Webaslan Forum
Aktif Konular | Aktif Mesajlar | Unanswered Posts Son 24 saat | Son 48 saat | Son 7 gün
Forum   Konu
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: Prekazi'ye yapılanlar tarafından ONUR1905 @ 1 minute 40 seconds önce

başkan konuştukdan sonra içim rahatladı
Galatasaray
Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI tarafından UMUT 88 @ Bugün 12:57

Cana ya çok kuşkuyla bakıyorum.4.5 milyon € verip Cana yı alacağımıza 6 milyon € ya Emana alınabilirdi.
Galatasaray
Re: Keita Katar'a gitti tarafından ONUR1905 @ Bugün 11:12

KEITA NEDEN GİTTİ? Toplamda bakarsak Keita'yi 9 milyon euro'ya satmış olduk. Keita'nın satılması idari bir karardı. Rijkaard yeşil ışık yaktı. Keita her gittiği milli maçtan verilen tarihin 2 gün sonrasında geliyordu. Kewell, Elano verilen tarihte g
Galatasaray
Re: Transfer son güne bırakılırmı? tarafından ONUR1905 @ Bugün 11:11

TRANSFERLERDE GEÇ KALINDI MI? Sezon bittikten sonra teknik heyetle toplantı yaptık. Burada takıma yeni takviyelerin nerelere olacağı, alternatiflerini ve gidecekleri konuştuk. Gitmek isteyen sporculardan, gidişinin sakınca yaratmayacak olanlarını ko
Galatasaray
Re: Medyametre tarafından ONUR1905 @ Bugün 00:59

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, NTVSpor'da yayınlanan % 100 futbol programında Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'ın sorularını yanıtlıyor. Programın girişinde Galatasaray Kulubü'nün mali ve idari konuları ayrıntılı bir şekilde masaya yatırıldı. Pola
Galatasaray
Re: Emiliano İnsua Galatasaray'da tarafından kacarow @ Bugün 00:12

Oyuncular ve Teknik Heyet >> #6 Emiliano Adrian Insua Zapata http://www.webaslan.com/forum/ubbthreads.php/topics/476357#Post476357
Galatasaray
Re: Zvjezdan Misimovic GALATASARAY`DA tarafından kacarow @ Bugün 00:09

Oyuncular ve Teknik Heyet >> #21 Zvjezdan Misimovic : http://www.webaslan.com/forum/ubbthreads.php/topics/476356/21_Zvjezdan_Misimovic#Post476356
Galatasaray
Re: !!Yeter Artık İstifa Edin!! tarafından AslAnibal @ Dün 15:06

Düşünün daha düne kadar Şampiyonlar Ligi ön elemesini geçip de şampiyonlar ligine kapağı attık mıydı gelsin paralar diye ağzı sulanarak bekleşen kanaryacıkları... onların ağzı açık bekledikleri o ligte biz kaç sene üst üste oynadık.. onların sıfır çe
Galatasaray
Re: Galatasaray 2010-2011 Kadrosu (Aslantepe Kadrosu) tarafından tunafishgs @ Dün 08:03

-------------------------- UFUK -------------------------- SABRİ -------- NEILL --------- SERVET ------ INSUA ------------------- ELANO ---- M.SARP ----------------- PİNO --------------- MİSİMOVİC --------------- ARDA ---------------------------
Oyuncular ve Teknik Heyet
Re: #6 Emiliano Adrian Insua Zapata tarafından eracto @ Wed Sep 01 2010 22:07 PM

En azindan hakan balta istirabindan kurtuluruz. Sol tarafimiz otoyol gibi idi.
Re: #21 Zvjezdan Misimovic tarafından eracto @ Wed Sep 01 2010 22:00 PM

Ben belcikada calisiyorum ve bosnali mesai arkadasim var ona sordum ve bana misimovic liverpoola gider Galatasaray alamaz demisti. O bile sasirti transfer oldugunda, yani cok iyi bir oyuncu aldik. Misimovic sirb asilli bosnali oyuncu. Hayirli olsun c
Re: Arda Turan tarafından slmgs @ Wed Sep 01 2010 00:47 AM

elano arkadasım avatar ıcın yardım ıstıyorum bırde 300 msj dıye bı uyarı alıyorum mesaj atarken yardımcı olur musun
Avrupa ve Dünya Futbolu
Re: İtalya Ligi "Serie A" tarafından Raph @ Tue Aug 31 2010 19:49 PM

Robinho resmen Milanda, 4 yillik anlasma ve Citye ödenecek rakamsa tahmini 18 Milyon euro+bonus Milan Kaladzeyide Genoaya verdi, anlasmasi 2 yillik. Juventus Traoreyi transfer etti. Borrielloyu cok istemelerine ragmen, önce ücret nedeniyle daha sonr
Galatasaray
Re: 3.hafta ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY tarafından xanthos @ Tue Aug 31 2010 12:32 PM

bi de soyle bi durum var süper dedikleri bjk lig de kimlerle karşılaştı i.b.b. ve karabük birine yenildi biz kimlerle karşılaştık yani fikstür olarak dezavantajlı başladık lig'e erkenden moralimiz bozuldu inşallah bu durum düzelir
Galatasaray
Re: Webaslan Tahmin Yarışması (Tahminler) tarafından LevGS @ Tue Aug 31 2010 04:34 AM

İlk Gönderen: LevGSMKE ANKARAGÜCÜ - KAYSERİSPOR : 3-3 GAZİANTEPSPOR - KONYASPOR : 0-1 BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - KASIMPAŞA 0-0 SİVASSPOR - BURSASPOR : 0-2 BUCASPOR - GENÇLERBİRLİĞİ 1-1 FENERBAHÇE - MANİSASPOR 4-0 KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş.
Yönetim
Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat tarafından Tsubasa Ohzora @ Mon Aug 30 2010 18:43 PM

FATİH ALTAYLI BUGUNE KADAR HİÇ KİMSEYE CAMUR ATMADI ATMAZDA YAKINDA CIKACAK KOKUSU DİYOR SADECE BEKLEYİN DİYOR REZİLLİK YA GALATASARAY KİMLERE KALDI
Nostalji
Re: 2000 Uefa Kupası Finali: Galatasaray - Arsenal tarafından slmgs @ Mon Aug 30 2010 17:10 PM

ne günlerdi gercekten de ama o kadromuz harıkaydı yine avrupada aynı mutlulugu yasamayı kım ıstemez herkes bızı parmakla gosterırdı
Re: Milan Baros tarafından slmgs @ Mon Aug 30 2010 17:05 PM

cok mukemmel bır profesyonel baros sakat olmadığı zaman neler yapabılecegını gosterdı tekrar bıze soguk kanlı gönul ısterdı kı yanında onun gıbı bırı olsun ve doya doya ızleyelım ıkısını de takımımızı uçururken
Galatasaray
Re: Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff tarafından xl_aslan @ Mon Aug 30 2010 10:17 AM

İlk Gönderen: eractoTayyip Erdogan anayasayi degistirmek istiyor bizde artik su tuzugumuzu degistirelim biran once. Parali yonetici devri bizim icin kacinilmaz olmustur artik. Televizyonlarda 2,5 milyon dolar toplamak icin yardim dilenenlerden bizle
Turkcell Süper Lig ve Alt Ligler
Re: Hakemler tarafından burakyigit1989 @ Mon Aug 30 2010 01:25 AM

Kuddusi fena maç yönetmedi ama oyunun sonlarında kontrolü kaybetti. Baros'a yapılan çok açık bir faul var taç çizgisi kenarında çalınmayan. Ayrıca Ayhan'a tekme atan Pele kesin kart görmeliydi. İlk devre Koray'a verilen kartın rengi kırmızı olabilird
Milli Takımlar
Re:EURO 2012 GRUP ELEMELERİ tarafından İskender Türk @ Sat Aug 28 2010 21:39 PM

Oğuz denen koyun çobanının asaykadrosuna bakarmısınız arkadaşlar; Hakan Balta - yorum yok Servet - kazma Sabri- sakat Zan - en son ne zaman oynadı hatırlamıyorum Semih - sakat G.Gönül - sakat Nihat - bitik,kendi taraftarı yuhalıyor. Hakan Arıkan
Re: # 22 Hakan Kadir Balta tarafından eracto @ Sat Aug 28 2010 21:23 PM

Ben 41 yasindayim ve amator futbol oynadim. suan 87 kiloyum ve antrenmansizim ama bu baltayi her seferinde gecerim. Yok boyle bir defans oyuncusu. Valla nasil milli takimda oynuyor hayret. Benden ona tavsiye Hakan unsalin videolarini youtube'tan izle
Re: #77 Serdar Özkan tarafından eracto @ Sat Aug 28 2010 21:15 PM

Asla bizim oyuncumuz degil. Soyle kiyaslayin keitanin yarine serdar. cok ama cok komik. En son top ile kimi gecmis bir yazarmisiniz. Zaten bizim takim ise yaramaz oyuncularin en son sansi oluyor nedense. gokhan zan, serdar ozkan gibi
Re: #19 Lorik Cana tarafından eracto @ Sat Aug 28 2010 21:08 PM

Ben fener ve hasselt hazirlik macinda izledim; asla bizim oyuncumuz degil.
Kim Online
2 kayıtlı (ONUR1905, xanthos), 13 Guests and 64 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
raho_33, Killarulz, slmgs, GSero, Blumer***
4705 kayıtlı kullanıcı