Webaslan Forum
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#239437 - Thu Mar 30 2006 02:57 AM Chelsea - AEG ortaklığı *****
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
Çarşamba günü New York'ta yapılan basın toplantısında, Chelseali yöneticiler, AEG* ile stratejik ortaklık konusunda anlaştıklarını duyurdu.

Peter Kenyon'un yürüttüğü görüşmeler sonrasında yapılan ortaklık 2007 yılından itibaren başlayacak.

Major Lig'de sahibi olduğu yada ortak olduğu 4 kulübü olan AEG ile yapılan anlaşmaya göre, kulüpler arasında, sağlık ve personel gibi alanlarda işbirliği sağlanırken, Chelsea'ye Amerikan kulüplerinden transfer konusunda öncelik sağlanacak benzer şekilde Chelseali genç oyuncularda Amerika'ya kiralık olarak gönderilecek.

AEG'nin ilişkisi olduğu kulüpler, LA Galaxy, Chicago Fire, DC United ve Houston 1836.

AEG aynı zamanda stadyum inşaatları yapmakta ve işletmekte, Stamford Bridge'i yeniden yapma gibi bir planlarının olmadığı da açıklandı.

Anlaşmaya göre, sezon aralarında Amerikan kulüpleri ve Chelsea arasında oyuncu transferlerinde kolaylık sağlanacağı gibi bu kulüpler arasında turnuvalar da düzenlenecek.

*: Anschutz Entertainment Group

KAYNAK: Superspor.com

#239438 - Thu Mar 30 2006 13:21 PM Re: Chelsea - AEG ortaklığı [Re: CENk]
FrancescoTotti Offline
Taraftar

Yer: İstanbul
Amerikan-Rus ortaklığı gibi birşey ha,ilginçç...

#239439 - Thu Mar 30 2006 14:20 PM Re: Chelsea - AEG ortaklığı [Re: CENk]
alpercakirgs Offline
Taraftar
**

Yer: istanbul
enteresan bi ortaklık ..

#239440 - Thu Mar 30 2006 14:42 PM Re: Chelsea - AEG ortaklığı [Re: alpercakirgs]
niko6720 Offline
Müdavim

Yer: Almanyanin Türkiye Vilayetinde...
BUZ gibi bir ortaklik..

Musevi konseyi üylerinin organizasyonudur kesinlikle. Aklima daha mantikli bir senaryo gelmiyor bu ortaklikla ilgili.ucundada büyük paralar vardir. ingilizler 2. kez amerikayi ele Futbolla gecirecekler anlasilan. Amerikada daha yeni yeni yer bulan Futbol, bu branstaki büyük para potansiyeli nedeniyle hizli bir gelisme sürecine girdi..

Insallah paranin sonsuz bir kavram oldugu olgusundan vazgecerlerde bizde seyirciler olarak zevk almaya devam ederiz. Yoksa bu gidisle 3-4 sene sonra acik bütce ve bilanalari tartisiriz orata sahamizda kimin oynmasi gerektigi yerine..

#239441 - Fri Mar 31 2006 01:02 AM Re: Chelsea - AEG ortaklığı [Re: CENk]
Anonymous
Kayıtlı değil

Alıntı:
Major Lig'de sahibi olduğu yada ortak olduğu 4 kulübü olan AEG ile yapılan anlaşmaya göre, kulüpler arasında, sağlık ve personel gibi alanlarda işbirliği sağlanırken, Chelsea'ye Amerikan kulüplerinden transfer konusunda öncelik sağlanacak benzer şekilde Chelseali genç oyuncularda Amerika'ya kiralık olarak gönderilecek.

AEG'nin ilişkisi olduğu kulüpler, LA Galaxy, Chicago Fire, DC United ve Houston 1836.

Bu kluplerin arasinda En dikkat cekici hic suphesiz DC United takimi olsa gerek.

Kadrosunda Pele'nin velihatti olarak Aday gosterilen Genc yetenek ''ADU'' bulunuyor..

Chelsea & AEG anlasmasinin getirisi olarak, DC.United'li Adu'yu > en gec onumuzdeki iki sezon icerisinde Chelsea formasi altinda izliyebiliriz.

Bunun disinda,

Yukarida sayili olan kluplerin ''Genc Yildiz Adaylarini'' avlamak.. baska bir deyisle > Scouting yapmak icin
Dunyaca unlu Scout'cu olarak bilinen ''Scout Youth Development'' 'in ustasi Frank Arnesen bey, Amerika kitasindan gerekli cevherleri cikarir..hic suphem yok.

Bende bir scoutcu olarak, saygi ile selamliyorum kendisini.

Ayrica, Chelsea klubu World Champions turnuvasi cercevesinde,her yil Amerika turnesi yapiyor..
Bu ulkedeki populerligi zaten bayagi var diyebiliriz.bu sayede daha da buyuyecek..ve ilgi cekecek.

Netice olarak mantikli ve yerinde bir Anlasma daha Chelsea klubunden.

Bir onceki dev anlasma Asya devlerinden''Samsung'' ile idi.
[forma reklami vs] .

Bundan sonraki ilk anlasmayi simdiden merak ediyorum acikcasi..

#239442 - Fri Mar 31 2006 01:22 AM Re: Chelsea - AEG ortaklığı
FrancescoTotti Offline
Taraftar

Yer: İstanbul
Rus patrson ,Amerika futbol pazarına adım atacak yani,söylediğin gibi Adu Chelsea'de...

#239443 - Fri Mar 31 2006 13:58 PM Re: Chelsea - AEG ortaklığı [Re: FrancescoTotti]
Cantona Offline
Üye

Yer: Smyrna
adu'yu barca formasıyla görmek isterdim fakat bu anlaşma ile adu'nun %99 oranında chelsea'ye transfer olacağı aşikar. eğer adu bu yaşında dünya kupasında oynarsa ve başarılı da olursa sanırım 2 seneye bile kalmaz, gelecek sezon chelsea'de görebiliriz kendisini.

#239444 - Sat Apr 01 2006 19:55 PM Re: Chelsea - AEG ortaklığı [Re: FrancescoTotti]
Anonymous
Kayıtlı değil

Alıntı:
Rus patrson ,Amerika futbol pazarına adım atacak yani,söylediğin gibi Adu Chelsea'de...

Amerika pazari ''Yeni bir market'' .

Bu yonde bir cok takim simdiden Chelsea'nin yolundan gidebilir..

Son yillarda bu Kita'ya yonelik ciddi adimlari daha once Manchester United yapmistir.biraz da Barcelona ve Juventus..
ancak genel olarak,sistemli ve ciddi adimi ManU ve Chelsea atmis diyebiliriz..

Bu takimlari diger takimlarinda takip edecegini dusunuyorum..

Ozel bir paraf acmak gerekirse;

Keske Galatasaray'imizda bu yeni pazara yonelse..

Bu yonde daha saglikli adimlar atilmali kanaatindeyim.

__
Konu ile ilgili son eklemek istedigim nokta;

Avrupa devleri sistematik ilerliyor..Once Asya simdide Amerika kitalarina adimlarini attilar..
Takdir ediyorum.Ve Bizim de saglikli bir adimla her iki kitaya adim atmamimizi Diliyorum.Umid ediyorum.

#239445 - Fri Apr 07 2006 07:02 AM Re: Chelsea - AEG ortaklığı
london_dogan Offline
Müdavim
*

Yer: Kral İzin Yapınca Ortalık Kral...
[color:"orange"] M.United’a süper sponsor
İngiltere Premier Ligi’nin önde gelen takımlarından Manchester United, rekor bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Sezon sonunda cep telefonu devi Vodafone ile sözleşmesi sona erecek olan Kırmızı Şeytanlar, dünyaca ünlü sigorta şirketi AIG ile 4 yıl karşılığında 100 milyon dolarlık forma reklam anlaşması yaptı. İngiliz ekibinin eski sponsoru Vodafone ile anlaşması yıllık 15 milyon dolardı.
[/color]

adamlarin sponsorlardan aldigi paraya bak ya, bu arada bu aig bizim aig degilmi?

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı