Webaslan Forum
Page 8 of 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#350175 - Fri Oct 05 2007 23:24 PM Re: Milli Takımlarımız ve Gelişmeler. *** [Re: Calm_Down]
Anonymous
Kayıtlı değil

Ümit Milli Futbol Takımı'nın, Ukrayna ile yapacağı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçı için aday kadrosu belli oldu.

Ukrayna le 14 Ekim Pazar günü FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Ümit Milli Takım'ın aday kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

Uğur Uçar, Mehmet Topal, Mehmet Güven (Galatasaray), Serdar Özkan, Atilla Özmen (Beşiktaş), Volkan Babacan, İlhan Parlak (Fenerbahçe), Ediz Bahtiyaroğlu, Özer Hurmacı (Ankaraspor), Ergin Keleş (Trabzonspor), Ferhat Öztorun (Vestel Manisaspor), Murat Duruer (Ankaragücü), Orhan Şam (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Engin Memişler (Denizlispor), Onur Recep Kıvrak (Karşıyaka), Eren Güngör (Altay), Mehmet Batdal (Bucaspor), Deniz Yılmaz (FC Bayern Münih), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Caner Erkin (CSKA Moskova), Ceyhun Gülselam (Unterhaching), Nuri Şahin (Feyenoord Rotterdam).

Ümit Milli Futbol Takımı, Ukrayna maçı için 8 Ekim Pazartesi günü Ataköy Crown Plaza Otel'te kampa girecek.

#350176 - Thu Oct 18 2007 17:55 PM Re: Milli Takımlarımız ve Gelişmeler. [Re: Calm_Down]
Anonymous
Kayıtlı değil

Önce gençler oynayacak:))

NORVEÇ İLE ÖZEL MAÇ!..
Haberi yazdırın 18 Ekim 2007 16:00

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Ferhat Sudoğan yönetimindeki 16 Yaş Altı Milli Takım, 30 Ekim Salı günü ve 1 Kasım Perşembe günü Norveç ile Fethiye'de 2 özel maç oynayacak.

Aday kadroya davet edilen oyuncular 24 Ekim Çarşamba günü saat 12.00'de Futbol Federasyonu Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi Tesisleri'nde toplanacak.

Genç Milli Takım'ın aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

Furkan Şeker, Orhan Gülle, Ömer Karancı (Beşiktaş), Gökay Iravul, Barış Yardımcı (Fenerbahçe), İlhan Depe (Bursaspor), Serhan Büber (Denizlispor), Berkin Kamil Arslan (Galatasaray), Hasan Ahmet Sarı (Trabzonspor), Ferhat Karakaya (Vestel Manisaspor), Oğulcan Gökçe (Altay), Onur Karakabak (Sakaryaspor), Ali Çukadar (İnegölspor), Cemal Türksev (İzmirspor), Selçuk Evcim (Akhisar Belediye Gençlik ve Spor), Gökhan Töre (Bayer 04 Leverkusen), Kamil Tevfik (Fulham FC), Gökay Işıtan (Hamburger SV), Şükrü Çalışkan (Hertha BSC Berlin), Engin Bekdemir (PSV Eindhoven).

#350177 - Tue Oct 23 2007 10:28 AM Re: Milli Takımlarımız ve Gelişmeler. [Re: ]
Anonymous
Kayıtlı değil

Türk halkından özür diliyorum"

Newcastle United'ta forma giyen milli futbolcu Emre Belözoğlu, NTV'ye yaptığı açıklamada, Macaristan'la oynadığımız milli maçta yaptığı hareket ve bunun neticesinde hakkında yapılan suçlamalara cevap verdi.

Milli takımın son maçlarda aldığı kötü sonuçlar nedeniyle sıkıntılı günler yaşadıklarını belirterek konuşmaya başlayan Emre şunları söyledi:

"Biraz moral bozlukluğuyla konuşuyorum çünkü son iki maçı sıkıntılı atlattık. Konuşma ihtiyacı duyduğumuzda bazen yanlış seyler aktarabiliyoruz. Malta maçı sonrasında bana ve aileme sıkıntı verecek açıklamalar olmuştu. Bana yönelik haksız eleştirilere en çok üzülen onlar oldu. Milli takım kampında iken hakkımda beni rencide edecek haberler yapıldığı dönemde gazete okumamama rağmen, yapılan haberleri eşimizden dostunmuzdan duyduk. En yakın örnek annemin bana 'Oğlum sen kadro dışı mı kaldın?' diye sorması oldu. Önemli bir maç trafiği altında Malta maçı sonrasında başta ben olmak üzere takım olarak ağır bir eleştriye maruz kaldık."

"Bir kişiye yapılan, yapılmaması gereken refleks çok tartışıldı. Ben o bir kişiyi söyledim ve tahminimce o kişi kendini bilmeye başladı. Bunu bariz bir şekilde anladığını düşünüyorum. Bu bana yakışmayan bir hareketti. Yapmamam gerektiğini biliyorum ama o anki halinizle bazen düşünemiyorsunuz. Milli formayı 13 yaşında giymiş birisi olarak, Türk spor medyası bana bu formanın ağırlığını öğretemez. Fair play ruhuna aykırı bir hareketti pişmanlığımı da daha sonra yaptığım açıklamada söyledim ama bunu bana Türk spor medyası yaşatmadı."

"EN ÇOK BENİ SEVENLER ÜZÜLDÜ"
"Yaşanan olaylardan dolayı insanların üzüldüğünü düşünürsek en başta ben ve beni sevenler üzülmüştür. Bu bana milli forma ve kaptanlık vesilesiyle ayrı bir sorumluluk getirdi. Bu hareketin akabinde gelecek eleştirilerin bu derece büyük olacağını bilmiyordum. Sonuçta yapmamam gereken bir hareketti ve geride kaldı. Bu hareket nedeniyle milli takım benim üzerimden yıpratılmaya çalışıldı. Bu devam edecek gibi de görünüyor. Profesyonel Futbolular Derneği'nin mensubu değilim ve onların yaptıkları açıklamayı kaale almıyorum. Başında bir basın mensubunun bunlunduğu bir kurumu da kaaale almıyorum. Benim o kurumun başındaki Turgay Şeren'e de saygım var ve benim için kahraman bir futbolcudur. Ben futbolcuların yaşadıuğı herhangi bir hasızlık neticesinde onların yaptıpı bir açıklama da hatırlamıyorum."

"TÜRK HALKINDAN ÖZÜR DİLERİM"
"Ben milli takıma torpille gelebilecek bir futbolcu değilim ve Türk futbolunun en başarılı olduğu dönemlerin hepsinde adım var. Ben Moldova maçında da iyi oynamamış olabilirim ama takım için her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. Bir asker savaşa giderken komutanın torpiline ihtiyacı olur mu? benim Avrupa'da futbolculuğum tartışılmaz ama burada böyle. İnsanlara da bunu böyle göstermeye çalışıyorlar. Üzerimdeki milli forma ve kaptanlık pazubandı nedeniyle Türk halkından özür diliyorum. Ben pişmalığımı olayın akabinde gelişen olaylar nedeniyle yaşamadım. Irkçılık meselesinde yapmadığım bir şeyden dolayı yargılandığım için 'Buradaki geleceğimi düşünürüm' dedim bu bile gündeme getirildi yaptığım kazanın gündeme getirildiği gibi"

"BEN HATA YAPTIM AMA O DAHA BÜYÜK BİR HATA YAPTI"
"Ben bir hata yaptım ama TSYD eski başkanı Onur Belge daha büyük hata yaptı. Şu anda dava sürdüğü için daha fazla konuşmak istemiyorum ama burada Fatih hocanın gösterdiği asil ve onurlu duruşu - kendisinin ismi Onur asma davranışı onurlu değildi - ben olsam gösteremeyebilirdim. Çünkü insanın ailesi sözkonusu ise insan kendisini kontrol edemeyebilir. Fatih Hocanın kızı da benim dünya ahiret kardeşimdir."

"MİLLİ TAKIMI BIRAKMAYI DÜŞÜNDÜM"
"Milli takımı bırakmayı da düşündüğüm zamanlar oldu ama çevremizdekilerle konuştuğumuzda bunun yanlış olacağına karar verdik. Çünkü biz bu ülkenin insanlarına hizmet ediyoruz. Ben futbolcu olarak basına göre çok çok daha dürüst olduğumuzu düşünüyorum. Ne bir çıkar ne de maddi hesabım var milli takıma giderken."

"Şu an ben elimin tersiyle birşeyleri itsem aç ya da açıkta kalmam. Futbolu bırakmak adına çok erken ama Milli takımla ilgili bırakma konusunda bir dönem düşündüm daha sonra bunun yanlış olduğunua karar verdim. Bu birşeyden kaçmak adına değil, milli takıma zarar verdiğimizi düşündüğümüzdendi"

"BAŞARIYA MAHKUM BİR HAYATIMIZ VAR"
"Başarıya mahkum bir hayatınız ve bu böyle sürdüğü sürece baskı altında olacaksınız. Basit bir şekilde sizin hakkınızda yalan yazıp, insafsızca yorum yapabiliyorlar. Benim milli takım kampında bileğim kırıldı. Benden iki hafta öncede Ballack'ın ayağı kırılmıştı ben bir süredir top oynuyorum ama Ballack hala oynayamıyor."

"FUTBOLCUSUNA SAHİP ÇIKMAK BUDUR !.."
"Ben bu ülkenin yurtdışına çıkan birkaç futbolcusundan birisiyim. Ben burada kadro dışı kalsam neler yazılır merak ediyorum açıkçası. Ballack'ı Şampiyonlar Ligi kadrosuna almadıkları zaman -ki sakatlığından dolayı almadılar- Alman medyası 'Siz bizim yıldızımızı nasıl kadroya almazsınız' dediler. Bence futbolcusuna sahip çıkmak budur."

Üzerimizdeki baskıyı milli takımın başarısızlıklarının nedenlerinden birisi olarak gösterebiliriz. Bir malta maçı oynadık. seyircili olsa belki de o şekilde bitmeyebilirdi"

"Milli takımın son maçta yuhalanmasının nedenlerini başında spor medyası geliyor. Spor medyası insanları futbolculara ve Fatih hocaya karşı yönlendirdi. Belki benim de payım var bunda ama spor medyası yönlendirdi. Bu tasvip edilecek birşey değil. Başarısızlık varsa biz sorumluluğunu alırız ama istediğimiz tek şey destekti. Aurelio dışındaki futbolcuların ıslıklanması onun sergilediği performansdan dolayı ise buna birşey söyleyemem ama bunun dışında birşey varsa bu bizi üzer."

#350178 - Tue Nov 06 2007 18:27 PM U17 Milli Takım 1-0 Çek Cumhuriyeti [Re: ]
Beyaz Offline
Müdavim

[color:"yellow"]Teknik Direktör Şenol Ustaömer yönetimindeki U-17 (01.01.1991) Genç Milli Takımımız Roudnice nab Labem Stadı'nda oynanan özel karşılaşmada Çek Cumhuriyeti Genç Milli Takımı'nı 1-0 mağlup etti. Karşılaşmada U17 Milli Takımımızın golü 7. dakikada Cem Sultan kaydetti. [/color]

Genç Milli Takımımızın aday kadrosu şöyle;

1. Cem SULTAN Galatasaray A.Ş.

2. Emrah YOLLU Galatasaray A.Ş.

3. Emre ÇOLAK Galatasaray A.Ş.

4. Semih KAYA Galatasaray A.Ş.

5. Berk NEZİROĞLULARI Galatasaray A.Ş.

6. Özgür ÇEK Fenerbahçe

7. Sertaç EREN Fenerbahçe

8. Doğukan GENÇ Fenerbahçe

9. Metin UÇAR Gençlerbirliği

10. Soner AYDOĞDU Gençlerbirliği

11. Mahmut BOZ Gençlerbirliği

12. Umutcan YÜKSEL MKE Ankaragücü

13. Abdülkadir KAYALI MKE Ankaragücü

14. Ali KUÇİK Beşiktaş A.Ş.

15. İsmail Haktan ODABAŞI Bursaspor

16. Ali HELVACI Denizlispor

17. Muhammed KURT Orduspor

18. Erhan KARAYER Dardanelspor A.Ş.

Cem Sultan Galatasaray altyapısından yetişen yetenekli bir santrafor. Umarım A takımımızda oynama şansı yakalar

#350179 - Tue Nov 06 2007 19:46 PM Re: U17 Milli Takım 1-0 Çek Cumhuriyeti [Re: Beyaz]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Bu kadar genç adam... Acaba içinden birtanesi de çikip yüzümüzü güldürebilecek mi.. Acaba onlara bu firsati taniyan olacak mi...

Yetenek dünyanin her bir yaninda vardir.. Ama önemli olan onu egitebilmek, yetistirebilmek, dünya çapindaki bir düzeye getirmek....

#397462 - Fri Mar 21 2008 19:37 PM U16 Millilerimiz, Easter Turnuvası'nda şampiyon ol [Re: KingLion]
Beyaz Offline
Müdavim

U16 Millilerimiz, Easter Turnuvası'nda şampiyon oldu
Teknik Direktör Ferhat Südoğan yönetimindeki U16 Milli Takımımız, Malta'da düzenlenen Easter Turnuvası'ndaki üçüncü ve son maçında İrlanda Cumhuriyeti'ni 3-0 yenerek şampiyon oldu. Ta'Qali Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın gollerini 8. dakikada Berkin Kamil Arslan, 46. dakikada Hasan Ahmet Sarı ve 64. dakikada Gökhan Töre kaydetti.

U16 Millilerimiz Easter Turnuvası'ndaki ilk maçında Malta'yı, Furkan Şeker ve Orhan Gülle'nin golleriyle 2-0, ikinci maçında İtalya'yı Berkin Kamil Arslan'ın golüyle 1-0 yenmişti.

U16 Milli Takımımızın kadrosunda şu oyuncular bulunuyordu;

Orhan GÜLLE, Furkan ŞEKER, Sercan HACIOĞLU, Ömer KARANCI (Beşiktaş A.Ş.), Gökay IRAVUL (Fenerbahçe), Berkin Kamil ARSLAN (Galatasaray A.Ş.), Umutcan YÜKSEL (MKE Ankaragücü), Hasan Ahmet SARI (Trabzonspor A.Ş.), Ferhat KARAKAYA (Vestel Manisaspor), Oğulcan GÖKÇE (Altay), Onur KARAKABAK (Sakaryaspor A.Ş.), Armağan KUŞ (Samsunspor), Okan SALMAZ (Adanaspor A.Ş.), Selçuk EVCİM (Akhisar Belediye Gençlik ve Spor), Gökhan TÖRE (Bayer 04 Leverkusen), Nurettin KAYAOĞLU (FC Schalke 04), Gökay IŞITAN (Hamburger SV), Kamil TEVFİK (Millwall FC).

#397478 - Fri Mar 21 2008 23:09 PM Re: U16 Millilerimiz, Easter Turnuvası'nda şampiyon ol [Re: Beyaz]
Beyaz Offline
Müdavim

A2 Milli Takım kadrosu belli oldu
A2 Milli Takım'ın 25 Mart Çarşamba saat 20.00'de Kocaeli İsmetpaşa Stadyumu'nda Romanya ile yapacağı özel maçın kadrosu ve kamp programı belli oldu. A2 Milli Takım, 23 Mart Pazar günü saat 17.00'de WOW Hotel İstanbul'da toplanacak.

24 Mart Pazartesi saat 10.30'da otobüsle Kocaeli'ye hareket edecek olan A2 Milli Takım, burada Grand Yükseliş Otel'de konaklayacak. A2 Milli Takımımız aynı gün saat 17.45'te maçın oynanacağı İsmetpaşa Stadı'nda basına tamamen açık bir antrenman yaparak karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacak.

A2 Milli Takımımız, Romanya ile yapılacak hazırlık maçının ardından saat 20.00'de İstanbul'a dönecek.

A2 Milli Takım'ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Serkan Çalık, Aykut Erçetin, Fehmi Emre Güngör, Mehmet Güven (Galatasaray), Mehmet Eren Boyraz, Ali Turan (Kayserispor), Umut Bulut, Ferhat Çökmüş (Trabzonspor), Mehmet Çakır, Burhan Eşer (Gençlerbirliği), Selçuk İnan, Burak Yılmaz (Vestel Manisaspor), Kazım Kazım (Fenerbahçe), Murat Sözgelmez (Sivasspor), Çağlar Birinci (Denizlispor), Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü), Fatih Serkan Kurtuluş (Bursaspor), Erhan Küçük (Kasımpaşa), Hasan Salih Kabze (Rubin Kazan)

#399449 - Fri Apr 11 2008 00:41 AM U-18 Milliler ateş gibi: 2-1 [Re: Beyaz]
Beyaz Offline
Müdavim

U-18 Milliler ateş gibi: 2-1
Türkiye U - 18 Futbol Milli Takımı, Rusya ile Trabzon'da oynadığı ikinci hazırlık karşılaşmasını 2 - 1 kazandı. Salı günkü ilk maçta rakibine 2 - 0 yenilen milliler, ikinci maçta da yenik duruma düşmelerine rağmen peş peşe buldukları iki golle galip gelmesini bildi.

26. dakikada, gole giden rakibini düşüren Evseev'in oyundan atılmasıyla Rusya karşılaşmanın büyük bölümünü 10 kişi oynamak zorunda kaldı. 59. dakikada Pomerko'nun ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Delkin plase bir vuruşla topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra baskısını artıran Türkiye'de, 61. dakikada Onur Ayık'ın kafa vuruşu direkten döndü. 78. dakikada Mehmet'in soldan kullandığı kornerde Onur'un kafa vuruşu bu kez ağlara gitti: 1-1. 81. dakikada Mehmet yine soldan korneri kullandı, bu kez Sefa kafayla topu filelere gönderdi ve Türkiye'yi 2-1 öne geçirdi. Karşılaşma da Türkiye'nin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

STAD: Avni Aker
HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (7), Bahtiyar Birinci (7), Mehmet Metin (7)
TÜRKİYE: Erdem (5)- Musa (5) (Dk.46 Emre 5), Bülent (6), Serdar (6), Gökhan (5) (Dk.46 Mehmet 5)- Onur (7), Şahin (5) (Dk.46 Sefa 7), Furkan (6), Umut (6) (Dk.90 Savaş)- Uğur Demirkol (6), Uğur Parlak (5) (Dk.46 Okan 5)
RUSYA: Muzyka (5)- Vorobiev (6), Smirnov (5), Evseev (3), Shumskikh (6)- Malyaka (6), Kukharchuk (5) (Dk.90 Minasov), Kholodov (3) (Dk.13 Cheryshev 6), Terekhov (6) (Dk.90 Osmirko)- Delkin (6) (Dk.80 Danilenko 4), Pomerko (6)
GOL: Dk.59 Delkin (Rusya), Dk.78 Onur, Dk.81 Sefa (Türkiye)
SARI KART: Pomerko, Terekhov, Delkin, Malyaka, Shumskikh (Rusya), Umut, Savaş (Türkiye)
KIRMIZI KART: Dk.26 Evseev (Rusya)

#405307 - Wed Jun 04 2008 15:27 PM Re: U-18 Milliler ateş gibi: 2-1 [Re: Beyaz]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

Yer: Antalya
FIFA SIRALAMASINDA 5 BASAMAK YÜKSELDİK

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) haziran ayı dünya sıralamasını açıkladı.

Sıralamada ilk 3 sıradaki isim değişmedi. Arjantin 1559 puanla birinci, Brezilya 1513 puanla ikinci, İtalya ise 1424 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu.

İlk 10 ülkeye bakıldığında geçen ay 9. sırada yer alan Portekiz, bu ay tam 37 puan birden kaybetti ve 2 basamak gerileyerek 1094 puanla 11. oldu. Portekiz'in yerini hanesine 25 puan ekleyerek 1123 puana yükselen İngiltere aldı.

-TÜRKİYE 5 BASAMAK BİRDEN YÜKSELDİ-

Türkiye, bu ay tam 5 basamak birden yükseldi. Avrupa Şampiyonası finalleri hazırlıkları kapsamında geçen ay Almanya'da Finlandiya, Uruguay ve Slovakya ile yaptığı hazırlık maçlarıyla 21 puan toplayan Ay-Yıldızlılar, bu ay 877 puanla 20. sıraya yükseldi.

FIFA'nın haziran ayı sıralamasında ilk 20'ye giren takımlar ve puanları şöyle:

1. Arjantin 1,559 puan

2. Brezilya 1,513

3. İtalya 1,424

4. İspanya 1,303

5. Almanya 1,274

6. Çek Cumhuriyeti 1,246

7. Fransa 1,143

8. Yunanistan 1,133

9. İngiltere 1,123

10. Hollanda 1,111

11. Portekiz 1,094

12. Romanya 1,069

13. Kamerun 1,041

14. Meksika 1,020

15. Hırvatistan 1,017

16. Gana 986

17. İskoçya 978

18. Bulgaristan 949

19. Kolombiya 904

20. Türkiye 877

#409372 - Wed Jul 02 2008 13:15 PM Re: U-18 Milliler ateş gibi: 2-1 [Re: aLiNnAs_1905]
conqueror Offline
Avrupa Fatihi Ýlk ve Tek TÜRK Takýmý
Müdavim

Yer: İSTanbul
İngiltere'yi solladık!..
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde yarı finale yükselme başarısı gösteren A Milli Takım, FIFA Dünya Klasmanı'nda 6 basamak birden yükselerek 14. sıraya çıktı.

Uluslar arası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) tarafından her ay düzenli olarak açıklanan milli takımlar dünya klasmanında Türkiye 6 basamaklık yükselişiyle 14. sırada yer buldu. Geçtiğimiz ay 5 basamaklık yükselişle 20. sıraya kadar çıkan Türkiye, İsviçre ve Avusturya'nın ortaklaşa düzenlediği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde yarı final oynayarak çıkışını sürdürdü. Temmuz ayı değerlendirmesinde 133 puan toplayan A Milli Takım, bin 10 puanla 14. sıraya kadar tırmandı. Türkiye, Avrupa kıtası baz alınarak yapılan değerlendirmede ise Romanya'nın ardından 11. sırada yer aldı.

Euro 2008'in finalinde Almanya'yı 1-0 yenerek kupaya uzanan İspanya Milli Takımı, FIFA Dünya Klasmanı'nın da zirvesine oturdu. İspanya, topladığı 254 puanla son dünya şampiyonu İtalya ve Arjantin'i geride bırakarak 3 sıra birden yükseldi ve bin 557 puanla 1993 yılından beri ilk kez listenin zirvesinde yer aldı. İspanya Milli Takımı, Almanya, Brezilya, İtalya ve Arjantin'den sonra dünya klasmanının zirvesinde yer almayı başaran 5. farklı takım olarak da tarihe geçti.

Son dünya şampiyonu İtalya Milli Takımı ise, Euro 2008'e çeyrek finalde veda etmesine karşın 1 basamaklık yükseliş ve bin 404 puanla 2. sırada yer buldu. Euro 2008'in finalisti Almanya da 2 basamaklık tırmanışla 3. sıranın sahibi olurken, Dünya Kupası Elemeleri'nde aldığı şaşırtıcı sonuçlarla dikkat çeken Brezilya Milli Takımı ise 169 puanlık kayıpla 4. sıraya geriledi. Hollanda Milli Takımı 5 basamaklık yükselişiyle ilk 5'in son sahibi olurken, dünya klasmanının zirvesine oynayan Arjantin Milli Takımı ise tam 5 basamak birden geriledi ve bin 298 puanla 6. sırada yer bulabildi.

Euro 2008'de yarı final oynayarak dikkat çeken ekiplerden Rusya, 13 basamaklık çıkışıyla dikkatleri üzerine çekerken 11. sıranın sahibi oldu. Euro 2008'de D Grubu'nda 'sıfır' çekerek turnuvaya ilk turda veda eden Son Avrupa Şampiyonu Yunanistan 10 basamak gerileyerek 18. olabildi.

Bundan sonraki FIFA Milli Takımlar Dünya Klasmanı 6 Ağustos 2008 tarihinde açıklanacak.

FIFA Dünya Klasmanı Temmuz ayı değerlendirmesinde ilk 20 sırada yer alan takımlar ve puanları ise şöyle:

1. İspanya 1557 puan
2. İtalya 1404
3. Almanya 1364
4. Brezilya 1344
5. Hollanda 1299
6. Arjantin 1298
7. Hırvatistan 1282
8. Çek Cumhuriyeti 1146
9. Portekiz 1104
10. Fransa 1053
11. Rusya 1023
12. Romanya 1021
13. Kamerun 1011
14. TÜRKİYE 1010
15. İngiltere 1003
16. İskoçya 988
17. Bulgaristan 930
18. Yunanistan 911
19. Meksika 906
20. Gana 885

02.07.2008
Kaynak : İHA

#409373 - Wed Jul 02 2008 13:15 PM Re: U-18 Milliler ateş gibi: 2-1 [Re: conqueror]
conqueror Offline
Müdavim

açıkçası ben ilk 10 a girmemizi bekliyordum.

#409375 - Wed Jul 02 2008 13:18 PM Re: U-18 Milliler ateş gibi: 2-1 [Re: conqueror]
conqueror Offline
Müdavim

Kamerun
Hırvatistan
Rusya
Romanya
bunlar bizden iyi takımmı merak ediyorum.hele hırvatistan 7. bide.

#423024 - Fri Aug 15 2008 16:57 PM Re: U-18 Milliler ateş gibi: 2-1 [Re: conqueror]
conqueror Offline
Müdavim

Milli Takım&#8217;ın Şili maçı kadrosu ve programı belli oldu.
A Milli Takım&#8217;ın 20 Ağustos Çarşamba akşamı İzmit İsmetpaşa Stadı&#8217;nda Şili ile oynayacağı özel maçın kadrosu ve kamp programı belli oldu. Milli Takımımız 17 Ağustos Pazar günü saat 12.00&#8217;de Swissotel&#8217;de toplanacak. Aynı gün saat 19.00&#8217;da Ali Sami Yen Stadı&#8217;nda basına kapalı bir antrenman yapacak.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 18 Ağustos Pazartesi günü saat 12.00&#8217;de Swissotel&#8217;de bir basın toplantısı düzenleyecek. Aynı akşam saat 19.30&#8217;da İnönü Stadı&#8217;nda basına açık bir antrenman yapacak A Milli Takım, maç öncesi son idmanına 19 Ağustos Salı akşamı saat 19.30&#8217;da yine İnönü Stadı&#8217;nda çıkacak. Bu antrenmanın ise ilk 15 dakikası basına açık olacak.

A Milli Takım&#8217;ın Şili maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Serdar Kulbilge (Kocaelispor), Tolga Zengin (Trabzonspor)

Savunma Oyuncuları: Gökhan Gönül, Uğur Boral (Fenerbahçe) Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan (Beşiktaş), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), İbrahim Kaş (Getafe)

Orta Saha Oyuncuları: Kazım Kazım, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Mehmet Topal, Ayhan Akman, Arda Turan (Galatasaray), Selçuk İnan (Trabzonspor), Serdar Özkan (Beşiktaş), Mehmet Topuz (Kayserispor), Nuri Şahin (Dortmund), Caner Erkin (CSKA Moskova), Tuncay Şanlı (Middlesborough), Mehmet Aurelio.

Hücum Oyuncuları: Semih Şentürk (Fenerbahçe), Gökhan Ünal (Trabzonspor), Halil Altıntop (Schalke 04), Mevlüt Erdinç (Sochaux)
2008 Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takımımızın kadrosunda yer alan futbolculardan Nihat Kahveci, Hamit Altıntop ve Emre Güngör sakatlıkları nedeniyle, Gökdeniz Karadeniz ise mazeret belirterek izin istediği için aday kadroya çağrılmadı.

#423178 - Sat Aug 16 2008 02:37 AM Re: U-18 Milliler ateş gibi: 2-1 [Re: conqueror]
enorja_gs Offline
Yürekli Aslanlar
Yeni üye

Yer: Manisa
Ah be keşke Emre Güngör sakatlanmasaydı yazık çocuğa ya !

#423294 - Sat Aug 16 2008 19:59 PM Re: U-18 Milliler ateş gibi: 2-1 [Re: enorja_gs]
mezico Offline

*

bncede yazık çocuğa ..

#437715 - Mon Oct 27 2008 18:30 PM Re: U-18 Milliler ateş gibi: 2-1 [Re: mezico]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
(A) Milli Futbol Takımı, 19 Kasım'da Avusturya ile deplasmanda hazırlık maçı yapacak.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 2010 Dünya Kupası eleme grubu maçlarına mart 2009'a kadar verilen arayı değerlendiren milli takımın, 19 Kasım'da, Avusturya ile Viyana'da özel bir karşılaşma yapacağı bildirildi.

Türkiye'nin, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Hırvatistan ile yaptığı çeyrek final maçının oynandığı Ernst-Happel Stadı'ndaki karşılaşma, TSİ 21.30'da başlayacak

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#440155 - Thu Nov 13 2008 00:30 AM Süper gençler: 3-0 [Re: uA_f@tih]
Beyaz Offline
Müdavim

19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası 1. tur elemeleri 11. Grup'taki ikinci maçında Türkiye, Galler'i 3-0 mağlup etti. Mardan Stadı'nda oynanan maçta Ay-yıldızlı takımın gollerini 21. ve 51. dakikalarda Tunay, 87. dakikada Sinan kaydetti.

Türkiye, bu skorla gruptaki liderliğini sürdürdü. Türkiye, grubunda ilk 2 sırayı garantileyerek 1 Mart-31 Mayıs tarihleri arasında oynanacak olan elit tura yükselmeye hak kazandı.

Grubun diğer maçında Romanya, Andorra'yı 3-0 mağlup etti.

MAÇTAN DAKİKALAR
14. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Kayelden'in sağ çarprazdan vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.
21. dakikada defansın arkasına gönderilen pasla kaleci ile karşı karşı kalan Tunay, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0
51. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Tunay'ın plase vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 2-0
87. dakikada Serdar'ın pasında kale önünde topla buluşan Sinan, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 3-0

STAT: Mardan
HAKEMLER: Marcin Borski, Tomasc Listkiewicz, Besik Chichinadze
TÜRKİYE: Ergün, Serkan Kurtuluş, Mehmet (Eren dk. 46), Murat, Furkan, Özgür, Umut, Tunay, Serdar Aziz (Sinan dk. 79), Uğur Parlak (Serdar Eylik dk. 68), İsa
YEDEKLER: Erdem, Taner, Rıdvan
TEKNİK DİREKTÖR: Ogün Temizkanoğlu
GALLER: Rhys, Ashley, Paul, Joe (Sam dk. 18), David, Garyn (Jake dk. 54), Graig (Casey dk. 61), Kayelden, Nathan, Kye, Keieran
YEDEKLER: Chris, James, Kai, Stephan
TEKNİK DİREKTÖR: Alan Curtis
GOLLER: Tunay (dk. 21 ve 51), Sinan (dk. 87)
SARI KARTLAR: Umut (Türkiye), Sam (Galler)

#440348 - Fri Nov 14 2008 18:31 PM Milli Takımın Kadrosu Belli Oldu ! [Re: Beyaz]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
İŞTE MİLLİ TAKIM'IN KADROSU!

2010 Dünya Kupası eleme grubu maçlarına verilen arayı değerlendiren A Milli Takım'ın Avusturya ile 19 Kasım tarihinde deplasmanda yapacağı özel maçın kadrosu ve programı belli oldu.

Elmacık kemiği kırık olan Galatasaraylı futbolcu Servet Çetin, sağlık durumunun riske edilmemesi için A Milli Takım aday kadrosunun dışında bırakıldı.

A Milli Takım kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

KALECİLER:
1-"VOLKAN DEMİREL "FENERBAHÇE
2-"CENK GÖNEN"DENİZLİSPOR

SAVUNMA OYUNCULARI:
3-"GÖKHAN GÖNÜL"FENERBAHÇE
4-"SABRİ SARIOĞLU"GALATASARAY A.Ş.
5-"CEYHUN GÜLSELAM"TRABZONSPOR A.Ş.
6-"EREN GÜNGÖR"KAYSERİSPOR
7-"GÖKHAN ZAN"BEŞİKTAŞ A.Ş.
8-"HAKAN KADİR BALTA"GALATASARAY A.Ş.
9-"CANER ERKİN"CSKA MOSCOW

ORTA SAHA OYUNCULARI:
10-"SERKAN BALCI"TRABZONSPOR A.Ş.
11-"KAZIM KAZIM"FENERBAHÇE
12-"AYHAN AKMAN"GALATASARAY A.Ş.
13-"MEHMET AURELIO"REAL BETIS BALOMPIE
14-"NURİ ŞAHİN"BORUSSIA DORTMUND
15-"TUNCAY ŞANLI"MIDDLESBROUGH FC
16-"ARDA TURAN"GALATASARAY A.Ş.

HÜCUM OYUNCULARI:
17-"HALİL ALTINTOP"FC SCHALKE 04
18-"SİNAN KALOĞLU"VFL BOCHUM
19-"SEMİH ŞENTÜRK"FENERBAHÇE
20-"MEHMET YILDIZ"SİVASSPOR

A Milli Takım kadrosu, 16 Kasım Pazar günü saat 17.00'de Çınar Hotel'de toplanacak. 17 Kasım Pazartesi saat 12.00'de özel bir uçakla Avusturya'nın başkenti Viyana'ya hareket edecek olan Milli Takım kafilesi, uçuştan önce saat 10.15'te Mercedes'in Hadımköy'deki pazarlama müdürlüğünde düzenlenecek araç teslim törenine katılacak.

Viyana'da Marriott Hotel'de konaklayacak A Milli Takım, 17 Kasım Pazartesi günü maçın oynanacağı Ernst-Happel Stadyumu'nda saat 19.00'da basına kapalı bir antrenman yapacak.

Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, 18 Kasım Salı günü saat 19.00'da Ersnt-Happel Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Milli Takım, son antrenmanını aynı gün ilk 15 dakikası basına açık olmak üzere saat 19.30'da yapacak.

Ernst-Happel Stadyumu'nda 19 Kasım 2008 Çarşamba günü oynanacak ve TSİ 21.30'da başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe yönetecek. Grafe'nin yardımcılıklarını Detlef Scheppe ve Kai Voss yaparken, maçın dördüncü hakemi Avusturyalı Thomas Steiner olacak.

A Milli Takım kafilesi, 20 Kasım Perşembe günü yerel saatle 10.50'de özel bir uçakla Viyana'dan İstanbul'a dönecek.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#440403 - Sat Nov 15 2008 06:15 AM Re: Milli Takımın Kadrosu Belli Oldu ! [Re: uA_f@tih]
arda_galatasaray Offline
Müdavim
**

Yer: Ankara
Cenk'e şans verilmesi çok iyi oldu. Türkiye'de en çok gelecek vaat eden oyunculardan biri.

#444672 - Sat Dec 27 2008 00:08 AM Re: Milli Takımın Kadrosu Belli Oldu ! [Re: arda_galatasaray]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

Fransa,Lyonda Stade Gerlandta Turkiyeyle 5-6 haziran 2009da bir hazirlik maci yapcagini aciklamis.Fransa Lyonda daha önce 7 kez oynamis,4 galibiyet 1 beraberlik almislar.

Page 8 of 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı