bu videolar ardanın ne kadar yetenekli ne kadar bileklerine hakim ne kadar bire birde adam geçmede yetenekli olduğunu gösteriyor... bu videoları izleyen diğer klüpler ardayı transfer etmeyi isteyebilirler...
ama bu videolara aynı zamanda ardanın topla ne kadar çok oynadığını,, hücuma çıkarken takımın hızının kesilmesine ve rakibin defansını sağlamlaştımasına bir nebzede olsa yardım ettiğini,,, ceza sahası çevresinde adam çalımladıktan sonra kaleye çektiği şutların etkisiz olduğunuda gösteriyor...
burada hiç kimse ardanın yeteneklerinden yada ne kadar değerli bir futbolcu olduğundan şüphe etmiyor. ama kallinin takıma oturtmak istediği sisteme pek uymuyor bu tarz hareketler... o yüzden 3-4 adama aynı anda çalım atmak yerine paslaşmayı verkaça girip direkt rakip sahaya ve kaleye inmeyi düşünmesi,, şut olarak kendini geliştirmesi gerektiği kanaatindeyim.. ancak skor farkı yakalanıp maç garantiye alındıktan sonra böyle hareketler seyirciye göz zevki sunar...
ardayı ne kadar çok sevdiğimi belirtmem gerekirse,,, ümit karan ın fenerbahçe ile görüştüğü haberlerinin ilk çıktığı gün,,, alt yazıdan şöyle bir haber geçmişti,,, şok şok şok fenerbahçe GALATASARAY ın hangi yıldızını transfer ediyor az sonra... ve ben hemen ayağa kalkıp , inşallah arda değildir , diye bağırmıştım. daha sonra ümit karan olduğunu öğrenince bir nebze olsun rahatlamıştım.
arda turan henüz çok genç ve uzun yıllar camiamıza hizmet edecek bir futbolcu, bundan kimsenin şüphesi olmasın...
BİZ GALATASARAYLIYIZZZZZZZZZ