|
|
|
Galatasaray
|
|
Öyle ahım şahım top oynamamıza rağmen bu tosbağalara 3 tane attık ya çok iyi oldu. Hele Keita nın oyunu ile Baroşun golü beni sevindiren olaylar oldu. ah o es-es i yenemedik ya neyse. Benim Rijkaard geldiğinde tek düşüncem vardı. Eski havamıza dönec
|
|
Turkcell Süper Lig ve Alt Ligler
|
|
İlk Gönderen: RaistAçılım ayağına bu takımı bu ligte tutarsan bunlar olur.Bence 2 maçtada olay çıkartanların D.Bakırspor'la alakası yok; hepsi bi siyasi partinin (!) işi.Diyarbakırspor'u maşa olarak kullanıyolar.Şu durumca bence D.Bakırspor küme düşü
|
|
Diğer Sporlar ve Organizasyonlar
|
|
bu arada bir kaç arkadaş ertelenen maçların tahminlerini maçlar oynandıktan sonra yapmış
|
|
Milli Takımlar
|
|
Turkish clubs are richer than some other big names in Europe u know....but its just the poor league which makes them mediocre....bit like scotland.... http://www.totalsportsmadness.com
|
|
Galatasaray
|
|
for all the highlights from around the world of soccer....check out http://lets-kickoff.blogspot.com
|
|
|
|
G.Birligi - Fenerbahçe : 1-1 Antalyaspor - Sivasspor : 2-1 Kayserispor - Eskişehirspor : 0-0 İstanbul BB - Diyarbakırspor : 2-0 Bursaspor - Manisaspor : 1-0 Galatasaray - Ankaragücü : 5-0 Denizlispor - Beşiktaş : 2-1
|
|
Galatasaray
|
|
ben şahsen hagiye verdim oyumu
|
|
Oyuncular ve Teknik Heyet
|
|
Yaa.. beyler onu bunu bırakında best-footballer.of-world.net/home.html sitesinde Arda C.Ronaldo Messi ve Torres ile yarışıyor bir el atsak diyorum yakışır Ardaya zirveye oynuyor..
|
|
Avrupa ve Dünya Futbolu
|
|
geçen arsenal portoya 5,dün de manu 4 attı milana hem de milana.yenecekleri belliydi ama bu kadar ezeceklerini sanmıyordum r.madrid'in elenmesi de beni çok şaşırttı
|
|
Galatasaray
|
|
İlk Gönderen: AslAnibalİlk Gönderen: GauchO...art nietli olsa ne uydurma penaltıyı werirdi... 2-0 yeniliyor olmasaydık o penaltıyı verir miydi peki? mesela maç 1-1 olsaydı verir miydi? Hiç sanmıyorum... vicdan azabından olsa gerek
|
|
Galatasaray
|
|
İlk Gönderen: GauchOİlk Gönderen: Raph======================Ufuk/Leo Franco============================ Sabri=======Emre Güngör============Neill=============Balta/Caner== ==================Baris Özbek=======Emre Colak==================== ============
|
|
Yönetim
|
|
Basında biz; Seyrantepe ‘de mutlu sona yaklaşılıyor Seyrantepe’de mutlu sona yaklaşılıyor Varyap İnşaat şirketi önümüzdeki ay tribünlerin üzerini kaplayan çatının montesiyle kaba inşaatı bitiriyor. Zaman’ın haberine g
|
|
Galatasaray
|
|
amanınnnn nasıl unuturum birde zirvenin tek sahibi kasap babası emre belezoğlu var.
|
|
|
|
simdiye kadar zerre kadar katkisi olmadi basarili oldugunu söyleyemem
|
|
|
|
24.Hafta Sonuçları 1- eray543.............................10 2- ONUR1905..........................10 3- İlhan_Atilla.........................10 4- Shahin Sharifov...................10 5- TiLki..................................8 6- Raph...............
|
|
|
|
dünyada oyun kurma açısından sayılı isimlerden biri olmasına rağmen inatla eleştirdiler.Pirlo,Gerrard,Iniesta,Xabi gibi isimlerle aynı görevde olan bi oyuncu.4-3-3 ün orta 3lüsü için bulablieceğinz en iyi isimlerden biridir.Türkiye'de onu Delgado,Ale
|