Karar aşaması,Ze roberto bu hafta bir klüple sözleşme imzalıcak ama hangisi?
Basın dün resmiyet olmadan resmen BEŞİKTAŞ'de demişti bugünse garanti para istedi ,kaynak aranıyor vs. safsatalarını yazıyor.Neden geri adım atıldı ki,neyse basın konu değil.
Tıpkı bizim Yerli basın gibi Yunan basını da bugün ve dün Ze Roberto'nun Olympiakos'a geleceğini yazmış, taraftarlarıda şuan Ze Roberto gelecek diye seviniyor ve bekliyorlar,tıpkı BJK taraftarı gibi,tekrar belirtmek istiyorum ,haberi olsun herkesin bu iş resmen bitmedi,çünkü şartları göz önüne aldığınız zaman Olympiakos 1 adım önde gözüküyor...
Rivaldo bir menajer gibi ,Ze'yi ikna etmek için Olympiakos hakkında çok harika şeyler anlatmış,kendi açıklamasıdır...
BJK ile Prensipte anlaşmışlardır,resmiyet yoktur,haberlere bakmayın...
prensip denilen ağızdan çıkan sözdür,imza değildir
ben futbolcu olarak prensipte klübe gelirim derim,sabah başka klüpe giderim.
Ben 2,5 milyon euro istiyorm derim ,veriyormusunuz derim,prensibim gereği fiyattan aşağı inmem,veriyoruz derseniz evet derim.Şu gün gelin derim görüşelim,yani imza yoktur.Ze Roberto prensip olarak şampiyonluğa oynayan ,avrupa da mücadele eden ve istediği parayı veren klüplerle görüşür,bu prensiplere cevap veren klüplerden biri de Beşiktaş'tır ancak bu Ze'nin Beşiktaş'a geleceği anlamına gelmez.
Ze Roberto şartları sunuyor,atıyorum işte; avurpada oynaycak olmalı, büyük kulüp olmalı,stadı 20 000 kişiye oynamalı,maddi sorun olmamalı,şehir güzel olmalı,istediğim parayı verebilmeli, prensiplerim bunlar der, Beşiktaş şartları kabul eder çünkü görüşmede şartlarını sorarlar futbolcuya,kabul ederse kulüp buna prensipte anlaşma denir,bu anlaşmalar menajeriyle yapılır genelde,şimdi diğer klüplerlele de görüşecek menajeri ve Ze roberto dicek ki ben şu klübe gidicem,gelsinler görüşelm ve büyük ihtimal anlaşacak,BEŞİKTAŞ içinde böyle olmuştur,yoksa bu prensip olayını bende duymştum,bu önemli değil,önemli olan Ze Roberto'nun kimi sececeği...