Bir ülkenin santraforuna alternatif çıkaraması doğal,İtalya,İspanya yıllardır bir oyun kurucu çıkaramaıyor,İngiltere sol kanat çıkaramıyor,Brezilya kaleci çıkaramaıyor bunlar bütün ülkelerin çektiği sıkıntılar,yapılması gereken Hakan Şükür'ün üzerindeki baskıyı azaltmak yoksa çok ciddi gol sıkıntıları çekebiliriz.
walla süper bir analiz Koray. Olaya inan hic bu yönden bakmammsitim. Ayrica hakan´in nesini elestiriyorlar hala anlamiyorum. Hele bizden olupta elestiren kaytan biyikli spor yazarini hic anlamiyorum.
Misyonunu tamamlamis oyuncu terimi degil, fiziki acidan yetersiz oyuncu deyimine agirlik vermek bence daha dogru olur. Bunu Hoca´da acik, acik belirtti.
Birde bu yunanistan konusu. Bu Otto Rehagel tipik gicik Alman oyununu nasil oturttu ise o takima oturtmus. Gol yeme, atabilirsen at taktigi. Böyle kilitli takimlar icin sergen ayarinda ayaklara ihtiyacimiz var diye düsünüyorum.Ayrica ilk mac Atina´da olacagindan adamlar Avrupa Sampiyonasindan gelen yüksek bir Motivasyonla maca cikacaklardir. Bence bu macta alacagimiz bir beraberlik bizim icin iyi bir sonuc olur diye düsünüyorum..