk ümitlerini sürdüren kişi, hakan ise sadece bir hiç!
1 senelik de sözleşmesi uzatılacakmış, allah akıl fikir versin,
karan kötüyse, hakanı tarif edecek bir kelime bulamıyorum,
avrupa kupasına gö.türdü, fiorentina gitti, milan'a gitti vs.
italya'da 2 kulüpten de atıldı!
GS'ye geldi yine atıldı!
milli takıma geldi, buradan da ATILACAK!
tabi şu da var terim'deki bu kaleci şansı devam ederse şampiyon da olabiliriz,
şenol güneş bu ülkeye dünya 3.'lüğü getirdi(o da uzun uzun tartışılır), 3 kulüpten atılan adam kadar değerli olmadı,
kimin nerelere nasıl geldiği kimlerin kime nasıl diyet ödediğini görüyoruz,
EURO 2008'e katılmak istiyorsak, Terim gönderilmelidir,
bu hakan takıntısı nedir?
rüştü nereden çıktı?
yutturacak demişsin de bu kadar kötü gruptan da çıkamazsak zaten kendisi bıraksın,
şapka düştü kel göründü bırakın artık bu rengi solmuş tarih sayfalarındaki hikayelerden, [***]ürdü yaptı etti,
futboldan anlamadığı ortada,
yıldıray son 15 dakika girecek de kaderini değiştirecek,
bana 1 kişi bosna hersek'ten bir oyuncu söylesin,
bosna hersek sence deplasman mı?
terim insan da milli takım sevgisi bıraktırmadı, dün gece ki karşılaşmayı zevkle mi izledin?
ben kaleci olucam, sakaltıktan çıkmış mı çıkmamış mı rüştü diye biri benim kaleme geçecek, forvette oynayacağım da hakan diye sadece adı formanın üzerinde kalan biri benim yerime oynayacak,
açın gözlerinizi görün,
terim efsane hiç değildi, öyle bir efsane varsa da kalmadı.
4 sene üst üste şampiyonluğunda, saçma sapan defanslar çıkartması, en kritik maçlarda hagi nin golleri vs. detaylara girmeye gerek yok, şapka düştü kel göründü,
saçları geriye tarayıp takım elbise giymekle italyan teknik direktör olunmuyor.
Tarafından düzenlendi CENk (Sun Jun 03 2007 06:43 AM)
|
|
|
|
#350162 - Sun Jun 03 2007 13:52 PM
[Re: CENk]
|
Müdavim

Yer: Danimarka
|
Yapilmis olan elestirilerin önemli bir kismina katilirim, lakin F.T´in futbol anlayisina, futbol adamligini buradan oturup da tartismaya kalkisamam.. Burada katilmam sana. Kesinlikle. Hatalar kesinlikle vardir, ama bunlarin bir ekolü gölgeleyebilecek düzeyde oldugunu zannetmiyorum.
Terim´in sorunu - bence - sudur: Kafasina takti mi, kararlari ile birileri ile ters düsecegini bildi mi, kendi bildiginden asla vazgecmeyen inatci bir yapisi var, ve bu da hem kendine hem de calistirdigi takimlara büyük zararlar verebilmektedir. Bütün futbol alemi "nedir bu Servet, Hüseyin" hatta "Aurelio" falan diyor. (Diger örnekleri saymaya gerek yok). Terim ise sanki bunlar denince bu secimlerine bir daha sarilir oluyor, "yaa, madem öyle diyorsunuz, ben size gösteririm o zaman bu adamlarin aslinda nasil iyi oyuncu olduklarini, sizin nasil yanildiginizi, siz konusun, sizi takan mi var" dercesine aslinda kumassiz olan bu malum adamlari israrla milli takimda tutuyor ve bu kalitesizlige neden oluyor... Ne demeli yukaridaki saydigimiz o örneklere? Ne demeli Alpay ve Hakan gibi miyadini doldurmus emekli isimlerin takimin starlari olarak sahaya sürülmesine? Ne demeli sirf eskiymis diye daha sakatliktan yeni cikmis adamlari milli takimin kalesine yerlestirmeye? "Bu risktir, alinmalidir" der simdi F.T.. E hocam, risk var risk var.. Cesaret var bir de cahil cesaret var...
|
|
|
|
#350164 - Sun Jun 03 2007 20:06 PM
[Re: niko6720]
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
Yani simdi bunu Uefa´ya dünya 3.lügüne neden bagladin anlamis degilim!!
Bugün kü köşe yazılarını ve forumda dün geceden bu yana yazılanları okuyunca herhalde neden dün eskileri yaptıklarını yazdığımı anlamışsındır Nihatçım.. Ben eleştiriler gelmeden tüm yazaılanlara cevabımı verdim.. Teknik Direktörlüğü ve futbol bilgisinin dahi tartışılacağını iyi bildiğim için önceden Cevaplarımı yazdım... Herhalde şimdi anlamışsındır dostum...
|
|
|
|
|
|
#350167 - Wed Aug 29 2007 13:51 PM
[Re: burhansagsen]
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
Önder Turacı'ya izin çıktımı yahu... Dün Belçika'da Zico ile katıldığı basın toplantısında enteresan cümleler kurmuş... Önder Turacı ise ilk maçı 1-0 kazandıklarını ve RSC Anderlecht'e karşı 90 dakika oynamaları gerektiğini kaydetti.
Belçika'ya gelmenin kendisi için değişik bir duygu olduğunu ifade eden Önder, şöyle konuştu:
''Sık sık Anderlecht karşısında forma giydim. Belçika'da doğduğum için, Belçika Birinci Ligi'nde uzun süre oynadım ve bu yüzden yarın duygulanacağım. Anderlecht'e karşı tüm karşılaşmalarım hep iddialı geçmiştir. Yarın da farklı olmayacak. Anderlecht taraftarı çok fanatik ve takımın arkasında duran bir taraftar. Son Anderlecht'e karşı oynadığım lig maçını da 4-1 kazanmıştık. Belçika Milli Takımı konusunda henüz karar almadım. Türk Milli Takımı'ndan teklif var. Bu teklif ciddi şekilde gerçekleşirse Türk Milli Takımı'nda oynayacağım. Aksi takdirde Belçika Milli Takımı için kapım her zaman açık. Türkiye olmazsa, Belçika Milli Takımı'nda oynamak istiyorum.'' Sanırım izin çıkmış ben kaçırmışım o haberi ama...
|
|
|
|
|
|
#350169 - Sun Sep 02 2007 00:55 AM
[Re: gsuA_67]
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
Ümit Milli Futbol Takımı, 8 Eylül Cumartesi günü Liechtenstein ile Vaduz’da, Rhein Park Stadı’nda yapacağı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçı için 2 Eylül Pazar akşamı Crowne Plaza Otel’de kampa girecek. 3 ve 4 Eylül tarihlerinde Bahçelievler Stadı ve İstanbulspor’un Ataköy Tesisleri’nde çalışmalarını yapacak olan ümit milliler, 5 Eylül Çarşamba günü Zürih’e gidecek. Milliler, Liechtenstein ile 8 Eylül Cumartesi günü karşılaştıktan sonra 9 Eylül Pazar sabahı İstanbul’a dönecek.
Ümit Milli Futbol Takımı, Liechtenstein maçının ardından, Rusya ile İstanbul’da özel maç yapacak. Crowne Plaza Otel’de konaklayarak hazırlıklarını Bahçelievler Stadı ve İstanbulspor Ataköy Tesisleri’nde sürdürecek olan Ümit Milli Takım, Rusya ile 12 Eylül Çarşamba günü karşı karşıya gelecek. Maç, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak.
Ümit Milli Takım'da 4 Galatasaraylı
Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’nda Liechtenstein ile deplasmanda karşılaşacak Ümit Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosu belli oldu. Galatasaray'dan Uğur Uçar, Ferhat Öztorun, Mehmet Topal, Mehmet Güven Ümit Milli Takım'da.
Uğur Uçar, Ferhat Öztorun, Mehmet Topal, Mehmet Güven (Galatasaray), Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş (Beşiktaş), Kazım Kazım, İlhan Parlak (Fenerbahçe), Ergin Keleş (Trabzonspor), Ediz Bahtiyaroğlu, Özer Hurmacı (Ankaraspor), Murat Duruer (Ankaragücü), Orhan Şam, Murat Kalkan (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Eray Birnican (Konyaspor), Ufuk Ceylan (Vestel Manisaspor), Emrah Tuncel (Malatyaspor), Mehmet Batdal (Bucaspor), Zafer Yelen (Hansa Rostock), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Caner Erkin (CSKA Moskova), Ceyhun Gülselam (Unterhaching)
|
|
|
|
|
|
#350171 - Sat Sep 22 2007 09:54 AM
[Re: efsane53]
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
16 Yaş Altı milli takımı İrlanda'yı rahat geçti
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde oynanan özel maçta, 16 Yaş Altı Türkiye Genç Milli Futbol Takımı, İrlanda Cumhuriyeti'ni 5-2 yendi.
Tarafından düzenlendi hcan3 (Sat Sep 22 2007 09:55 AM)
|
|
|
|
|
|
#350173 - Tue Sep 25 2007 22:51 PM
Re: Milli Takımlarımız ve Gelişmeler.
[Re: Calm_Down]
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
"Özbek'e teklif yapıldı, o Almanya'yı seçti!" 25.09.2007 Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Ünal Karaman, Barış Özbek'e Ümit Milli Takım'da oynaması için daha önce teklif [***]ürüldüğünü, ancak kendisinin Alman Milli Takımı'nı tercih ettiğini açıkladı.
Karaman, son günlerde bazı basın yayın organlarında yer alan spekülasyonlara açıklık getirmek amacıyla yaptığı açıklamada, şu görüşlere yer verdi: "Barış Özbek'in Milli Takımlara kazandırılması için, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile yaptığımız istişare sonucu, yaklaşık bir ay önce girişimde bulunduk. Hukuk Kurulumuzun da görüşünü alarak, doğumgünü olan 14 Eylül'den önce, yani FIFA'nın belirlediği yaş sınırına ulaşmadan, Barış'ı 8 Eylül'de Liechtenstein ile yaptığımız 2009 Avrupa Şampiyonası eleme maçında oynatmayı planladık. Kendisine ulaşamadığımız için bu teklifi Galatasaray A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin aracılığıyla ilettik. Önce "bu konuyu düşüneceğini ve Alman Milli Takımı'ndaki antrenörüyle görüşüp karar vereceği" cevabını aldık. Daha sonra da Barış Özbek, 12 Eylül'de oynanan İsveç maçında Alman Ümit Milli Takım formasını tekrar giydi ve tercihini bu yönde kullandı. Ardından da Türk Milli Takımı'nı seçmesi için gereken süre zaten doldu."
|
|
|
|
|
|
#350174 - Tue Sep 25 2007 22:54 PM
Re: Milli Takımlarımız ve Gelişmeler.
[Re: ]
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
U16'ların Belçika kadrosu açıklandı 25.09.2007 02 - 04 Ekim 2007 tarihlerinde Belçika'da, Belçika Genç Milli Takımı ile iki özel maç yapacak olan U16 (01.01.1992) Genç Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı. Kadroda yer alan oyuncular 30 Eylül 2007 Pazar günü saat: 18,00'de, İstanbul Güneş Otel'de toplanacak.
1. Orhan GÜLLE Beşiktaş A.Ş. 2. Ömer KARANCI Beşiktaş A.Ş. 3. Gökay IRAVUL Fenerbahçe 4. Barış YARDIMCI Fenerbahçe 5. Serhan BÜBER Denizlispor 6. Berkin Kamil ARSLAN Galatasaray A.Ş. 7. Mehmet BEZİRCİOĞLU Kayserispor 8. Hasan Ahmet SARI Trabzonspor A.Ş. 9. Ferhat KARAKAYA Vestel Manisaspor 10. Oğulcan GÖKÇE Altay 11. Onur KARAKABAK Sakaryaspor A.Ş. 12. Cemal TÜRKSEV İzmirspor 13. Selçuk EVCİM Akhisar Belediye Gençlik ve Spor 14. Berkan KARADENİZ 1. FC Köln 15. Gökhan TÖRE Bayer 04 Leverkusen 16. Ensar Enes BAYKAN Borussia Dortmund 17. Gökay ISITAN Hamburger SV 18. Engin PEKDEMİR PSV Eindhoven
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24