Öncelikle burası bir futbol forumu ben tabiki tartışmayı başlatan öneriler ifadesini kullanacağım ancak sen işi siyasete götürmüşsün burasının bir futbol forumu olduğu ve yalnızca futbol konuşulması gerektiğini bildiğim için siyasi içerikli yazılarına karşılık vermem.Ancak şunu ekleyeyim unutma ki burdaki herkes sıkı bir ultrAslan'dır.Ve ultrAs-Mentalitesi de endüstriyel futbolu ve gereklerini protesto eder.Bu bağlamda söylediklerine katılıyorum.
Bahsettiğin sınava ben de bu sene girdim.İyi de bir sonuç aldım ve istediğim yeri kazanacağım.Dershanemde 3 tane haftaiçi sınıfı ve 3*20=60 öğrenci vardı bunlar ne biliyormusun çoğu en az 2 yıldır össye giren öğrenciler yani dersane çözüm değil öğrenci yetenekli olacak.
Bakın futbol bir takım oyunudur.oyuncular gelir-gider ancak kulüp baki kalır.Futbolcu haddi olmayan işlere girişirse gönderilir çünkü aksi halde kurum zarar görür.Aynı şekilde diğer sektörlerde de böyledir.Oyuncular takım için vardır tek başına bişiy ifade etmezler...
Öğretmen örneğinde de öğretmen eğitim kurumuyla ilgili haddi olmayan işlere girişirse bu kuruma zarar verir mebe zarar verir ve doğal olarak meslek dışı kalır bundan daha basit bişiy yok.
Dahada basitleştirmek gerekirse kangren olan bir hastayı ele alalım kolu hastalıklı ve kesilmezse ciddi zararlara yol açacak bu durumda kişi hayatının devamını sağlamak için kolunu kestirir...
Daha basit bir örnek bulamıyorum çünkü yok