Webaslan Forum
Page 5 of 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#350115 - Sat Jun 02 2007 23:29 PM Re: Milli Takimimizla ilgili haberler, maclar *** [Re: ]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Yer: İst.
Gökdeniz sahada yoktu, Hüseyün - Gökdeniz değişikliği yerindeydi bence.
Gol yollarında sorunumuz yok ama defansımız için aynı şeyleri söyliyemem. Son iki maçta 4 gol yedik, Terimin defansımızı tekrar gözden geçirmeyi gerekiyor.

#350116 - Sat Jun 02 2007 23:29 PM Re: Milli Takimimizla ilgili haberler, maclar [Re: Frank_Castle]
Anonymous
Kayıtlı değil

Çok haksız sayılmazsın...

Ama İsviçre maçında da isviçre bir çekirgeydi mesela..

daha böyle kaleci yada futbolcu hataları ile çekirge misali bir dünya karşılaşma söz konusu...

Yani bu futbol her şeye gebe çekirge olayı ile açıklamak bence yanlış..

Verilen emekler var..

Türk futbolunun medari iftiharlarına çekirge demeyelim be izzetim...

azizden farkımız kalmıyoı ozaman,

#350117 - Sat Jun 02 2007 23:32 PM Re: Milli Takimimizla ilgili haberler, maclar [Re: İlhan_Atilla]
Anonymous
Kayıtlı değil

Yahu İlhan kim vardı sahada ki zaten...

ama ben ofansif takımı defansife çevirmenin bir anlamı olmadığını düşündüğüm için o değişikliğin maçın en büyük hatası olduğunu düşüüyuorum..

Çift ön liberoya dönecek bir orta saha üstünlüğü yoktu Bosnanın abicim yapma...

#350118 - Sat Jun 02 2007 23:37 PM Re: Milli Takimimizla ilgili haberler, maclar [Re: ]
Frank_Castle Offline
Ateşli taraftar
**

Yer: Somewhere in İstanbul
Ya abicim yapma etme.
Rüştünün kaleci hatası olabilir, her kaleci zamanlama hatası yapar. Yani ihtimali gayet yüksek bir durum bu.

Ama yunanistan maçında nikopolidis 2 tane topu üzerine geldiği halde içeri aldı. Norveç maçında mhyre topu içinden geçirdi.
Çekirge gibi sıçrıyorduk işte; ortada emek mi var, sen basit bi şut atıyorsun kaleci tutması gerektiği halde yiyor. wallahi ligde fbnin rakibinden bir tanesi öyle goller yese, o kaleci satılık diye çıngar çıkartırdık.

Bu maça gelirsek. tek forvet o da hakan. Daha ne demem lazım bilemiyorum. İbrahim - Rüştü - Hakan ..3 oyuncu yaşları toplamı 100 sanırım. Defans desen rezalet, ısrarla koray avcıyı milli takıma almıyor terim, sağolsun bu sayede bu hataları daha çok göreceğiz.

Ümit karan ise baba dayağı yememiş bunu belli etti. o ne lakayıtlıktır be

#350119 - Sat Jun 02 2007 23:41 PM Re: Milli Takimimizla ilgili haberler, maclar [Re: Frank_Castle]
Anonymous
Kayıtlı değil

Dedim ya haksız değilsin...

Ama beni biliyon kendimde eleştiriyomm Fatih Terimi ama elden veremiyorum..

Futbolda dün yoktur bugün vardı kavramı bende bir türlü gelişmedi..çok sevindirdi beni terim-hakan gibi adamlar..

Bizim çocukalrımızı elden veremiyorum bir türlü..

Galatasaray faşistimiyim neyim:))

#350120 - Sat Jun 02 2007 23:41 PM Re: Milli Takimimizla ilgili haberler, maclar [Re: ]
niko6720 Offline
Müdavim

Yer: Almanyanin Türkiye Vilayetinde...
Resmen mide bulandiriyor iki mactir oyunumuz. Futboldan soguduk..

Fatih Terim televizyonda konusurken vauhh, vay anasina, demek onun icindi falan gibi kelimler sarfediyorum kendi kendime ama su macta Rüstünün kalede olmasi abesle istigaldir. El insaf yanilmiyorsam 8 aydir resmi maci yok adamin yahu..

Hep söyledigim birsey var, Emre belezoglu, fatih tekke (bugün oynamamis olsalrda) Gökdeniz karadeniz ve Yildiray Bastürk milli takim oyunculari degiller bence..

Ben bu adamlarin maclari berbat ettiklerini gördüm ama mac kurtardiklarini daha göremedim..Hepde kötü olunmazki milli takimda..

Birde Rüstünün iskaladigi pozisyonda golü atan oyuncunun belkide saniyenin binde birinde karar verip kafasiyla o topa yön vermesi ve gol yapmasini gercekten takdir ettim. Böyle bir yetenek mi desem Futbol zekasimi desem sahibi olan Türk futbolcusu maalesef yok.

ben adim gibi eminim ki Türk milli takimindaki hicbir futbolcu ayni pozisyon bize gelse gol yapamazdi..

Neyse Fatih terim sapkayi önüne koymali artik. Bu takimda son kullanma tarihi gecenler var acil önlem.

Sabride eliyle koluyla Futbol oynamaya devam edecekse Mozambik´e gitsin. nedir buya artik bakamiyorum sahsim adina..

#350121 - Sat Jun 02 2007 23:43 PM Re: Milli Takimimizla ilgili haberler, maclar [Re: ]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Hakancım, Hüseyin oyuna girince orelyo ön tarafa çıktı zaten. Orelyo çok yönlü futbolcu ben çift ön liberoya dönülsün anlamında demedim. Zaten Terimin futbol anlayışında desans diye birşey yok.

#350122 - Sat Jun 02 2007 23:44 PM Re: Milli Takimimizla ilgili haberler, maclar [Re: niko6720]
Frank_Castle Offline
Ateşli taraftar
**

İlginç bir gelişme.

Danimarka - İsveç karşılaşması 3-3 devam ederken, hakemin isveç lehine penaltı vermesi üzerine danimarkalı bir taraftar hakeme saldrımış. maç tatil edilmiş.. bu arada danimarka maçı 3-0 dan 3-3 e getirmiş.

hatırlatma : bu 2 takım euro 2004 de sırf italya çıkmasın diye 2-2 berabere kalmışlardı. nereden nereye.

#350123 - Sat Jun 02 2007 23:45 PM Re: Milli Takimimizla ilgili haberler, maclar [Re: İlhan_Atilla]
Frank_Castle Offline
Ateşli taraftar
**

Alıntı:
Hakancım, Hüseyin oyuna girince orelyo ön tarafa çıktı zaten. Orelyo çok yönlü futbolcu ben çift ön liberoya dönülsün anlamında demedim. Zaten Terimin futbol anlayışında defans diye birşey yok.

bugün bunu fevkalade ispatladı. hakikaten defans yoktu.

#350124 - Sat Jun 02 2007 23:45 PM Re: Milli Takimimizla ilgili haberler, maclar [Re: İlhan_Atilla]
Anonymous
Kayıtlı değil

İlHAN birde olay benim için çok ironikti..

Oyundan çıkan adamlara bakarmısın..

Gökdeniz-Sabri-Arda....

Topu rakip sahay taşıyan 3 adamın..

Birde 4. adam var topu rakip sahaya taşıyan TUNCAY..Onuda pinpon topu gibi oyuna yeni bir oyuncu girdikçe mevksi değişti...

Hüseyin ise İNOMOTO gibi benim için..Ne işi var milli takımda çözemediğim bir adam..

İronikti dedim çünkü Kenarda sanki GERETS vardı...:)))

Gretse kızıyorum ben 2 seneden beri bu tür değişikleri yaptığı için..Belkide taptığım bir adam TERİM yapıyor aynısını:))

#350125 - Sat Jun 02 2007 23:49 PM Re: Milli Takimimizla ilgili haberler, maclar [Re: İlhan_Atilla]
Anonymous
Kayıtlı değil

Alıntı:
Hakancım, Hüseyin oyuna girince orelyo ön tarafa çıktı zaten. Orelyo çok yönlü futbolcu ben çift ön liberoya dönülsün anlamında demedim. Zaten Terimin futbol anlayışında desans diye birşey yok.

Yok be İlhan öne çıkmadı 2 atakta sağ kanada girdi oda sabri çıktığı için o yüzden sana öyle geldi bence..

Ayrıca madem tek ön libero devam edecen senin dediğin gibi Gökedinizin yerine Hüseyini koyacağına Yıldırayı koy abicim..

Futbolu bu kara zorlaştırmanın anlamı yok yahu..

#350126 - Sat Jun 02 2007 23:51 PM Re: Milli Takimimizla ilgili haberler, maclar [Re: Frank_Castle]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Bu maçı bireysel defans hatalardan kaybettik, bu herzaman böyle olacak anlamınada gelmemeli şunuda unutma ki bu tunuvanın hala favorisiyiz.

#350127 - Sat Jun 02 2007 23:58 PM Re: Milli Takimimizla ilgili haberler, maclar [Re: İlhan_Atilla]
Anonymous
Kayıtlı değil

Toroman da sakatmıydı bu arada...

#350128 - Sat Jun 02 2007 23:58 PM Re: Milli Takimimizla ilgili haberler, maclar [Re: ]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Alıntı:
Futbolda dün yoktur bugün vardı kavramı bende bir türlü gelişmedi..çok sevindirdi beni terim-hakan gibi adamlar..

Bu bendede var Hakan yahu:) ama bunun nedeni bu adamların yerlerinin doldurulmamasından kaynaklanıyor.

Tek veya çift ön libero , futbolcuların kalitesine baktığımız zaman değişmemesi gerekirdi. İlk mesajımda da belirttim Yıldıray sakat değildi ise ilk onbirde oynaması gerekirdi.

#350129 - Sun Jun 03 2007 00:01 AM Re: Milli Takimimizla ilgili haberler, maclar [Re: ]
İlhan_Atilla Offline
Ateşli taraftar

Okadar sakatımız vardı ki Toraman sakatmı değil mi hatırlıyamadım:)

#350130 - Sun Jun 03 2007 00:02 AM Re: Milli Takimimizla ilgili haberler, maclar [Re: Montella]
Montella Offline
Müdavim

Yer: Kocaeli
Alıntı:
Montella
Nereden: Kocaeli

28/03/2007 23:40

2 maçtır kalecilerin ikramıyla güzel sonuçlar alıyoruz ama elbet kalesinde kaleci olan bir takımla da oynayacağız dikkat etmek lazım, skora aldanmamalı.

Aldanmislar.

Ayrica, Bkz: Transfer politikasi ve Servet Cetin.

#350131 - Sun Jun 03 2007 00:03 AM Re: Milli Takimimizla ilgili haberler, maclar [Re: İlhan_Atilla]
niko6720 Offline
Müdavim

Yer: Almanyanin Türkiye Vilayetinde...
Yildiray kendi takimina yaptigi katkilari hicbir zaman Milli takima yapamadi..

Hep sonucsuz ataklar, kacirilan % 200´lük goller vs vs..

Bu takima bir beyin birde leblebi gibi gol atan bir adam lazim..

Takimin son maclardaki bana göre en iyi adami Hamit Altintop..

#350132 - Sun Jun 03 2007 00:03 AM Re: Milli Takimimizla ilgili haberler, maclar [Re: İlhan_Atilla]
Anonymous
Kayıtlı değil

Alıntı:
Tek veya çift ön libero , futbolcuların kalitesine baktığımız zaman değişmemesi gerekirdi. İlk mesajımda da belirttim Yıldıray sakat değildi ise ilk onbirde oynaması gerekirdi.

Yani tümer yada emre sakat olmasa oynamayacakmıydı abi...

O ikisede yoksa Yıldıray oynar o zaman..

madem böyle bir taktiğin var..2 oyuncun yoksa 3.sünü koyarsın..

Ki yıldıray ikisindende aşağı oyuncu değil...

#350133 - Sun Jun 03 2007 00:03 AM Re: Milli Takimimizla ilgili haberler, maclar [Re: İlhan_Atilla]
Frank_Castle Offline
Ateşli taraftar
**

Grupta lider yunanistan ama.

#350134 - Sun Jun 03 2007 00:05 AM Re: Milli Takimimizla ilgili haberler, maclar [Re: Montella]
Anonymous
Kayıtlı değil

Alıntı:
elbet kalesinde kaleci olan bir takımla da oynayacağız dikkat etmek lazım, skora aldanmamalı.

Ya aslında bugün bosnanın kaleciside çok kötüydü:))

Page 5 of 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı