Yok ya bu adamdam hiçbir şey olmaz. Fatih terimde gibi büyük bir hoca bu adamı milli takıma çağırtıp oynatıyor ya demek ben futboldan hiç anlamıyorum. Keşke zamanında satsaydık...
ugur11
Yeni üye
Yer: Dublin/Irlanda
Sabri hakkinda demekki tek olumsuz dusunen ben degilim Ilk yari Fener macinda aglayacaktim Utanmasa kalemize golde atacakti O mactan beri Nefret ediyorum
nefret bile az kalır renkdaş. eğer tanıyan bilen varsa lütfen şu adama takımı bırakmasını söylesinler. bu adamı bu takımda görmek bile istemiyorum. hatta kendisinin f5li olduğunu düşünüyorum zaman zaman.
ya ne güzel kadro dışı kalmıştı. inanın dün maçı izlerken kırmızı kart görsün veyahut sakatlansın diye içimden geçirdim. ani 10 kişi kalsak daha az zararı olurdu takıma.
ezelden beri sevmem kendisini (!) gerçekten, futbolcu olmadığını düşünüyorum kendisinin, gitsin mafya elemanı olsun gerçi iki günde sıkarlar topuklarına bu artistlikle...
msags
Müdavim
Yer: İspanya
gençlerbirliği maçında mağlubiyete sebep oldu,antep maçında da dişe dokunur tek bişey yapmadı...kesinlikle bu takıma lazım olmayan bir oyuncu...gönderilmeli....
Yer: Konya
Gönderilmesi gerekenlerin arasında ilk 3 de yer almalı ama Uğur sakat olduğu için Köprüyü geçinceye kadar"Ayı" ya "Dayı" demek zorundayız..Köprüyü geçtikten sonra ayı bize abi der nasıl olsa
_________________________ webaslan.com bu mesajın içerdiği bilginin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda bir garanti vermemekte ve içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir.
kacarow
Müdavim
Yer: Konya
Sabri allah aşkına git artık şu takımdan..
_________________________ webaslan.com bu mesajın içerdiği bilginin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda bir garanti vermemekte ve içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir.
Yer: aNKaRa
Sabri'nin bileti kesildi
Tepki dinmiyor Uğur Uçar'ın sezonu kapatmasının ardından Galatasaray'da yeniden forma bulan Sabri'ye kulübe yolu gözüktü. Sarı-kırmızılı oyuncuya son maçta G.Birliği'nden Hakan'a yaptığı penaltılık hareket nedeniyle tepki dinmiyor.
İyice gözden düştü Trabzon maçında kızağa çekilmesi beklenen Sabri ile sezon sonunda yolların ayrılabileceği de konuşulmaya başlandı. Kritik hatalarıyla gündemden düşmeyen sarıkırmızılı oyuncunun, gözden çıkarıldığı öğrenildi.
mr_yozgatli
Galatasaray delisi
Yeni üye
Yer: Almanya
Eline iyi bir firsat gelmisti Ugur Ucar'in sakatligini firsat bilip kendini gösterecekti ama ne yazikki o yerinde saymayi birak gerilemeyi tercih etti. Gelecek sezon acikcasi takimda görmek istemedigim futbolcular arasinda.
GALATARASAY'ımızın şanlı tarihinde acaba Sabri SARIOĞLU kadar yeteneksiz ve bununla birlikte zararlı başka bir futbolcu varmıdır bilmiyorum bırakın topa vurmayı pas atamayan orta yapmayan hatta TAÇ ATMAKTAN bile özürlü bu şahsın nasıl olurda Galatasaray gibi büyük bir camianın içerisinde bulunmasına izin veriliyor anlam veremiyorum....
Bir insan profesyonel bir futbolcu olupta nasıl bu denli yeteneksiz olur ve hatalar yapar bunu çözmüş değilim helsinborg maçı sabri için bence herşeyin bittiği yerdir ısrar edilmeden kendisi 2 lig B katagorisinden bir takıma gitmeli ve bir daha dönmemelidir...
Hadi Yeteneksizsiz daha öncede yeteneksiz futbolcular geldi gitti bu takıma ama bu kadar senedir futbolun içindesin ORTALARINI,FUTBOLUNU GELİŞTİREMEDİN,FUTBOL ZEKANIDAMI GELİŞTİREMEDİN BE ADAM..
Gençlerbirliği maçında yaptığı bu son hareket(penaltı) bunuda göstermiş oldu.Puana bu kadar ihtiyacımız olduğu ve MEdyanın Fenere yüklendiği böyle hasas bir dönemde bu kadar düşüncesizce hareket yapıp fenerin üstündeki baskıyı alması artık bardağı taşırmıştır bence.
Şu anda Özhan CANAYDIN a bu kadar sene SES çıkarmadan dayanmış bir taraftar olarak SABRİ SARIOĞLUNUNDA aynı sessizlikten takımda yer bulmasının endişesi içindeyim.Eminimki ligler bitip gelecek sezon yaklaştığında sabri yine o geleneksel açıklamasını yapacak' BU SEZON HERKES GERÇEK SABRİYİ GÖRECEK' ve biz bi sezon daha onu izlemek zorunda kalacak.
sabri galatasaray taraftarları için toplumsal bir sorun olmuştur. takımdan gönderileceği günü merakla ve umutla bekliorum bekliyorum.
Daha beterlerini görmüş olman Sabrinin bu takımda oynayabileceği anlamına gelmez.Unutmayalım bahsettiğimiz takım GAlATASARAY bahsettiğimiz forma GALATASARAY FORMASI!!!!!!!!