Bugün Galatasaray için ne yapabilirim diye düşünen her Galatasaray'lı için kutsal mekanlardır Galatasaray Store'lar.. Galatasaray'ımızın menfaatleri dahilinde, her ay harçlığını biriktirip forma alanından, aylık maaşının önemli kısmını Store'a yatıranlara, üst-başındakini geçtim, sevgilisine bile hediye almak için Store kapısını aşındıranlara, bütün mali zorluklara rağmen, Galatasaray'ın desteklendiği mekanlardır Galatasaray Store'lar..
Galatasaray yönetiminin özellikle son dönemdeki Store'lara gösterdiği ilgisizlik, ürünlerdeki kalitesizlik, acizlik..
Malum 2007/2008 sezonu formaları bundan haftalar önce tanıtıldı..
Geçmiş senelere oranla kötü bir kreasyon olmuştu, evet.. Çok eleştirenler oldu, yine de en azından bir "forma" almak şarttı.. Yıllar sonra yönetim, az çok transfer beklentilerine cevap verebilmişti, Canaydın'ın başkanlığında forma almayacağım diyenler bile sözünden döndü, forma alacak oldu..
Dünya futbolunda bir marka olmamız ile övünmemize rağmen, markamızın baş sunum mekanı olan "Galatasaray Store"ların acizliğini görenlerin içi burkuluyor malesef..
Öncelikle, Doğan Grubu'na bağlı, hepsiburada.com üzerinden yayın yapmaya çalışan(!) internetdeki Galatasaray Store'umuzu inceleyelim.
İşte Galatasaray Store forma reyonu:
Web sayfasıEvet şaşırdınız değil mi.. Türkiye'nin her yerinden sipariş alabilme özelliği olan tek Galatasaray Store'da "Galatasaray Forması" bulunmuyor..
İndirimli Formalar diye bir reyon açmışlar, resmi açılmıyor.. Tıklıyorsunuz, geçen senenin elde kalan formaları geçen senenin fiyatıyla satılıyor..
Tam anlamıyla rezillik..
Fenerium'a gittim geçen gün, inanın utandım.. İçi boş Fenerbahçe markasını bile nasıl pazarlıyorlar hayretler içinde kaldım.. Keza internetteki Fenerium'da Fenerbahçe motoru bile yapıp satıyor adamlar..
Şimdi Fenerium'dan örnek verecektim, neyse serde Cimbom'luluk var ben gene de Avrupa takımlarından örnek vereyim..
FC Barcelona:
2006/2007 formaların elde kalan sıfır versiyonlarını 2007/2008 sezonundan önce, Türk Lirası ile 30 YTL'ye internetteki storelardan sattılar. Bizim store sitesinde geçen senenin formaları hala 75 YTL..
2007/2008 formaları:
Web sayfası Her bedene uygun yetişkin erkek, bayan, çocuk forması mevcut.. Fiyatları bize göre pahalı gelebilir ama onların ekonomisini düşündüğünüzde adamlar bir karton sigara parasına alıyorlar forma setini..
Diğer ürünlerini, hizmetini sayarsam çok uzun sürer ama şunu söyleyeyim, Ronaldinho'nun saç bandını bile satıyorlar..
Alisamiyen forumlarında okuyordum geçen, bir beyfendi eşine forma alacak olmuş, bula bula çocuk forması [***]ürebilmiş ancak eşine.. Galatasaray taraftarı olarak utanılacak bir durum..
Yine her türlü kalitesiz ürün, fahiş fiyata satılıyor, kırmızı renkli tshirtlerin % 80 inin rengi ilk yıkamada atıyor..
..
Galatasaray taraftarı forma almıyor diyorlar sonra..
Yok efendim böyle bir şey..
Galatasaray taraftarı forma alamıyor çünkü Galatasaray yönetimi forma satmıyor..