[color:"yellow"] Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi bu hafta start alıyor..İlk Maç 24 Aralık’ta..
[/color]
[color:"orange"] Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın mücadele edeceği, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 23 Aralık Cumartesi günü oynanacak olan maçlarla başlayacak. İlk rakip, Cadbury Kent Engelli Yıldızlar...
Daha önce 11 Kasım 2006 tarihinde başlayacağı açıklanan ancak Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nda yapılan seçimlerden ötürü, ileri bir tarihe atılan Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nin 2006-2007 sezonu fikstürünün maç tarihlerini kapsayan son hali açıklandı. Buna göre, ilk maçımızda 24 Aralık Pazar günü, saat 12:00’de Bahçelievler Spor Salonu’nda Cadbury Kent Engelli Yıldızlar’la karşılaşacağız.
[/color]
[color:"yellow"] Galatasaray’ın, 23 Aralık 2006 Cumartesi günü başlayacak olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk yarı fikstürü:
[/color]
[color:"orange"]1. Hafta: 24.12.2006
12:00 İstanbul Engelli Yıldızlar-Galatasaray
2. Hafta: 14.01.2007
14:00 Galatasaray-Antalya Büyükşehir Belediyesi
3. Hafta: 21.01.2007
12:00 İzmir Büyükşehir Belediyesi-Galatasaray
4. Hafta: 28.01.2007
14:00 Galatasaray-Kardemir Karabükspor
5.Hafta: 03.02.2007
12:00 Kıbrıs Lefkoşa Bld. S.K.-Galatasaray
6. Hafta: 11.02.2007
14:00 Galatasaray-Ordu B.E.S.K.
7.Hafta: 18.02.2007
14:00 Beşiktaş-Galatasaray
8. Hafta: 25.02.2007
12:00 TSK Karagücü-Galatasaray
9. Hafta: 04.03.2007
14:00 Galatasaray-Adana E.S.K.
[/color]
[color:"yellow"] ALINTIDIR ; [/color]
[color:"orange"] Merhaba Arkadaşlar,
Ben Sedat İncesu.Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın antrenörüyüm.Sitemize üye olmaktan gerçekten onur duyuyorum.
Sonunda bekleyişimiz bitiyor ve Süper Lig başlıyor.Takımımız geçtiğimiz yıl çok büyük hedeflerle ve fedakarlıklarla kuruldu.Transfer ettiğimiz oyuncuların hepsi Galatasarayımıza yakışan tertemiz sporcular ve branşlarında Türkiye’nin ve Avrupanın en değerli isimleri.
24 Aralık pazar günü saat 12:00 da Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu içindeki salonda oynayacağız.İstanbul Engelli Yıldızlar Takımı kuvvetli bir ekip hepinizin desteğine ihtiyacımız var.
Takımımız Süper Lige Eylül 2006 dan bu yana haftada 9 antremanla hazırlandı.Geçen seneki karomuzdan ayrılan 3 sporcu yerine Avrupanın en değerli ve uzun center oyuncusu Petr Tucek’i ve İzmir B.Ş.Belediyesi ve A Milli Takımımızın en önemli sporcularından Özgür Gürbulak’ı transfer ettik.12.sporcumuzun transferinide önümüzdeki hafta bitirerek Süper Ligde ve Avrupada oynayacağımız Kupa 2 de büyük başarılar elde etmek için takımım adına sizlere söz veriyorum.
Takımımızın kurulmasından bugüne kadar büyük emek ve fedakarlık gösteren başta Sn.Yavuz Kocaömer ve Sinan Kalpakçıoğlu’na ve tüm Kulüp büyüklerimize teşekkür ederim.
Takımımızla ilgili hertürlü sorularınızı,eleştirilerinizi ve desteğinizi bekliyorum.
İlk maçımızda 24 Aralık Pazar günü, saat 12:00’de Bahçelievler Spor Salonu’nda Cadbury Kent Engelli Yıldızlar’la karşılaşacağız.
[/color]
[color:"yellow"] Maç günü , Mecidiyeköy GS store’un önünden saat 10.30’da otobüs kaldırılacaktır !!!
[/color]
Tarafından düzenlendi gsuA_67 (Wed Sep 26 2007 00:46 AM)