#301074 - Sat Jun 30 2007 11:51 AM
Re: #99 Ümit Karan
[Re: Frank_Castle]
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
bu arada bizim taraftarımız 2 gol attığı gibi affeder, merak etmeyiniz. İdmana çıkarak çalışmalara başlayan Ümit Karan'a, Galatasaraylı taraftarlar da büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Golcü oyuncu idmanı izleyen taraftarların çağırısına cevap vererek yumruk şov da yaptı. Sarı - kırmızılı camianın Ümit Karan'ı bırakma gibi bir düşüncesi yok, siz sadece formasını alırsınız... Yorumsuz...
|
|
|
|
|
|
#301075 - Sat Jun 30 2007 11:53 AM
[Re: mahhoni44]
|
Müdavim
Yer: Las Vegas
|
Hakan Sukur:
Torino'ya gitti, basarili olamadi, geri geldi. Inter'e gitti, basarili olamadi, geri geldi. Parma'ya gitti, basarili olamadi, geri geldi. Blackburn'e gitti, basarili olamadi, geri geldi.
Bu takimlarin herhangi birinde basari gosterseydi su anda hala GS'da olacagini dusunen var mi gercekten? Su anda ya EPL'de oynuyor ya da oradan emekli olmus olurdu. Hakan'in su an GS'da olmasinin tek nedeni Avrupa'da basarili olamamasidir.
Degistirilmis sekli: Hakan Sukur:
Torino'ya yollandi, basarili olamadi, geri geldi. Inter'e gitti, basarili olamadi, buradan Torino'ya gitti basarili olamadi, buradan Blackburn'e gitti basarili olamadi, 3 sene ustuste basarili olamayinca Avrupa'da isteyen baska takim kalmadigi icin GS'ya geri geldi.
Bu takimlarin herhangi birinde basari gosterseydi su anda hala GS'da olacagini dusunen var mi gercekten? Su anda ya EPL'de oynuyor ya da oradan emekli olmus olurdu. Hakan'in su an GS'da olmasinin tek nedeni Avrupa'da basarili olamamasidir. Bas nedeni ise burada tum takim ona oynarken Avrupa'da 11 kisiyle oynanan takim oyununa adapte olamamasi.
GS'ya ne verip ne vermedigini tartismiyorum. GS'a cok yarari olan bir oyuncu. Demek istedigim, basarili olsaydi Hakan makan adini duymazdik bir daha, Avrupa'da basarili olduktan sonra ne GS'in ismini anardi ne de baska bir Turk takiminin. Umit Ankaragucu'ne gitti ve de geri geldi, ve de gayet basarili oldu. Ama Avrupa yerine FB'ye gitmesi bir anda karakterinden basarisina kadar her seyini dusurebiliyor.
FB'den oynayip bize gelenler ise kahraman oluyor: Tomas Haim Revivo Hasan Vezir Erhan Onal Ilyas Tufekci Arif Kocabiyik Selcuk Yula ve 10-20 diger futbolcu. Tabi eziklere gore onlarin hepsi hain.
Metin Oktay bizim gol kralimiz ama takim olarak hep Besiktasliydi. Laf eden cikiyor mu? Besiktas'a transfer olup bitirseydi futbol hayatini, millet hala konusuyor olurdu.
1977'de FB'ye Sevket Senlen'i sattik, tek laf eden olmadi. Ismail ve Semih resmen kovularak FB'ye gittiklerinde de bir sey pek denmedi. Simdi olunca hain ilan ediyoruz.
Futbol bu. Fener'de olsa, Liverpool'da olsa, her oyuncu oynadigi takima faydali olur. Yok o takima gitmesin, su takima gitmesin diye dusunulup yoneticiler tarafindan bile hain ilan edilirse takimlar arasindaki taraftarlari birbirine kiskirtmaktan baska hic bir ise yaramaz. Sen veya ben zevk icin seyrediyoruz futbolu, futbolcular para kazanmak icin oynuyorlar. En sevdigin lokanta duvarina FB bayragi assa gitmeyecekmisin? Basbakan FB'li diye adamin resmi statusunu red mi edeceksin? Futbol bu. Kendi takiminin oyuncusunun baska takima gitmesini taraftar ne kadar istemesede futbolcu senin seyir zevkini gozonune alarak transfer olmuyor, kendi cikarlarini dusunerek oluyor. Seyret ve de zevk al, takimlar arasindaki rekabeti de cekemeyip her seyi olum kalim savasina cevireceksen ruh doktoruna gorundukten sonra git baska seylerle ugras..
Bu yazi kimseye degil, ustune alinan alinir, alinmayan alinmaz..
Kendi menfaati dogrultusunda transfer olmak isteyen Umit'e basarilar dileyecegine onu bir anda lavuk yapabilen bir kisi maca gidip tribunleri de parcalar..
Tarafından düzenlendi TurKk001 (Sat Jun 30 2007 13:02 PM)
|
|
|
|
|
|
#301076 - Sat Jun 30 2007 12:04 PM
[Re: TurKk001]
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
Evet Hakan avrupada başarısız oldu şu veya bu sebeplerden dolayı...
Ama Galatasarayda hep bşarılı oldu...
Banane Hakanın kariyerindeki başarısızlıklarından..
Banane Hakanın siyasi yada dini düşüncesinden...
Beni Hakanın Galatasaraydaki başarıları alakadar ediyorki buda zaten apaçık ortada...
|
|
|
|
|
|
#301080 - Sat Jun 30 2007 12:12 PM
[Re: Frank_Castle]
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri yaptığı için dünkü idmanlara alınmayan Ümit Karan'ın bugünkü antrenmanlara çıkması ve bir basın toplantısı yaparak Galatasaray'da kalacağını açıklaması bekleniyor. Lig TV'nin haberine göre dün gece yarısı Galatasaraylı yöneticilerin müthiş bir baskı altına aldığı yıldız futbolcu, yöneticiler geç saatlerde ikna edildi. Ücretinin arttıralacağı garantisi verilen Ümit'e yöneticilerin, "Sen bizim için çok önemlisin. Sıkıntıların giderilecek. Bu takımın santrforu sensin. Fenerbahçe seni gerçekten istiyor mu, yoksa bu sadece sana ve bize zarar vermek için yapılan bir girişim mi, bunu iyi düşün" dediği iddia edildi. Yöneticilerin sözleriyle ikna olan Ümit'in bugün çıkacağı idman öncesi ya da sonrası basın toplantısı yaparak menajeri Harun Aslan'ı suçlayabileceği, Galatasaraylı olduğunun altını çizerek sarı-kırmızılı kulüpte kalma kararı aldığını ilan etmesi bekleniyor. Basın toplantısı yapacakmış... Lig tv sini yazında açık tutanlar yakalar sanırım bu basın toplantısını...
|
|
|
|
|
|
#301086 - Sat Jun 30 2007 12:44 PM
[Re: lionking1628]
|
Müdavim

|
Ümit Karan gitti geldi! Mehmet DEMİRCAN, Yalçın DÜMER
Kalli tarafından dün sabahki idmandan 'kibarca kovulan' ve Fenerbahçe ile anlaştığı belirlenen golcü oyuncu, akşam kalmaya karar verdi. Kalli: Kararını vermeli
Şu anda transfer gündeminin bir numarasında Ümit Karan var. Galatasaray’dan ayrılıp, Fenerbahçe’ye geçmesine neredeyse kesin gözüyle bakılan Karan, dün sabah Cim Bom’un Florya’da yaptığı idmana Kalli tarafından alınmadı. Takım arkadaşlarıyla birlikte sahaya çıkan yıldız futbolcu, Alman hoca ile kısa süre konuştuktan sonra soyunma odasına geri döndü, akşam yapılan çalışmaya da katılmadı. Kalli, “Kafası karışık bir oyuncuyla çalışmak istemem. Galatasaray’da mı, Fenerbahçe’de mi oynayacağına karar vermeli'' dedi. Ümit, FANATİK’e konuştu
Tesisleri terk eden, hatta eşyalarını bile topladığı öne sürülen Ümit Karan ise FANATİK’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Aslında olaylar benim dışımda gelişiyor. Profesyonel bir futbolcuyum. Bir futbolcu beğeniliyor, isteniyorsa bu kötü bir şey değildir. Fenerbahçe mükemmel bir teklif yaptı. Bakacağız ve göreceğiz. Önce menacerimle görüşmeleri gayet normal. Çünkü Fenerbahçe de merak ediyor, ‘Acaba Ümit Karan bizde oynamak istiyor mu’ diye. Şimdi de bonservisim için Galatasaray’la görüşecekler...'' ‘İdmana almamak ayıp’
“Sabah antrenmana alınmamama çok üzüldüm. Çok ayıp ettiler. Üzerimi giyinip sahaya çıkmasam ve direkt olarak idmana katılmayacağımı söyleselerdi bunu kabullenebilirdim. Ama, antrenman sahasına çıkıp, sonra soyunma odasına gönderilmem moralimi bozdu.'' Bunları açıklarken bir hayli üzgün görünen golcü futbolcunun, menaceri vasıtasıyla Fenerbahçe ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı belirlendi. Ancak araya girenlerin telkinleri sonucu bir hayli yumuşayan Ümit Karan, Galatasaray Kaptanı Hakan Şükür’le yaptığı görüşme sonrası fikir değiştirdi. ‘Ben Galatasaraylı’yım’
Akşam geç saatlerde aradığı Hakan Şükür’e, “Ağabey, benim yazılıp-çizildiği gibi seninle bir problemim yok. Ben Galatasaraylı’yım ve takımımda kalmak istiyorum'' diyen golcü, sıcak bir ilgiyle karşılaştı. Hakan, “Ben de senin kalmanı istiyorum. Gerekirse ben yedek kalırım, sen oynarsın. Bir basın toplantısı düzenleyip, durumu açıklarız'' diyerek, arkadaşına destek verdi. Bu gelişmeler sonrası Ümit Karan’ın bugün antrenmana çıkması bekleniyor. bunu oku.. sonra yukarida yzdigin mesajini yeniden oku.. G.Saray'liyim diyen Fener'le oturup transfer konusmaz..
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|