#281167 - Fri Dec 07 2007 14:14 PM
Re: Arda Turan
[Re: janker]
|
EczK
Yeni üye

Yer: sakarya
|
Arda'nın forması ile yardım!
Antalya'nın Alanya ilçesinde faaliyet gösteren Alanya Yardıma Muhtaç Öğrencileri Koruma Derneği (AYMÖD), Galatasaraylı Arda'nın Norveç maçında giydiği milli takım formasını satarak, gelirini yardıma muhtaç öğrencilere gönderecek.
AYMÖD Başkanı Gülcan Kayak, Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan'ı ziyaret ederek, formayı gösterdi ve formanın satışı için destek istedi. Formayı, yarın akşam düzenlenecek AYMÖD'ün yemeğinde açık artırmayla satışa çıkaracaklarını belirten Kayak, forma satışından 10 bin YTL'nin üzerinde gelir beklediklerini söyledi. Formanın, derneğe A klasmanı hakemi Kuddusi Müftüoğlu tarafından hediye edildiğini anlatan Kayak, ''Bu forma, Arda'nın, son oynanan Norveç-Türkiye milli maçında giydiği orijinal milli takım formasıdır. Formanın üzerinde 11 milli takım oyuncusu ile teknik direktör Fatih Terim'in de imzası bulunuyor. Manevi değeri çok yüksek olan bu formayı, açık artırma ile satarak, bizden yardım bekleyen ve üniversitede okuyan öğrencilere göndereceğiz. Hayırseverlerin formaya ilgi göstereceğini umuyoruz'' ifadelerini kullandı.
Dernek olarak halen 45 öğrenciyi okuttuklarını, bunun yanı sıra Alanya'daki ilköğretim ve lise düzeyinde öğrenim gören çok sayıda öğrenciye kırtasiye ve giyecek yardımı yaptıklarını belirten Kayak, bütün bunları Alanyalı hayırseverlerin desteği sayesinde başardıklarını kaydetti.
Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan da, forma satışı için elinden gelen desteği vereceğini belirterek, sporseverleri ve hayırseverleri açık artırmaya ilgi göstermeye çağırdı. AYMÖD'ün çok zor ve kutsal bir görevi 15 yıldır başarıyla sürdürdüğünü belirten Doğan, ''Sadece gönüllülük esasına göre 15 yıldır yüzlerce fakir öğrenciyi okutup, onlara destek olan bu derneğe yardım etmek hepimizin insani görevidir. Arda'nın milli takım forması da çok değerli bir anı olarak saklanacak özel bir şeydir. Sporseverlerin, hayırseverlerin bu formayı çok yüksek para vererek satın alacağını düşünüyorum'' diye konuştu.
Kaynak: AA
|
|
|
|
#281178 - Fri Jan 04 2008 11:27 AM
Re: Arda Turan
[Re: janker]
|
Yeni üye

Yer: Bursa
|
Arda'yla Polat aynı mekanda
Galatasarayımız'ın genç futbolcusu Arda Turan'ın, 30 Aralık gecesi Şamdan'da arkadaşlarıyla eğlenirken başkan yardımcısı Adnan Polat'la 'pişti' olduğu öğrenildi. Yılbaşından bir gece önce, arkadaş grubuyla İstanbul'un en gözde mekanlarından Şamdan'a giden yıldız futbolcu, ilerleyen saatlerde eğlencenin dozunu iyice artırdı ve masaların üzerinde dans etmeye başladı. Bu sırada genç oyuncunun yanına gelen bir garson, "Hesabınız biraz önce Adnan Polat tarafından ödendi Arda Bey" dedi. Arda, bunun üzerine, bir garsonun telefonuyla olayı öğrenip mekana gelen tecrübeli yönetici Adnan Polat'ın yanına giderek masasına oturdu.
AYRI AYRI ÇIKTILAR
Polat, "Gençsin, eğlenmek hakkın. Tabii ki en iyi yerlere gideceksin. Ancak her şeyin bir sınırı var. Galatasaray'ın futbolcususun. Sana ve Galatasaray'a zarar vermek isteyenlerin ekmeğine yağ sürme" diyerek nasihatlerde bulundu. Bu gelişmenin 30 dakika ardından, önce Polat sonra da Arda mekandan ayrı ayrı çıktı. Galatasaray'ın genç futbolcusu, geçtiğimiz günlerde de Tao'nun çıkışında objektifler tarafından görüntülenmişti.
Sabah Gazetesi'nin 4 Ocak tarihli haberine göre, lige verilen arada futbolcuların eğlenmesinin son derece normal olduğunu belirten Polat, Arda'ya "Tüm uyarılarım senin iyiliğin için. Oturmuş bir karakterin olduğunu biliyorum ancak tavırlarına da dikkat etmen lazım" diyerek tavsiyeler verdi.
M.BORO ÇOK CİDDİ
Sezon başında Fenerbahçe'nin yıldızı Tuncay Şanlı'yı transfer eden İngiltere'nin Middlesbrough kulübünün Galatasaraylı Arda konusunda da ciddi olduğu öğrenildi. Kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Gareth Southgate'in ısrarla istediği genç oyuncu için önümüzdeki günlerde Galatasaray'ın kapısını çalması bekleniyor. Arda'nın yurt dışında oynamaya sıcak baktığı biliniyor. Ancak Linderoth'u kaybeden sarı-kırmızılın çok iyi bir teklif gelmediği müddetçe Arda'yı satması beklenmiyor.
Kaynak: Sabah Sonucta tatil eğlenmek onun da hakki tabiykidde abartmamak ve basina malzeme vermemek koşuluyla fulbolcu mesleği zordur özel hayatina dikkat etmesi acisindan
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|