Webaslan Forum
Page 12 of 12 < 1 2 ... 10 11 12
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#466686 - Fri Oct 02 2009 21:13 PM Re: Galatasaray Store'lar Hakkında.. ***** [Re: al_bundy]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

Yer: kastamonu
ya ne gzl uA fln.maçları seyrtmek trbnlerden şamöpiyon cimbom die bağırmak...orda bi yerde olmayı öyle çok isterdmki...ama tabi brda yok öle bi kulüp fln.yani uA adı altnda.benim asıl demk şstedğim şu.benm gbi takımımza trübnlerdn destk veremeyen taraftarlar için bağırın.takıma öyle iyi destk olnki orda bzmde varlığımızı hssetsinler.çünkü biz her ne kdr onların yannda olmasakta galatasarayı kalbimzde büyütüyoruz.tek hayalmdir ali sami yen'e gdebilmek.ama işte imkan pek olmuo.ltfen bzm içnde bağırın bzm içnde destek olun aslanra...

#467022 - Tue Oct 13 2009 21:44 PM Re: Galatasaray Store'lar Hakkında.. [Re: _ÖzLeM_]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Geçen sene Tokatspor F.T.Kda fb ile karşılaştı inşallah bu sene galatasarayımızla aynı gruba düşme imkanı olurda biz de böyle uzak köşelerde maç hasreti çekmek zorunda kalmayız ancak sivasa gidebiliyoruz maçlar için hadi geçtim sami yenden falan da allah rızası için bir gsstore yapar insan ya aldığımız bütün ürünleri internet üzerinden almak zorunda kalıyoruz zaten o gelene kadar da.Sözün özü aslındaa her şehre bir gs store lazım..ama bunun içinde bzm store alışverişlerini arttırmamız lazım..
Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın
Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...

#467023 - Tue Oct 13 2009 22:39 PM Re: Galatasaray Store'lar Hakkında.. [Re: Stevie G]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

Yer: kastamonu
İlk Gönderen: UA_gerrard_FCB
Geçen sene Tokatspor F.T.Kda fb ile karşılaştı inşallah bu sene galatasarayımızla aynı gruba düşme imkanı olurda biz de böyle uzak köşelerde maç hasreti çekmek zorunda kalmayız ancak sivasa gidebiliyoruz maçlar için hadi geçtim sami yenden falan da allah rızası için bir gsstore yapar insan ya aldığımız bütün ürünleri internet üzerinden almak zorunda kalıyoruz zaten o gelene kadar da.Sözün özü aslındaa her şehre bir gs store lazım..ama bunun içinde bzm store alışverişlerini arttırmamız lazım..

valla çok yernde bi konu bu.her şehre lazım bi gs store.ille de kalkıp ankara gbi byk şhrlere mi gtmek lazım?tmm ben çok şkr gidebiliorm ama ya gidemeynler?ama açılması içn tabi sermaye lazm brda iş yne bize kalıo.kulübe destek!!

#467101 - Sat Oct 17 2009 11:39 AM Re: Galatasaray Store'lar Hakkında.. [Re: _ÖzLeM_]
Shahin Sharifov Offline
Koyuk
Üye

Yer: Azerbaycan
internet yolu varben Kabani bekliyorum siteye eklensin eklenince hemen alicam insallah

#467706 - Mon Oct 26 2009 09:11 AM Re: Galatasaray Store'lar Hakkında.. [Re: Shahin Sharifov]
TiLki Offline
Rhoran
Müdavim

Yer: ANTaLya - AnGaRa
Koskaca Gs kulubun toplasan Giysi olarak adam gibi 10 tane ürünü ya var ya yok ama parasına gelınce masallahları var. Maçtan önce forma alayım dedim gene ama insanın alası gelmiyor kardesım adam gıbı urun yapın

#467885 - Tue Oct 27 2009 18:39 PM Re: Galatasaray Store'lar Hakkında.. [Re: TiLki]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Bizim storelarımız geliştirmeleri lazım daha büyük bir yere yapabilirler ben Ankamalldaki storemuza gittim aynı yerde feneriumda vardı bizimkini küçücük bir yere yapmışlar onlarınki geniş geniş bizimde storelarımızda değişiklik yapmak lazım zaten taraftar zar zor store buluyor onunda içinde bile rahat rahat gezemiyoruz(ben sadece gördüğümü söylüyorum diğerlerini bilem..)
Store tırlarına gelince gerçekten çok iyi ürün gelmiyor şehirlere alacak doğru düzgün bir şey bulamıyorsun formada 2-3 çeşit anca var...
ACİLEN TARAFTARA DESTEK VE BİR ÇÖZÜM GEREK

#467918 - Wed Oct 28 2009 11:06 AM Re: Galatasaray Store'lar Hakkında.. [Re: Stevie G]
GüLsah Offline
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

Yer: BaşkenT
İlk Gönderen: UA_gerrard_FCB
Bizim storelarımız geliştirmeleri lazım daha büyük bir yere yapabilirler ben Ankamalldaki storemuza gittim aynı yerde feneriumda vardı bizimkini küçücük bir yere yapmışlar onlarınki geniş geniş bizimde storelarımızda değişiklik yapmak lazım zaten taraftar zar zor store buluyor onunda içinde bile rahat rahat gezemiyoruz(ben sadece gördüğümü söylüyorum diğerlerini bilem..)
Store tırlarına gelince gerçekten çok iyi ürün gelmiyor şehirlere alacak doğru düzgün bir şey bulamıyorsun formada 2-3 çeşit anca var...
ACİLEN TARAFTARA DESTEK VE BİR ÇÖZÜM GEREK

ben gördugumu söyluorum dıgerlerını bılmem yazmıssın renktas
dıgerlerınıde görmeye ınan gerek yok
atakule de vardı kapanmıs karumda var içinde bısı yok..
ankamalldekı kucuk ve ıcınde guzel dıyebılceım bısı yok.fenerıum da var ankamalde gayet buyuk ve guzelde urunlerı var..

ankara ıcın dıyorum bunları..

eskıden cok meraklıydım bayan tişört forma vs. ozamanlar guzel cıkıodu (3-4 sene öncesınden bahsedıorum)
sımdı guzel dıyebılcegım bısı bulamıyorum
Zaferlerin Mekanı.
Her Köşende Bir Anın Var,

Hüzünler Ve Mutluluklar,
Gözümde Yaş kalbimde Sızı
Zaman Ayrılık Zamanı..

Abimden Miras Bu Sevda . .

#468352 - Mon Nov 02 2009 23:07 PM Re: Galatasaray Store'lar Hakkında.. [Re: GüLsah]
Shahin Sharifov Offline
Koyuk
Üye

Yer: Azerbaycan
ben hala Kabani bekliyorum cikartsalarda alsam yahu

#468567 - Sat Nov 07 2009 22:32 PM Re: Galatasaray Store'lar Hakkında.. [Re: Shahin Sharifov]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Bu aralar storelarda yaz ürünlerinde %50'ye varan indirimler varmış da pek güzel bir şey yok heralde.
Bir de "Alpaslan'a Mektuplar" adlı kitap basılmış...storelarımız dışında herhangi bir yerde bulabilme imkanımız var mı acaba?
Yeni ürünlerde şapkalar,atkı ve eldivenler falan var yine pek bir gelişme yok anlaşılan

#470064 - Wed Dec 23 2009 17:00 PM Re: Galatasaray Store'lar Hakkında.. [Re: Stevie G]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Kırmızı Formamız Galatasaray Store"larda!

2009- 2010 Futbol Takımı formalarımızdan "Cesaret" i simgeleyen kırmızı formamız bugünden itibaren İstanbul'daki Galatasaray Store'larda ve www.gsstore.org internet sitemizde taraftarlarımızın beğenisine sunulmuştur.

Taraftarlarımız kırmızı formamıza önümüzdeki günlerde tüm Galatasaray Store'lardan sahip olabileceklerdir.
(22.12.2009)

Galatasaray Pazarlama A.Ş.

#470065 - Wed Dec 23 2009 17:05 PM Re: Galatasaray Store'lar Hakkında.. [Re: Stevie G]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Yeni ürünler mi görüyorum ne www.gsstore.org u bir ziyaret edin derim

#470069 - Wed Dec 23 2009 17:51 PM Re: Galatasaray Store'lar Hakkında.. [Re: Stevie G]
Scarface Offline
Müdavim
**

Kırmızı forma süper kesinlikle almaya çalışacağım

#470080 - Thu Dec 24 2009 10:35 AM Re: Galatasaray Store'lar Hakkında.. [Re: Scarface]
shiroi_ch Offline
Üye

Yer: İzmir
alıyla kırmızısıyla, sarı çizgileriyle "cesaret" yayında... smile

#470109 - Sat Dec 26 2009 17:57 PM Re: Galatasaray Store'lar Hakkında.. [Re: shiroi_ch]
bary15 Offline

bu kırmızı formalar çok güzel olmuş bence. ama aklıma takılan acaba maçlarda bu formaları bu
sene giyebilecekmi futbolcularımız bilen varsa yazarsa sevinirim.

#470110 - Sat Dec 26 2009 18:01 PM Re: Galatasaray Store'lar Hakkında.. [Re: bary15]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: bary15
bu kırmızı formalar çok güzel olmuş bence. ama aklıma takılan acaba maçlarda bu formaları bu
sene giyebilecekmi futbolcularımız bilen varsa yazarsa sevinirim.
Bir kere sezon başında TFFnin formalar listesinde vardı yani kesinlikle giyerler ama umarım 2007-2008deki kırmızı forma gibi 2-3 maç giyilip sonra vazgeçilmez

#471702 - Tue Feb 16 2010 12:05 PM Re: Galatasaray Store'lar Hakkında.. [Re: shiroi_ch]
shiroi_ch Offline
Üye

Yer: İzmir
İlk Gönderen: shiroi_ch
izmir'deki gs store sayısı neden hiç artmıyor? yıllardır sadece alsancak'ta var. forum bornova, balçova kipa, mavişehir ege park gibi yerlere neden yeni mağaza açmayı düşünmüyorlar?

satış rakamlarından memnun değiller acaba bunun cevabı olabilir mi?

diye belirtmişim tam 1 sene önce... sanırım sesimi duydular smile

agora'da izmir'deki 2. gs store açılmış. hayırlısı olsun...

#471715 - Tue Feb 16 2010 20:02 PM Re: Galatasaray Store'lar Hakkında.. [Re: shiroi_ch]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
izmir'deki gs store sayısı neden hiç artmıyor? yıllardır sadece alsancak'ta var. forum bornova, balçova kipa, mavişehir ege park gibi yerlere neden yeni mağaza açmayı düşünmüyorlar?

satış rakamlarından memnun değiller acaba bunun cevabı olabilir mi?

diye belirtmişim tam 1 sene önce... sanırım sesimi duydular smile

agora'da izmir'deki 2. gs store açılmış. hayırlısı olsun...

renkdas yanlis hatirlammiyorsam mavisehir alisveris merkezinin ismini tam hatirlamiyorum sanirsam egs eydi orda vardi ben izmirdeyken 2002-2007 arasi

your nightmare is back again

#477130 - Sat Jan 08 2011 12:48 PM Re: Galatasaray Store'lar Hakkında.. [Re: al_bundy]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Yönetim tarih yazmaya devam ediyor.ASY'ye veda TT Arena merhaba formaları 175 liradan satışı sunuldu.
Başka bi siteden alıntı: an itibariyle real madrid'in ic saha formasi 53 euro barcelona formasi 75 euro, man utd formasi 35 euro, man city formasi 35 euro, galatasaray formasi 86 euro!

Tarafından düzenlendi Raist (Sat Jan 08 2011 12:52 PM)

#477134 - Sat Jan 08 2011 17:05 PM Re: Galatasaray Store'lar Hakkında.. [Re: Raist]
pikalo Offline
Müdavim

Yer: ASY
Dünyanın en pahalısı olmaya devam ediyoruz yani.En pahalı benzin,en pahalı cep telefonu konuşma ücreti ve en yüksek otomobil vergisine,Galatasaray formasıda eklendi demek smile

#477192 - Thu Jan 13 2011 00:50 AM Re: Galatasaray Store'lar Hakkında.. [Re: pikalo]
DESPO Offline
Müdavim

Yer: Stuttgart/Almanya
Korsana HAYIR! Korsan forma alacaginiza 10 Lira´ya!
Gidin Store´dan bir cakmak alin!

Page 12 of 12 < 1 2 ... 10 11 12

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı