Webaslan Forum
Page 19 of 36 < 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 35 36 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#301051 - Sat Jun 30 2007 00:49 AM Re: #99 Ümit Karan *** [Re: volverin]
H2O Offline
Yeni üye
*

volverin.. kesinlikle katılıyorum.. zaman birlik olma zamanı, kızma zamanı değil.

05/06 sezonu sonunda azize sözüm ona istifa ederek medyanın ilgisini üstüne çekmeyi başarmış, sütunlarda bizim büyük şampiyonluğumuzdan çok bu tiyatro oyununa yer verilmişti. Şimdi de Lincoln ve diğer transferlerin ezikliğini yaşayan febeş ilgiyi kendi üzerime nasıl çekerim rakibime çomağı nereden sokarımın hesabını yapmıştır ve kısa da olsa becermiştir. Lütfen anlayış gösterelim bu oyuna gelmeyelim!!!

#301052 - Sat Jun 30 2007 00:49 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: Calm_Down]
Anonymous
Kayıtlı değil

Alıntı:
takimda kalirsa kalir Turan..ama bu takima herkesi kaptan yapmasinlar. GS kaptanligini Cuneyt gibi, Bulent gibi G.Saray'liligi bir kac milyon dolar fazlasina degismeyecek adamlara versinler

İyi nokta...

Cüneyt İnönü'de trabzonla oynadığımız jübile maçının 15.dk. da pazubandı Tugayın koluna taktığında herkes şaşırmıştı...Tugaydan 2-3 yıl sonra kaptanlığın alınması başka bir mesele..

Büyük kaptan cüneyt

Büyük kaptan Bülent

Büyük kaptanı kim bu taraftarın bundan sonraki..?

Neyse buraya yazmayın konu başka...

ama iyi noktaya değinmişsin hocam..

#301053 - Sat Jun 30 2007 00:51 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: ]
Calm_Down Offline
Müdavim
**

iki sey sart

- o menajeri kovmali
- bu olaya sebebiyet verdigi icin kaptanligi askiya alinmali..

bu sene yonetim yaptigi her disiplin uygulamasini burda da ortaya koyup, Galatasaray'liligin pazarlik konusu olamayacagini göstermeli.... benim futbolcumun akli o kadar kolay karismayacak.. hele kaptan olmus, 6 yildir oynayan 31 yasinda oyuncunun kesinlikle..

#301054 - Sat Jun 30 2007 00:58 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: ]
Ozzy Offline
Müdavim
**

Yer: Ev
Ama şu görüldü :

Bazıları Ümit'i bir kalemde silmek , asıp kesmek için yer arıyormuş . Bunları yapanların çoğunun H.Şükür'e toz konduramayanlar olduğu da gözden kaçmadı .

Febe'nin amacı belki de kendisini almak bile değildi , sırf bizi karıştırmak için teklif yaptılar .

Ümit artık bize eskisi kadar fayda sağlayabilcek mi bilmiyorum çünkü taraftarın gözünden çok düştü . Kendisini bize affettirmesi gerekecek .

Yapılan hiçbir haksızlık Ümit Karan gibi galatasaraylının febeye gitmeyi aklını ucundan geçirmesi için bahane olmamalı .

En büyük suçlu Ümit'dir ama diğer etkenleri de göz ardı etmemek gerekir .

1.si Lucescu gittiğinden ve H.Şükür geldiğinden beri ikinci adam oldu Ümit . Gerek takım içerisinde gerek taraftarın gözünde .

2.si Tomas'ın yabancı diye 1.4 milyon euro , H.Şükür'ün kariyeri var diye 1.2 milyon euro garanti para aldığı yerde 800 bin euro garanti paraya uygun görüldü .

Psikolojik sorunları olabilir , aklı çelinmiş demiyim de yanlış düşünce ve davranışlar içerisinde bulunmuş olabilir . Yapıcı olmamız gerekir . Febe'nin çirkefliklerine karşı güçlü durmamız gerekir ve onlara hak ettikleri gibi karşılık vermemiz gerekir . Amaçları savaş başlatmaksa kaçmayız . (yanlış anlaşılmasın , haklarımızı korumaktan , ezilmemekten bahsediyorum) Adnan Sezgin'in dediği gibi Galatasaray'ın büyüklüğünü anlaşılmamış ...

#301055 - Sat Jun 30 2007 01:01 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: Ozzy]
Calm_Down Offline
Müdavim
**

Alıntı:
Bazıları Ümit'i bir kalemde silmek , asıp kesmek için yer arıyormuş . Bunları yapanların çoğunun H.Şükür'e toz konduramayanlar olduğu da gözden kaçmadı

Hakan Sukur'u en iyi oldugu zamaninda bile cok sevmedim.. farkli dunya goruslerimiz var.. Umit Karan'i ise acayip severdim.. hatta Ankaraspor'a kiralandigi zaman cok uzulmustum.. ancak, bu son olaydan sonra.. Hakan Sukur'un yanina yaklasamaz bu takimin tarihinde..

#301056 - Sat Jun 30 2007 01:06 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: Calm_Down]
H2O Offline
Yeni üye
*

GS kesinlikle bu kadar kolay olan kafa karışmasının nedenini arayıp bulacaktır. Çözüm nedeni bulmaktan geçiyor. Benim kaptanımın nasıl oldu da kafası bu kadar kolay karışabildi'nin cevabı lazım. Ne sebep oldu? Sorun gerçekten Ümit'in parayı tercih etmesi midir? O zaman GS gerekirse en güzel tepkisini yine yarasına tuz basarak gösterecektir. He yoksa menajerinin halt yemesi midir febeşin kışkırtması mıdır? Umarım bunlardan biridir ve kalacaksa eğer(!?) Ümit bu olanlardan zarar gören olmaz.

#301057 - Sat Jun 30 2007 01:13 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: Calm_Down]
melodyy Offline
Üye

Ümit Karan takımda en sevdiğim birkaç kişiden biridir...Çoğu formamda onun adı yazar, çok şey olmuştu ama soğumamıştım, bugünden sonra çok farklı düşünmeye başladım ama şu da bir gerçek ki şu anda fbliler ''biz zaten istemiyorduk'' tesellisine sığınıp Ümit'in Galatasarayda eskisi gibi ilgi ve destek görmeyip eski formunu yakalayamayacağına seviniyorlar...Amaç futbolcuyu almak ya da Galatasaray'ın iyi giden hal ve değişimini baltalamak, sonuç olarak gündemi değiştirip az da olsa bir kaos yarattılar, mühim olan Ümit kalsın ya da gitsin işi Tümer ya da Rüştü boyutuna getirmeden, mühim olanın Galatasaray olduğu, bir futbolcuya bağımlı olunmadığı bilincini göstermek...

Yönetimin ve Feldkamp'ın duruşu belki de Ümit'i vazgeçiren sebeplerden biri oldu...Bundan sonra aklı sahada olmayan kişiler kendilerini tribünde bulacaklar, olayın en kayda değer sonucu bu olsa gerek.Yerliler de yabancılar da benzer bir olay söz konusu olduğunda nasıl bir tavırla karşılaşacaklarını anladılar...

#301058 - Sat Jun 30 2007 01:32 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: melodyy]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Ümit Karan FB´nin teklifini degerlendirecek kadar profesyonel idiyse, bu zor günleri atlatip GS´ye de istenen katkiyi saglamaya devam edecek kadar profesyoneldir..

Yani bu kadar kizmamiza da gerek yok.. Hepimiz insaniz, nefse yenik düsebiliriz.. Profesyonel duygulardan ziyade gönülden tutkunun daha agir bastigi kimselerin orani büyük olmaz büyük takimlarda.. Bu takimda kac tane Metin Oktay var? Okan Buruk´lari BJK´ye, Fatih Akyel´i FB´ye gitmedi mi..? Bunlar yakin tarihimizden bir kac örnek..

Dedigim gibi; samimi tutku taraftara mahsustur. Futbolcular arasinda da oynadigi takimin taraftari olur nadiren, ama su an böyle kac kisi var takimimizda?? ...

Sadece birseyi anlamis olduk; Ümit Karan Galatasaray´li falan degilmis.. Olacak diye bir zorunluluk da yok zaten..

Ümit Karan kalirsa, bizler de Galatasaray icin kendisini desteklemeye devam edecegiz.. Etmeliyiz.

#301059 - Sat Jun 30 2007 01:51 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: KingLion]
FatihTerim23 Offline
Müdavim
**

Yer: Türkiye-Adana/ Almanya-Aache...
Inanilacak gibi degil yoksa bizler böyle seylere cok aliskin olmadigimiz icin öyle geliyor..
Takimdan gitmesinden vaz gectik adam FB ye gidecek yahu..tipki Tanjular,Saffetler ve niceleri gibi..

#301060 - Sat Jun 30 2007 02:13 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: FatihTerim23]
Kosecki Offline
Yeni üye
**

İnsan hayatında sınavlar vardır verdiği veremediği..Değerlerin, duruşun ve karakterin sorgulandığı bir soru kitapçığı gibidir..

Ümit Karan, bu sınavı geçememiştir. Kaydırarak başladığı cevap anahtarında, yanlışı düzeltme gayretine karşın sınavı geçememiştir.

İsteğini ya da muhtemel talebini yönetimle paylaşamayan bir ilişki ve iletişim özürlüsü...

Yazıklar olsun Karan...

Tarafından düzenlendi Kosecki (Sat Jun 30 2007 02:13 AM)

#301061 - Sat Jun 30 2007 08:46 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: KingLion]
Frank_Castle Offline
Ateşli taraftar
**

Yer: Somewhere in İstanbul
Sözleşmesi olan bir futbolcunun diğer bir takımla konuşması olayında ben bir menajer olayı olarak düşünüyorum. Harun Aslan mış sanırım menajeri, alpayın menajeri.. bence ümit zaten kalan son 3-4 senelik kariyerini de düşünerek, menajerini değiştirmeli.

#301062 - Sat Jun 30 2007 09:19 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: Frank_Castle]
mUrAt Offline
Yeni üye
**

Yer: izmir
arkadaşlar burda hepberaber febeşin oyununa gelmeyelim lütfen. onlarda ümit karanı almak istemiyorlar sadece yapılmak istenen galatasarayımızı karıştırmak yoluna taş koymak. bu oyunlara gelmeyelim. medyanın her yazdığına inanmayalım. bu oyunları hep gördük ve ilerdede göreceğiz. biz kendimize sahip çıkalım. istanbulda idmana gidebilecek arkadaşlardan ricam idmanda ümit karana sahip çıkın gidin ve onun galatasarayımızda kalarak ne kadar doğru bir karar verdiğini gösterin. biz neleri kimleri affetmedik ki!!!

#301063 - Sat Jun 30 2007 09:30 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: H2O]
mrcaglar Offline
Yeni üye

arkadaslr bu haberi duydugumda sok oldum. benim kaptanım nasıl olurda O takımın teklifini degerlendırmeye alır. umıt efendı demekkı nerde oldugunu bilmiyormus. burdan cıkıpta malum takıma giden hangi futbolcudan hayır gelmıs. bakın tanju ya gol kralı oldu hapse dustu.umıt efendının basına da ne gelır bilemiyorum.

#301064 - Sat Jun 30 2007 09:57 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: mrcaglar]
neone Offline
Yeni üye
*

kimk olsa öyle bir teklif karşısında bi durup düşünür. duygusal olmayalaım. Kim olsa aldığının 3 katı teklif edilince, heleki futbolhayatının son 2-3 yılını yaşayan bir futbolcu ise bu, başı döner. ben ümitin gitmesini hiç istemememe rağmen gidiceğini düşündün. rüştü bile fbden bjk ye gitti.karan niye gitmesin. ama o takımda kalarak, gerçek bir gsli olduğunu gösterdi yani olaya duygusal baktı. ama belkide kapalı kapılar ardında kulüpde onun ücretine zam yapmış olabilir. ama sonuçta yuvada kaldı. çok iyi oldu. ümiti sonuna kadar desteklemeliyiz.

#301065 - Sat Jun 30 2007 10:18 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: neone]
flazof Offline
EczK
Yeni üye

Yer: sakarya
dun de dedıgım gıbı umıt sonucta gercek kımlıgını bırakmadı
bırakacagınıda sanmıyordum zaten
bu malum takımın oyunudur bu oyuna gelmedıgı ıcın umıte tesekkur edelım ve onun gercek GALATASARAYLI oldugunu bılelım arkadaşlar

#301066 - Sat Jun 30 2007 10:30 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: Calm_Down]
burhansagsen Offline
Taraftar

Alıntı:
keske kararindan dönmeyip gitseydi.. artik asla eski Umit Karan degil benim icin ... Hakan Sukur oynasin gerekirse ve 3 gol atamasin..

aynen öyle kanka...

bu takımda herkes gol attığı zaman seviniyorum, ama 2 kişi gol attığında bir başka seviniyorum...
bunların biri hakan diğeri ise ümit... ümit benim için bitti artık... takımda kalması hiç bir şeyi değiştirmez... hakan'a da iyi zamanlarında ne teklifler yapıldı ama elinin tersiyle itti hepsini... yıllardan beri hakan ve ümit'i karşılaştıranlar ise ne kadar yanıldıklarını görmüşlerdir umarım...

ben ümit'in kalmasından yana değilim... böyle bir adamdan fayda gelmez artık... kalsa bile fiyatına zam yaptırıp kalacaktır ki bunu düşünmek bile midemi bulandırıyor...

teröristle pazarlık yapıp koşullarını kabul etmek gibi birşey olur bu...

en hayırlısı makul bir bonservis bedeli alınarak ümit'in gönderilmesidir... gitsin ailesinin rızkını azize amcasının kirli paralarından çıkarsın...

#301067 - Sat Jun 30 2007 10:36 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: mrcaglar]
kaan16 Offline
Yeni üye
*

bir kere şunu bilelim ümit karan bu takımla özdeşleşmiş falan değil.
bundan sonrada olamaz,oynasada oynamasada.

aslında herkesten farklı olarak ben ümitin gitmesini teknik anlamda yetersiz olduğu için daha çok istiyorum.

ama bakıyorumda ümitin müthiş bi oyuncu olduğunu düşünenler var.ben bunu şimdi değil hep söylerim.

ümit takım oyununa hiç bir şekilde katkı yapmayan,daha çok zarar veren ve maç içerisinde kendi egosunu hep ön planda tutan ,gerekli olan hırs ve mücadeleyi göstermeyen(bunlar karakteriylede alakalı)ve sadece ve sadece hareketli toplara iyi vuran bir oyuncu.

galatasaray takımına sıradan bi golcü getirsen 15 golün altına zaten düşmez.

siz haginin fatih terimin neden kadrolarına almadığını düşünüyosunuz ümiti,
işte hep bu teknik ayrııntılarda saklı buda maçı iyi analız etmekle olur.

#301068 - Sat Jun 30 2007 10:53 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: burhansagsen]
Frank_Castle Offline
Ateşli taraftar
**

Yer: Somewhere in İstanbul
hatırlatmak gibi olmasın Hakan intere satılmadı, kaçtı.. bonservisi hala bizdeydi hatta, sonra emre ve okan da intere gitti ne hikmetse ( bak sen şu işe ya alala)

ümit bu hareketi ile, bence garanti olan ilk 11deki yerini kaybetti; ne ettiyse kendine etti, ankaraspordan kiralık döne ümit gibi oldu adeta, artık tekrar uğraşması gerekecek o formayı alabilmesi için.

bu arada bizim taraftarımız 2 gol attığı gibi affeder, merak etmeyiniz.

#301069 - Sat Jun 30 2007 11:09 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: Frank_Castle]
Anonymous
Kayıtlı değil

Alıntı:
bu arada bizim taraftarımız 2 gol attığı gibi affeder, merak etmeyiniz.

Doğru söze ne hacet...

#301070 - Sat Jun 30 2007 11:12 AM Re: #99 Ümit Karan [Re: Frank_Castle]
hainevlatokkes Offline
Yeni üye

Yer: ankara
arkadaşlar hani ümit karanın oynadığı bi reklam filmi vardı hatırlarsanız bi buzdolabi firması eline kataloğu almış özelliklerini çözmeye çalışıyordu (katalog almancaydı bu arada) ama tam çözememişti eşi kendisine türkçe yardım etmişti hani bi takımda en çok gölü sen atacan,en iyi sen oynuyacan ama en az parayıda sen alacan diyerek buzdolabını diğer markalarla kıyaslamıştı. sanki bu reklam filmi şu anda yaşananlarını bir kopyası gibi geldi bana siz ne dersiniz! ümit benbim hemşerim aynı zamanda kendisini çok severim bi önceki mesajımddada gitsin demiştim o anki kızgınlıkla ama şimdi gitmesin diyorum kalsın biz gene onu sevmeye devam ederiz.sanırım ümit hep geri planda kaldığı için yaptı bunu ve o üçkağıtçı menejeri kandırdı kendini.

Page 19 of 36 < 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 35 36 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı