Webaslan Forum
Page 39 of 77 < 1 2 ... 37 38 39 40 41 ... 76 77 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#271053 - Wed Dec 13 2006 19:35 PM Re: cihan *** [Re: Gserol]
Anonymous
Kayıtlı değil

bence gönderilmesin daha iyisi gelmicek bu yönetim altinda
bu sezon en azindan Carrusca-Arda-Sabri
arkalarinada Inamoto-M.Güven veya Okan-M.Güven orta saha daha cok is yapar bence

#271054 - Wed Dec 13 2006 19:35 PM Re: cihan [Re: Gserol]
Anonymous
Kayıtlı değil

oyle diosun da adama doru duzgun sans vermedi ki gerets ve en son liverpool macinda oldukca ii oynadi ben o macta kimsenn o kadar ii oynadigini ve oynu acmaya calistigini gormedik bu arada cok da teknik bir adam carrusca

#271055 - Wed Dec 13 2006 20:08 PM Re: cihan
Gserol Offline
Yeni üye
*

İnsanlar kendi şanslarını kendi yaratır... Ardayı Vestel Manisaya yollayan Gerets ti... Ve Ardayı hiçbir zaman istemedi ta ki Boleslav maçına kadar şimdi kendi oğlu gibi seviyordur eminim... Niye çünkü Arda kalitesiyle kendini kabul ettirdi.

Carrusca zaten iyi olsaydı Gerets onu oynatırdı çünkü Gerets in de yedi puan geri düşmek isteyeceğini zannetiyorum...

Denize düşen yılana sarılır derler ama Carrusca yılan bile olamadı kötü günlerde ...

#271056 - Wed Dec 13 2006 20:29 PM Re: cihan [Re: Gserol]
melodyy Offline
Üye

arkadaşlar takımda kim oynamazsa onu gözünüzde büyütüyorsunuz...carrusca bence şu anda galatasarayda mutlak oynayacak bir oyuncu değil..ben kiraya verilip performansının gözlenmesinden yanayım

#271057 - Wed Dec 13 2006 21:00 PM Re: cihan
Anonymous
Kayıtlı değil

gs alexi demis bence muthıs bı yorum bızde alex gibi adam yok sorun orda

#271058 - Wed Dec 13 2006 21:02 PM Re: cihan [Re: Gserol]
Anonymous
Kayıtlı değil

hocam haklısında bana geretsı toptan zerre kadar annadıını soleme adamın oyun anlayısı 0 oyun okuması 0 bole td ne ıs yapar bılmem we hala nasıl kalıyor gs da onuda bılmem

#271059 - Wed Dec 13 2006 21:04 PM Re: cihan [Re: Gserol]
Anonymous
Kayıtlı değil

doru diosun da guzel de cevap yazmıssın ama sana bazı gercekleri de gostermem gerekio anlasılan bak bizim sol bek ve sag beki goruorsun artı orta sahanın da durumu ortada hasan sas en kritik, bulunması sart zmanlarda cıkıo onun gibi oyun kurucu admımız yokken onun yerine genc oyuncular girio yada defansif oyuncular girio (sampionlar ligi de dahil buna)ve bu yuzden kazanmamız gereken maclarda puan kaybedioruz... Bunlar peki doru kararlar mı ki carrusca için doru karar verebilsin bu adam bu sene basında da ardayı gondermek istemedi mi?

#271060 - Wed Dec 13 2006 21:04 PM Re: cihan
Anonymous
Kayıtlı değil

hayir su yazdigina inaniyormusun
0 dedigin hocanin takimi gecen yil sampiyon oldu
bu sene ligde 2. sirada
nasil 0lik anlamadim ben

#271061 - Wed Dec 13 2006 21:07 PM Re: cihan
Anonymous
Kayıtlı değil

peki sana bısey sorcam sen suanki halinden takımın memnunmusun ya allahını sewersen fenerle toplam maclarımıda 11 gol yedık 4 gol attık + yendıımız mac 1 avrupa desen rezalet bu nedır sence tmm gecen sene smpiyon yaptı onun sayesınde ama en onemlisi allahın adaletiyle olduk smpiyon okadar eller okadar penaltılar werılmedi tmm hocanında katkısı buyuk ama sunu saglamalı gerets gecen sene herkez ruhluydu ınanclıyıd bu sene gorebılıomusun sen bunnarı ?

#271062 - Wed Dec 13 2006 21:12 PM Re: cihan
silhouette Offline
Üye
**

Yer: kocaeli
savaş gerets kadıköyde ki duruşuna rağmen benden (takımın td si ben olsaydım) zerre kadar farklı futbol oynatamaz bu takıma... yani şampiyon yapmadı gerets, şampiyonluğun tadını çıkarttı. iyi bir td şampiyon takımı yeni başlayan sezona motive ederdi en azından diye düşünüyorum. galatasarayımızın sezon başında motivasyon problemi yaşamadığını söyleyebilir misin? bence kimse söyleyemez. geçen sezon futbolcular onur mücadelelerini kazanmışlardır. bu sezonun ilk yarısının özeti ise; maç içerisinde taktik değişiklik yapamayan td ile devam eden takımımız yine futbolcuların bireysel becerisi ile bu noktadadır. ayrıca 2.lik başarı olmadığı gibi arkasında ki rakipleri ile puan farkının çokta açık olmadığını söylemem gerekir.

#271063 - Wed Dec 13 2006 21:12 PM Re: cihan
Anonymous
Kayıtlı değil

sevgili arkadasim u tablonun aynisi ilk fatih terim zamanindada vardi.
istersen bir hatirla
yine senin gibi arkdaslar o zaman kafa avciligi yapmisti
sagduyu galip geldi fatih hocayla uefayi aldik
ama isin ilginc yani ne biliyormusun uefayi alirkende eziklere yenildik
o super kadroyla

#271064 - Wed Dec 13 2006 21:15 PM Re: cihan
Anonymous
Kayıtlı değil

bak fark war arada tmm ezıklere yenıldık ama bı avrupa wardı bız daha uefaya gıdemedk hocam emınım luce gelse baska yada yılmaz vural gelse gor bakalım sen takımı

#271065 - Wed Dec 13 2006 21:16 PM Re: cihan [Re: silhouette]
Anonymous
Kayıtlı değil

hi diyorsunki basari olunca oyuncular motive oldu' kendi kendilerine

basarisiz olununca oyuncular motive olamadi bunuda hoca yapti.

aradaki farka gelince bjk-manisa-ts-fb
bu 4 takimin 3 ile disarda oynadigimizi hatirlaytayim.

#271066 - Wed Dec 13 2006 21:17 PM Re: cihan
Anonymous
Kayıtlı değil

fatih terimin ilk 2 hatta 3 senesine bak bakalim ne var elde
hatta son senesi bile son anda siyirdik.

#271067 - Wed Dec 13 2006 21:19 PM Re: cihan
Anonymous
Kayıtlı değil

ama o sansızlıktan baska bi sey deil di.. Biliosun

#271068 - Wed Dec 13 2006 21:22 PM Re: cihan
Anonymous
Kayıtlı değil

hihi o sansizlikti
mondinin elinin altindan kacirmasi degil
orda hakemin katletmesi degil
liverpolda son dakika penalti verilmeyisi degil

#271069 - Wed Dec 13 2006 21:22 PM Re: cihan
Anonymous
Kayıtlı değil

insanıorum cunku bazı seyler sadece hocaya baglı deil... Hocada onemli faktor sonuna kadar da destekledik ama biliosun ki orda en buyuk pay bizim ve oyuncularındı... son haftalrda da butun oyuncularımız en yuksek performansını gosterdi

#271070 - Wed Dec 13 2006 21:24 PM Re: cihan
Anonymous
Kayıtlı değil

onlarda ama kotu oyuna neye baglıosun takımdaki ruhsuzluu ve arda olan guvensizligi ben mi yaratıorum yada sen mi... Catlak sesler sadece biliosun ki bi seyler kotu durumdayken cıkar

#271071 - Wed Dec 13 2006 21:26 PM Re: cihan
Anonymous
Kayıtlı değil

izim derken umarim seyirci degildir kasteddigin
cunku gecen sene basindan takip ettigim kadariyla en kotu seyirci sayisina sahiptik.

#271072 - Wed Dec 13 2006 21:26 PM Re: cihan [Re: Gserol]
kaan16 Offline
Yeni üye
*

sadece topu göğüse alışı pası verişi ve sadece sırf görsel anlamda diğer çok teknik olmayan oytunculardan daha estetik görüntü veriyor diye onu abartmak,kumaşının iyi olduğunu söylemek çokı saçma

artık yazmaktan bıktım;
sürat yok,fizik güç yok,dayanıklılık yok,şutlar cılız ve kötü.ortalar eh işte idare eder hepsini boşverin elimizde genç oyuncularımız varken yabancı kontejyanını dolduracak oyuncu hiç değil.inamotoda buna dahil.

Page 39 of 77 < 1 2 ... 37 38 39 40 41 ... 76 77 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı