Webaslan Forum
Page 35 of 36 < 1 2 ... 33 34 35 36 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#447984 - Sat Feb 21 2009 17:50 PM Re: #99 Ümit Karan *** [Re: IsvicreliAslan91]
GüLsah Offline
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

Yer: BaşkenT
ben ümıtın Hat-trıc yaptıgı macları hatrlıorum..Gol kRaLı oldugu sezonu.. şimdı..? eskı umıtı ıstıoruzz frown
Zaferlerin Mekanı.
Her Köşende Bir Anın Var,

Hüzünler Ve Mutluluklar,
Gözümde Yaş kalbimde Sızı
Zaman Ayrılık Zamanı..

Abimden Miras Bu Sevda . .

#447998 - Sat Feb 21 2009 19:49 PM Re: #99 Ümit Karan [Re: GüLsah]
eMrE sEn Offline
Yeni üye
**

Yer: Uşak
okadar haksız yorumlar yapılmışki Ümit Karan için..insaf diyorum..!!
düz mantık yürütmüş bş arkadaş..Ümit forvet ya,illa gol atacak..illa topun olduğu alanlarda iş yapacak..adamın topsuz alanda yaptıklarını görmemek hangi mantığa sığar anlayamıyorum..yazık yani..bu tür yazıları okurken gerçektende üzüldüm..Ümit'in değerini anca gittikten sonra anlar bu arkadaşlar..nedense hep bi yabancı sempatizanlığı olduğu için ülkemizde,Türk oyuncuların kıymeti çokta bilinmiyor..
Nonda'nun bu haliyle olduğu takımda Ümit'e böyle haksızlık yapılmamalı bence..son olarak Bordeaux maçında koskoca bi 45dk. izledik Nonda'yı..ileride yoktu zaten..ortasahaya ne kadar yardımcı oldu?? ne yaptığınıda herkes gördü..ama ismi Shabani.. "Şaban" değil..yada uyruğu T.C. değil..
amaç sadece golse,sadece Ümit Karan kaçırmıyor..Ümit gibi yetenekli oynayan Türk forvet yok bence..
aslında boş yere debeleniyoruz burada..Ümit'in katkılarından bahsederek..kendimizi yormaktan başka birşey değil Ümit'i burada savunmak..umarım Ümit gitmez..yedekte de olsa dursun isterim..futbolu burada bıraksın isterim..ama ancak Ümit gittiğinde anlaşılır ne kadar faydası olduğu..
Tek büyük Galatasaray

#448030 - Sat Feb 21 2009 22:41 PM Re: #99 Ümit Karan [Re: burhansagsen]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Yer: İstanbul
Ümit karan bu sene gerçekten çok şanssızdı.Bence artık takıma verecek bişeyide kalmadı.Kendisine teşekkür edilip, sezon sonunda gönderilmesi lazım.
Yerine Baros'a yardımcı olacak bi (luca tonı gibi) futbolcu lazım

#448038 - Sun Feb 22 2009 04:00 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: UMUT 88]
eMrE sEn Offline
Yeni üye
**

Ümit Karan 6 pastan gol kaçırıyor,takıma hiçbir katkısı yok,yeteneği yoktur vs. diyenlere ve yabancı sempatizanı olupta Türk futbolculara laf edenleredir bu sözüm..

Bugün Sevilla - A.Madrid maçını izlerken dikkatimi çekti de..Diego Forlan'ın da Ümit'ten pek bi farkı yok..ortasahaya yardıma geliyor,ortasahadan ileriye top çıkarıyor,toplu veya topsuz alanda olsun ileri-geri hamlelerde bulunuyor sürekli..baya bi etkili..ama bakın görünki Manchester'dan onun gitmesine neden olan boş kaleye gol kaçırma gibi bir özelliği var malumunuz..aynısını bugünde yaptı sayılır..neredeyse "kale çizgisinden" gol kaçırdı..Forlan formda olsa da,olmasa da arada bir yapıyor işte bunu.. wink

bunu yazmamın asıl sebebi,Ümit'e laf ediliyor veya Ümit'i geçtim Türk futbolculara çok kolay laf ediliyor,eleştriliyorlar çok kolay bir şekilde..Düşündümde bir an için,Forlan bizde oynasaydı ve Ümit'in şuanda ki durumunda olsaydı ne derdi bu arkadaşlar acaba??.. smile

NOT: sonradan aklıma geldi bunu da eklemesi..amacım burada Ümit'i savunmak vs. değil..her ne kadar Ümit'e bi sempatim olsa da bu sezonki performansından bende memnun değilim..eski performansını arıyoruz..sezon sonunda gönderilebilirde..ama ilk önce gönderilmesi gereken Nonda'dır..asıl amacımda Ümit'in önceki sezonlarda yaptıklarınında gözönünde bulundurulup bu kadar "acımasızca" yorumlar yapılmamasıdır..

Tarafından düzenlendi eMrE sEn (Sun Feb 22 2009 04:05 AM)
Tek büyük Galatasaray

#448043 - Sun Feb 22 2009 08:49 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: eMrE sEn]
GüLsah Offline
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

Yer: BaşkenT
haklısın Ümıt den önce Nonda gıtsın..!
Zaferlerin Mekanı.
Her Köşende Bir Anın Var,

Hüzünler Ve Mutluluklar,
Gözümde Yaş kalbimde Sızı
Zaman Ayrılık Zamanı..

Abimden Miras Bu Sevda . .

#448094 - Sun Feb 22 2009 20:03 PM Re: #99 Ümit Karan [Re: eMrE sEn]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
İlk Gönderen: eMrE sEn
Ümit Karan 6 pastan gol kaçırıyor,takıma hiçbir katkısı yok,yeteneği yoktur vs. diyenlere ve yabancı sempatizanı olupta Türk futbolculara laf edenleredir bu sözüm..

Bugün Sevilla - A.Madrid maçını izlerken dikkatimi çekti de..Diego Forlan'ın da Ümit'ten pek bi farkı yok..ortasahaya yardıma geliyor,ortasahadan ileriye top çıkarıyor,toplu veya topsuz alanda olsun ileri-geri hamlelerde bulunuyor sürekli..baya bi etkili..ama bakın görünki Manchester'dan onun gitmesine neden olan boş kaleye gol kaçırma gibi bir özelliği var malumunuz..aynısını bugünde yaptı sayılır..neredeyse "kale çizgisinden" gol kaçırdı..Forlan formda olsa da,olmasa da arada bir yapıyor işte bunu.. wink

bunu yazmamın asıl sebebi,Ümit'e laf ediliyor veya Ümit'i geçtim Türk futbolculara çok kolay laf ediliyor,eleştriliyorlar çok kolay bir şekilde..Düşündümde bir an için,Forlan bizde oynasaydı ve Ümit'in şuanda ki durumunda olsaydı ne derdi bu arkadaşlar acaba??.. smile

NOT: sonradan aklıma geldi bunu da eklemesi..amacım burada Ümit'i savunmak vs. değil..her ne kadar Ümit'e bi sempatim olsa da bu sezonki performansından bende memnun değilim..eski performansını arıyoruz..sezon sonunda gönderilebilirde..ama ilk önce gönderilmesi gereken Nonda'dır..asıl amacımda Ümit'in önceki sezonlarda yaptıklarınında gözönünde bulundurulup bu kadar "acımasızca" yorumlar yapılmamasıdır..

Ümit Forlan gibi topu ayağında tutup dağıtabilsin,varyasyonlara girebilsin öpüp başımıza koyarız,Ümit teknik kapasitesi sınırlı bir oyuncu asıl sorun budur yoksa herkes gol kaçırabilir o konuda anlayışla karşılıyorum Ümit'i.

#448167 - Sun Feb 22 2009 21:41 PM Re: #99 Ümit Karan [Re: gambitxx]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Diego Forlan la Ümit karşılaştırmam bile laugh

#448522 - Mon Feb 23 2009 18:44 PM Re: #99 Ümit Karan [Re: Ali_Cetiner]
rmys ümit* Offline

Yer: manisa
İlk Gönderen: Ali_Cetiner

#448561 - Mon Feb 23 2009 21:34 PM Re: #99 Ümit Karan [Re: Ali_Cetiner]
eMrE sEn Offline
Yeni üye
**

İlk Gönderen: Ali_Cetiner

benim karşılaştırmamın sebebi,Ümit'e fazla yüklenildiğiydi..bakıyorumda Nonda'ya bu kadar laf edilmiyor..!! Ümit en azından orta sahaya geliyor,önde basıyor..Nonda'nın ne yaptığını daha doğrusu neleri yapmadığını (!) hepimizde görüyoruz..Ümit'in bu seneki performansı çok kötü ama,bu kadar eleştriyi haketmiyor..en azından bu seneki performansına bakarak önceki senelerde takımımız için neler yaptıkları ortada olmasına rağmen bu yapılanları haketmiyor bence..buda bi vefasızlık örneğidir..istemeyebilirsin ama önceki sezonlarda yaptıklarınıda gözardı etmemek lazım..
Forlan'la tek karşılaştırmamın sebebi bu mücadelesiydi açıkcası..sanırım iyi anlatamamışım..

Tarafından düzenlendi eMrE sEn (Mon Feb 23 2009 21:38 PM)
Tek büyük Galatasaray

#448696 - Wed Feb 25 2009 00:32 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: eMrE sEn]
kewell_baros Offline
Yeni üye

kocaeli maçına iyi başlamıştı ama skibbenin nonda sevdası yüzünden bir anda günah keçisi oluverdi.kocaeli maçında ümitin yanına baroş eklenseydi şuan bunları tartışmıyor olacaktık.herzaman söylüyoru ve herzaman söylicem formda bir ümit karan 10 tane baroş eder.

#448709 - Wed Feb 25 2009 01:38 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: kewell_baros]
eMrE sEn Offline
Yeni üye
**

İlk Gönderen: kewell_baros
kocaeli maçına iyi başlamıştı ama skibbenin nonda sevdası yüzünden bir anda günah keçisi oluverdi.kocaeli maçında ümitin yanına baroş eklenseydi şuan bunları tartışmıyor olacaktık.herzaman söylüyoru ve herzaman söylicem formda bir ümit karan 10 tane baroş eder.

renkdaş,Ümit gitsin değerini ondan sonra anlarlar..benim merak ettiğim konu Ümit Karan gibi tekniğe sahip herhangi bir Türk forvet var mı şuanda oynayan??..Ümit geçtimiğiz senelerde iyi oynarken "kral"dı..bu sezon kötü oynayıncada "kralın soytarısı" oldu sanırım milletin gözünde..Ümit'ten önce o kadar gitmesi gereken varki takımda..ama ceza illa ki Ümit'e kesilsin isteniyor..

Nonda'ya neden bu kadar laf edilmiyor??..Uyruğunda T.C. yazmadığı için mi acaba merak etmiyorda değilim hani.. smile
Tek büyük Galatasaray

#448712 - Wed Feb 25 2009 02:01 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: eMrE sEn]
kewell_baros Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: eMrE sEn
İlk Gönderen: kewell_baros

renkdaş,Ümit gitsin değerini ondan sonra anlarlar..benim merak ettiğim konu Ümit Karan gibi tekniğe sahip herhangi bir Türk forvet var mı şuanda oynayan??..Ümit geçtimiğiz senelerde iyi oynarken "kral"dı..bu sezon kötü oynayıncada "kralın soytarısı" oldu sanırım milletin gözünde..Ümit'ten önce o kadar gitmesi gereken varki takımda..ama ceza illa ki Ümit'e kesilsin isteniyor..

Nonda'ya neden bu kadar laf edilmiyor??..Uyruğunda T.C. yazmadığı için mi acaba merak etmiyorda değilim hani.. smile

yazdıklarına ilaveten bir düzeltme ile devam edeyim renktaş ümit bu sene kötü oynamıyor.nondaya verilen şanslar ümite verilseydi şuana kadar 10 tane rahat gol atmıştı ama birtek fortis maçlarında oynatırsan yılların ümit karanı 2. sınıf forvet oluverir.birde kritik dönemlerde sahaya sürersen al sana günah keçisi.

#448714 - Wed Feb 25 2009 02:59 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: kewell_baros]
eMrE sEn Offline
Yeni üye
**

Haklısın renkdaş..Nonda'ya verilen şans verilmedi..ve Nonda'ya söylenmeyenlerde söyleniyor..asıl sebebide uyruğunda T.C. yazmasındandır bunların hepside sanırım.. smile
Tek büyük Galatasaray

#448725 - Wed Feb 25 2009 10:34 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: eMrE sEn]
romeo Offline
Müdavim
*

Yer: Smyrna
yok artık abi ya bobo 3 guiza eder denklemine bisey diyemem de, ümit 10 baros eder lafına bisey demek istemem..

#448731 - Wed Feb 25 2009 11:22 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: romeo]
kewell_baros Offline
Yeni üye

ümit ile baroş arasındaki fark ümit gözünün önünden akıp giden topa kös kös bakmaz baroş ise nasıl olsa orta saha bana top getirir der.buda aradaki farkı gösterir.

#448733 - Wed Feb 25 2009 12:11 PM Re: #99 Ümit Karan [Re: kewell_baros]
romeo Offline
Müdavim
*

Yer: Smyrna
ümit ile baros arasındaki fark; baros böle gol attıktan sonra n'oldu ki lan simdi die bi bakıs atar
ümit ise gol pozisyonunda ellerini acarak yan hakeme kosturur bu da mı ofsayt hocam bakısı atar bazı türk filmlerinin bazı karakteristik bakıslarına cok benzer ki biz kös kös bakmasını tercih ederiz...

#448821 - Wed Feb 25 2009 22:45 PM Re: #99 Ümit Karan [Re: romeo]
rmys ümit* Offline

Yer: manisa
kewell baros ve emre sen kullanıcılarını tebrik ediom valla benim de anlatmak istediğim bu helal be sizee bu fikirlerden dolayıı helal aynen katılıom

#448823 - Thu Feb 26 2009 00:42 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: rmys ümit*]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Yer: aNKaRa
Ümitin gol ortalaması sene de 12-13 gol dür en fazla onun için şöyle olsa böyle olsa demeye hiç gerek yok...önceden Hakan varken de çok eleştirenler vardı..şimdi gördük Ümit ile Nonda Hakan nın yarısı etmez....

Tarafından düzenlendi FTH1905 (Thu Feb 26 2009 00:44 AM)

#448826 - Thu Feb 26 2009 08:44 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: FTH1905]
mrpapila Offline
Yeni üye
**

ya ümüt yıllardır bu takımda arkadaşlar.eğer tek forvet olmayı haketseydi olurdu.ama o her yıl ayrı bi dert oldu.alemleriyle takım içi huzursuzluklarıyla
sahadaki tavırlarıyla konuşmalarıyla.hakana karşı tutumuyla transfer dönemi olaylarıyla.bilme daha neler neler
eğer sahada üstüne düşeni yapsaydı asla bu durumda olmazdı.
ümüt aktörlük yapmayı bilmeyen basit bir artistir.saha içinde ve saha dışında bu artistliği devam ettikçe itici olup kaybetmeye hep mahkum olacaktır.

#448833 - Thu Feb 26 2009 09:44 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: mrpapila]
brkisilak Offline
Üye
**

Yer: İzmir
İlk Gönderen: mrpapila
ya ümüt yıllardır bu takımda arkadaşlar.eğer tek forvet olmayı haketseydi olurdu.ama o her yıl ayrı bi dert oldu.alemleriyle takım içi huzursuzluklarıyla
sahadaki tavırlarıyla konuşmalarıyla.hakana karşı tutumuyla transfer dönemi olaylarıyla.bilme daha neler neler
eğer sahada üstüne düşeni yapsaydı asla bu durumda olmazdı.
ümüt aktörlük yapmayı bilmeyen basit bir artistir.saha içinde ve saha dışında bu artistliği devam ettikçe itici olup kaybetmeye hep mahkum olacaktır.

Aynen katılıyorum.Ayrıca bana hitafen düz mantıkla Ümit'i eleştiriyor denmiş.Ben kimseye düz mantık yürütmem Avrupa maçlarında her takımda Baros tipinde oyuncu görebiliyorsunuz.Peki hangi takım Ümit Karan gibi bi forvetle başarıdan başarıya koşuyor.Baros Lincoln'ün her atacagı pası biliyor artık.Peki Ümit kaç ara topuna koşabiliyor oyunu okuyabilip.Ayrıca her kararında hakeme itiraz eden Ümit değil mi?(Sabri'ye artık yorum yok :D)Nonda diyenler de var ben nonda'yı sene başından beri eleştiriyorum.Foruma yeni gelenle ve benim eski postlarımı takip etmeyenlerin böyle suçlamalarla gelmesi de hem ayıp hem yazık.
Ayrıca Ümit'i çok isteyenler önceki yılki maçlarda hiç mi saç baş yolmadı Ümit'ten dolayı merak ediyorum.

Tarafından düzenlendi brkisilak (Thu Feb 26 2009 09:44 AM)

Page 35 of 36 < 1 2 ... 33 34 35 36 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı