Webaslan Forum
Page 29 of 32 < 1 2 ... 27 28 29 30 31 32 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#459018 - Sun Jun 14 2009 23:26 PM Re: #55 Sabri Sarıoğlu ***** [Re: chelik]
MesMes Offline
Üye
**

Yer: Hannover
bence hakem dalaslari haricinde sagbek olarakta hic fena sayilmaz.. herkes baltanin ardaya yeterince destegi vermedigini söyler ama kimse sabri yeterince destek vermiyor diyemez arda sagda oldugunda.. ayrica bizim yedigimiz goller cogunlukla ortadan ve solumuzdan gelen toplarda oluyor..

orta yapamiyor diyorsunuzda söyle bi düsünün: sabri hizi ile son anda yetistigi topu iceriye dogru cevirmek isterken ortasi auta cikiyor siz cildiriyorsunuz.. oysa o hizda iyi orta yapamamasi veya topu durduramamasi cok normal.. bilakis baskasi olsa zaten o toplara yetisemez..

cogumuz sabriyi kafadan silmisiz.. oysa bence halada umut var.. cünkü onda o ruh var..

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

#459019 - Sun Jun 14 2009 23:29 PM Re: #55 Sabri Sarıoğlu [Re: MesMes]
MesMes Offline
Üye
**

ha bide söyle düsünün: ayhan sabriden daha cok dalasirdi hakeme.. bu sezon uslanmis gibiydi.. sabriden 5-6 yas büyük hemde.. yani cok gec uslandi ve cokta zor anlarimizda orta sahamizi sirtladi.. ayhaninda top kayiplari ve kötü ortalari beni özellikle cileden cikariyor.. peki sabri niye ayni degisimi yapamasin? sabri rijkaardin sistemine birebir uyan bir oyuncu.. neden ayhana gösterilen sabir sabriye gösterilmiyor?

#459319 - Fri Jun 19 2009 09:44 AM Re: #55 Sabri Sarıoğlu [Re: MesMes]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
Ben Sabri kadar ballı adam görmedim.Kaç defa kadro dışı kaldı sağbekler sakatlanınca mecburen affedildi.Uğur form tuttu artık Sabri forma yüzü göremez dedim Uğur sakatlandı, haydi Sabri'ye..Lınderoth sağbeki aldı artık dedim,o da sakatlandı haydi Sabri'ye.Adamın balından dolayı sağbekte oynayanlar hep sakatlandı..
Şİmdi Servet gitti gibi,eğer stoperleri yabancı yaparsak mecburen sağbeki yerliden yana kullanacağız,Yani Sabri'ye yine gün doğdu.Ama ben ümit ediyorum ki Sabri bu sene oynayamayacak.Çünkü Uğur iyileşti,Serkan Form tuttu,Lınderoth da bu mevkide oynayabiliyor. Servet'in gitmesini istiyodum,bu yüzden kalmasını istiyorum..Zaten Transfer işi şimdilik beklemeye alınmış.

#459328 - Fri Jun 19 2009 14:37 PM Re: #55 Sabri Sarıoğlu [Re: İskender Türk]
MesMes Offline
Üye
**

Alıntı:
İçimizde ki İrlanda&#8217;lı ; Sabri Sarıoğlu
18 Haz 2009

İçimizdeki İrlandalı..Sabri Sarıoğlu

Yazının başlığına kanmayın sakın,ben bu yazıda çoğunluğun aksine Sabri sarıoğlu&#8217;nu yermeyeceğim.Öyle adamlar vardırki üzerinde fikir birliğine varamazsınız,Arif Erdem mesela bıraksın diye yaka silken de olmuştur,bıraktığında üzülen de..Arif Kimileri için tam bir gol atma beceriksizi iken kimileri için ise zor anların Hızır golcüsü olmuştur.

Sabri Sarıoğlu..3 Şut çekiyorsa 3.de yuhalanan ne yaparsa yapsın ,ne kadar olumlu hareket yaparsa yapsa ,yaptığı ilk pas hatasında tepesine binilen adam..Sözüm ona Galatasaray taraftarını temsilen çıktıkları programlarda ağza sakız olan adam..

Şimdi Sabri&#8217;yi kendi açımdan ele alıyorum..

Galatasaray alt yapısından yetişme,henüz 24 yaşında bir genç..Türkiye&#8217;de ender yetişen bir mevkiye yalnızca 2 yılda kendini adapte eden bir futbolcu..Öz be öz Galatasaraylı..Pafta forvet olarak başladığı futbola sırasıyla ortasaha,sağ açık ve nihayet sağ bek olarak devam ediyor.Tekniği,zekasıyla değil yüreğiyle oynayan,tüm iyi niyetiyle sınırlı kapasitesiyle terinin son damlasına kadar akıtan bir futbolcu Sabri..Galatasaray formasıyla 100.maçını doldurduğunda henüz 21 yaşındaydı.100 maçında Bursaspor&#8217;a karşı tam 76 metre depar atarak ve nihayetinde ömerin üzerinde aşırtarak attığı gol hala hafızalarımızda yerini koruyor.Özellikle 2006-2007 yılı Sabri açısında önem arzediyor.Liverpool maçındaki olağan üstü performasıyla Büyük ilgi uyandırmıştı.Özellikle o maçta kaptığı toplar,deparları ve asistleriyle Real Madrid Karşısındaki Fatih Akyel&#8217;in etkisini yaratmıştı.Sonrasında Euro 2008 yolundaki Milli takımın değişmezi olmuş,elemelerdeki harkulade performasıyla izleyenleri büyülemişti.

Neydi Sabri&#8217;nin Liverpool ve Milli Takım Performanslarının sırrı ?

Çok basit..Sabri bu maçların hiçbirinde esas oğlan değildi,yardımcı oyuncuydu..Yani topu ayağına alan oyunu yönlendiren değil ,bindirme yapmaya zorlanan önüne top atılan ve topu durdurma şansı olmaksızın fazla düşünmeden orta yapan adamdı..Aslında bu haliyle Fatih Akyel&#8217;e benzetiyorum onu.Terim, Lucescu gibi değerler Fatih&#8217;in yeteneklerini hiçbir zaman büyütmediler fakat onu kullanmayı çok iyi becerdiler.

&#8220;Fatih,Okan Buruk olmadan bir hiçti&#8221;

Fatih&#8217;i sürekli atağa kaldıran onunla verkaça girip önüne top atan adam Okan Buruktu,Fatihin top tekniği berbattı,topu ayağına aldığında ortasahadan top şişirmek dışında hiçbir şey yapamazken Okan Buruk&#8217;la yan yana oynadığında sürekli ileriye bindirmeler yapardı,bunu yapmaya zorlardı Okan&#8217;ın pasları.Nitekim Fatih&#8217;in diğer maceralarına baktığımızda durum ortadadır.Sağ bek performansı okadar berbattırki sonraki takımlarının tümünde stoperliğe itilmiştir.

Demek istediğim şudur.O dönem dünya futbolunun en önemli sol bekini perişan eden bir Fatih Akyel,bugün kocaelisporda tek bir maça çıkamadan gönderilmiştir..

Ne diyor Fatih Terim bir televizyon programında sabri&#8217;yi fütursuzca eleştirenlerle alay edercesine &#8220; Avrupanın en hızlı hücuma çıkan oyuncularından birinin bu kadar eleştirilmesini anlayamıyorum&#8221;.Kimse bana şimdi Terim ne diyor demesin..Terim onu altyapıdan çıkaran hoca olabilir ama her şeyden öte Terim onu şuana kadar en iyi değerlendiren ondan en çok yararlanan adam.

Milli Takımda elemelerdeki performansına bakalım şimdi.Takımda Hamit ile birlikte sağ kulvarda yer alıyordu.Hamitle değişmeli önlü arkalı müthiş iş çıkardılar.Özellikle Hamitin paslarıyla hücuma ani çıkışlarıyla Tüm Avrupa&#8217;nın ilgisini çekti.Hatta çoğumuz Sabri bumu dedik.Daha 2 sene önceye kadar sağ açık olarak oynatmaya çalıştığımız ümit milli de çoğu maçta ortasahanın ortasında görev alan Sabri müthiş bir sağ bek kimliğindeydi.Nedense kimse takılmadı bu noktaya,yani Sabri nin nasıl verimli kullanılabileceğine nasıl tehlikeli bir adam olduğuna.Gökhan Gönüllü Milli takım sağbekiyle Sabri&#8217;li bek arasındaki farkı yavaş yavaş görüyoruz.Sabri gerektiğinde 70-80 metre koşup pres yapan gerektiğinde kaleciye pres yapıp gol bulan rakibi ısıran bir oyuncu,Sürekli hücumu düşünen ,hızlı doğru kullanıldığında çok tehlikeli bir silah.

Ve biz bu silahı kullanmayı hiç denemedik..Fakat Rijkaard&#8217;ın geldiği gün emindim Sabri&#8217;nin gönderilmeyeceğine çünkü 4-3-3 ile sahaya çıkacak olan takımda ortaalanda oyunu kurabilecek yetenekteki adamlar Sabri&#8217;yi hücuma çıkaracaktır,özellikle bu konuda Rijkaard&#8217;dan çok şey bekliyorum.Eğer ortasahada gerçek anlamda bir oyun kurucumuz olur ve okan&#8217;ın Fatih&#8217;i beslediğinin yarısı kadar Sabri&#8217;yi besler ve ona topa hakim olmak yerine koşu yoluna atacağı toplarla Topu yakalamaya zorlayacak paslar atarsa Sabri durdurulamaz bir silah olacaktır;fakat bu yapılmaz geçen seneki gibi Sabri&#8217;nin ayağına top verilir insiyatifi Sabri&#8217;nin kullanması istenirse işte o zaman çok yuhalanma duyarız.

Şunu Kabul edelimki bazı oyuncular şanssızdır.10 maç iyi oynasa 11 maç hata yapsa bu maçta yuhalanır.Sabri malesefki bu katagoride..Fakat bir gerçek var,Sabri içimizdeki İrlandalı değil,içimizde Galatasaray&#8217;ın en içinde olan adam..10 yaşından beri bu camiada bulunan tam 14 yılını vermiş bir adama haksızlık etmeyelim..

scoutgs.com dan alintidir..

#460784 - Sun Jul 05 2009 18:27 PM Re: #55 Sabri Sarıoğlu [Re: MesMes]
İskender Türk Offline
Üye
**

Terbiyesiz yapacağını yapmış yine,ben pek şaşırmadım,ondan beklenir öyle şeyler..Krampon fırlatmış gurbetci vatandaşımızın birine..

#460820 - Mon Jul 06 2009 04:16 AM Re: #55 Sabri Sarıoğlu [Re: İskender Türk]
MesMes Offline
Üye
**

Hakaret ve tahrik var olayin icinde.. Taraftar taraftar degilki oyuncuda oyuncu olsun..

#460846 - Mon Jul 06 2009 16:50 PM Re: #55 Sabri Sarıoğlu [Re: MesMes]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
tabi ya durup dururken niye krampon fırlatsın.olayın detayını bilmiyorum ama tahrik olmadan böyle bişey yapmaz.

#460860 - Mon Jul 06 2009 18:02 PM Re: #55 Sabri Sarıoğlu [Re: benimdünyam]
İskender Türk Offline
Üye
**

İlk Gönderen: benimdünyam
tabi ya durup dururken niye krampon fırlatsın.olayın detayını bilmiyorum ama tahrik olmadan böyle bişey yapmaz.

Öyle deme Sabri bu yapar..

#460877 - Mon Jul 06 2009 19:30 PM Re: #55 Sabri Sarıoğlu [Re: İskender Türk]
tsubasa22 Offline

Arkadaşlar Sabri Sarıoğlu'nun bu yaptığı hiç doğru değil fakat olayın içinde bazı arkdaşlarımızın da dediği gibi hakaret vardır.Sabri'nin adını karalamak isteyen Türk Medyası olayı çarpıtarak ve abartarak anlatmıştır.Lütfen biz Galatasaraylılar olarak Milli oyuncumuz Sabri'ye sahip çıkalım ve onun hakkında kötü yorumlarda bulunmayalım lütfen ..

#460881 - Mon Jul 06 2009 19:38 PM Re: #55 Sabri Sarıoğlu [Re: tsubasa22]
papaz1905 Offline
Yeni üye

Yer: ıstanbul
İlk Gönderen: tsubasa22
Arkadaşlar Sabri Sarıoğlu'nun bu yaptığı hiç doğru değil fakat olayın içinde bazı arkdaşlarımızın da dediği gibi hakaret vardır.Sabri'nin adını karalamak isteyen Türk Medyası olayı çarpıtarak ve abartarak anlatmıştır.Lütfen biz Galatasaraylılar olarak Milli oyuncumuz Sabri'ye sahip çıkalım ve onun hakkında kötü yorumlarda bulunmayalım lütfen ..

sabriye sahip çıkmasına çıkıyoruzda renkdaş sabrininde ,
artık kendine bi çeki düzen vermesi lazım..

#460904 - Mon Jul 06 2009 22:01 PM Re: #55 Sabri Sarıoğlu [Re: papaz1905]
tsubasa22 Offline

İlk Gönderen: papaz1905
İlk Gönderen: tsubasa22

sabriye sahip çıkmasına çıkıyoruzda renkdaş sabrininde ,
artık kendine bi çeki düzen vermesi lazım..

renkdaş haklısın bende sana katılıyorum kendine kesinlikle çeki düzen vermeli ama yine de Medyanın oyununa biz Galatasaray taraftarları olarak gelmeyelim.

#460905 - Mon Jul 06 2009 22:02 PM Re: #55 Sabri Sarıoğlu [Re: papaz1905]
Shahin Sharifov Offline
Koyuk
Üye

Yer: Azerbaycan
Bu gun bir haber daha vardi
Adnan POlatin agzindan Ne zaman Adam olucaksin diye??

Bunu yazazan hangi sahsiyetsiz anliyamiyorum.
Sabride dogru yapmamis.Amma taarftarin haddine sovuyor hakaret ediyor?
anlamis degil.

#460917 - Tue Jul 07 2009 00:03 AM Re: #55 Sabri Sarıoğlu [Re: Shahin Sharifov]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Birisi gelcek benim tüm sülaleme kaycak ; bende saol canım benim mi dicem.Az bile yapmış.Kimse Sabri'ye suç atmasın bu olay yüzünden...

#461001 - Tue Jul 07 2009 16:32 PM Re: #55 Sabri Sarıoğlu [Re: Raist]
suskun Offline
Müdavim

SABRİyi pek sevmiyorum ama dediğiniz gibi arkadaşlar bu medya her türlü herşeyi yazıyor GALATASARAYlı futbolcular hakkında.
olayın iç yüzünü bilmeden SABRİye yüklenmek yanlış..
kendi çapında futbolunu oynamaya çalışıyo, taraftarla bi alıp veremediği yok ki kalkıp krampon fırlatsın. ortada küfür hakaret varsa da ii yapmış derim..

#461014 - Tue Jul 07 2009 18:28 PM Re: #55 Sabri Sarıoğlu [Re: suskun]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
varmış renktas.bugün gs tv de dinledim.sabriye küfür etmişler...

#461518 - Tue Jul 14 2009 20:44 PM Re: #55 Sabri Sarıoğlu [Re: Anonymous]
BBB Offline
Üye
**

Aman gitsin artık , Sabri kadar kavgacı ve çirkef bir Galatasaray oyuncusu görmedim. Camiamıza yakışmıyor bence bir an önce göndermeliyiz.

#461859 - Sat Jul 18 2009 04:38 AM Re: #55 Sabri Sarıoğlu [Re: BBB]
lewo1905 Offline
Üye
**

Yer: izmir
konulara böyle geç dahil olmaktan üzüntü duyuyorum ama şimdi olayları bilmediğimiz halde bi mantık çerçevesinde düşünelim.sabri o kramponları niye fırlatmıştır o adamın üzerine.adam sabriye ana avrat küfretmiştir sabride kramponları fırlatmıştır.peki adam niye sabriye ana avrat küfretmiş olabilir durduk yere?imza istemiştir sabride imza vermemiştir.peki bu küfretmek için yeterli bi sebepmi.ya karşısındaki taraftarımız anlayışsızın önde gideni yada sabri imzayı reddederken karşısındaki insanı aşşalayıcı bi tavırla reddetti.neyse merak ediyorum orda 40 a yakın futbolcu var ama nedense sabriyle kavga ediliyo bir tek.o da ilginç.bu arada kaptan neden arda oluyorda sabri olamıyo bu olayda daha bi anlaşılır smile

#461870 - Sat Jul 18 2009 12:44 PM Re: #55 Sabri Sarıoğlu [Re: lewo1905]
MesMes Offline
Üye
**

adam imza istemis.. sabride elimde kramponlar var.. elim bos degil.. gel resim cekelim demis.. adamda s..... demis, sabri terbiyeli ol deyince adamda baska küfür etmis..

#461906 - Sun Jul 19 2009 00:33 AM Re: #55 Sabri Sarıoğlu [Re: MesMes]
lewo1905 Offline
Üye
**

Yer: izmir
herşey iyi güzel hoş da farkındamısın hep mişli geçmiş zaman kullanıyoruz.bide bu olayı sadece sabrinin ağzından duyduk.ama olay bu değil sabri sinirlerine hiç bir zaman hakim olayımıyor.bir eleştiri yada kendini bilmez bir taraftarın söylediği tek sözle birden alevleniyor.artık kendine daha hakim olmasının vakti geldi.

#461911 - Sun Jul 19 2009 01:57 AM Re: #55 Sabri Sarıoğlu [Re: lewo1905]
MesMes Offline
Üye
**

sucu ispat edilmeyen herkes sucsuzdur.. sabrinin söyledikleri mantiga en yakin seydir.. ayrica mehmet topal yanindaymis..

ayrica krampon firlattigina göre elinde krampon vardi.. ve elinde krampon varken imza olmaz.. resim cekelim demesi mantikli.. bazi taraftarlarimizinda ne kadar seref yoksunu, ne kadar bencil oldugunuda biliyoruz.. arda discoda sevgilisini tokatlar kimsenin umrunda olmaz ama sabrinin sucsuz oldugu malum olayda sabriyi yerin dibine sokariz.. yazik ya.. bu taraftar ne zaman adaletli olacak.. kimse performanslari farkli falan demesin.. bahsettigimiz konular saha disi yasanan seyler..

Page 29 of 32 < 1 2 ... 27 28 29 30 31 32 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı