#301052 - Sat Jun 30 2007 00:49 AM
Re: #99 Ümit Karan
[Re: Calm_Down]
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
takimda kalirsa kalir Turan..ama bu takima herkesi kaptan yapmasinlar. GS kaptanligini Cuneyt gibi, Bulent gibi G.Saray'liligi bir kac milyon dolar fazlasina degismeyecek adamlara versinler İyi nokta... Cüneyt İnönü'de trabzonla oynadığımız jübile maçının 15.dk. da pazubandı Tugayın koluna taktığında herkes şaşırmıştı...Tugaydan 2-3 yıl sonra kaptanlığın alınması başka bir mesele.. Büyük kaptan cüneyt Büyük kaptan Bülent Büyük kaptanı kim bu taraftarın bundan sonraki..? Neyse buraya yazmayın konu başka... ama iyi noktaya değinmişsin hocam..
|
|
|
|
|
|
#301063 - Sat Jun 30 2007 09:30 AM
[Re: H2O]
|
Yeni üye
|
arkadaslr bu haberi duydugumda sok oldum. benim kaptanım nasıl olurda O takımın teklifini degerlendırmeye alır. umıt efendı demekkı nerde oldugunu bilmiyormus. burdan cıkıpta malum takıma giden hangi futbolcudan hayır gelmıs. bakın tanju ya gol kralı oldu hapse dustu.umıt efendının basına da ne gelır bilemiyorum.
|
|
|
|
|
|
#301066 - Sat Jun 30 2007 10:30 AM
[Re: Calm_Down]
|
Taraftar

|
keske kararindan dönmeyip gitseydi.. artik asla eski Umit Karan degil benim icin ... Hakan Sukur oynasin gerekirse ve 3 gol atamasin.. aynen öyle kanka... bu takımda herkes gol attığı zaman seviniyorum, ama 2 kişi gol attığında bir başka seviniyorum... bunların biri hakan diğeri ise ümit... ümit benim için bitti artık... takımda kalması hiç bir şeyi değiştirmez... hakan'a da iyi zamanlarında ne teklifler yapıldı ama elinin tersiyle itti hepsini... yıllardan beri hakan ve ümit'i karşılaştıranlar ise ne kadar yanıldıklarını görmüşlerdir umarım... ben ümit'in kalmasından yana değilim... böyle bir adamdan fayda gelmez artık... kalsa bile fiyatına zam yaptırıp kalacaktır ki bunu düşünmek bile midemi bulandırıyor... teröristle pazarlık yapıp koşullarını kabul etmek gibi birşey olur bu... en hayırlısı makul bir bonservis bedeli alınarak ümit'in gönderilmesidir... gitsin ailesinin rızkını azize amcasının kirli paralarından çıkarsın...
|
|
|
|
|
|
#301069 - Sat Jun 30 2007 11:09 AM
[Re: Frank_Castle]
|
Anonymous
Kayıtlı değil
|
bu arada bizim taraftarımız 2 gol attığı gibi affeder, merak etmeyiniz. Doğru söze ne hacet...
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24