Webaslan Forum
Aktif Konular | Aktif Mesajlar | Unanswered Posts Son 24 saat | Son 48 saat | Son 7 gün
Forum   Konu
Galatasaray
Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) tarafından ultraking @ Dün 23:49

Eğer ki Hala sabri, Barış ve ayhan saçmalığına güvenip bunlar futbolcu olarak hala galatasaray gibi bir takımda futbolcu olarak kabul ediliyorsa valla demekki ben adam değilim. Yada hiç bir şey bilmiyorum. Bu forumda biri bana geçen sene ve bu sene
Galatasaray
İlk Gönderen: DemirciefeDünkü fenerbahçe maçı ile bugünkü beşiktaş maçlarını izleyince kalecinin bir takımda neler yapabileceği görülüyor . Bizim aykut saolsun adamlar iki kere geldi ikisini de yedi ne diyim ben sana.... Kesinlikle haklısın biraz pa
Galatasaray
Re: Keita Katar'a gitti tarafından aalperr @ Dün 23:37

Keita nın yeri dolmayacak,bunu rahatlıkla söyleyebilirim.Adam geçebilen ve gerektiğinde defansa yardım eden bir oyuncu neden satılır?...
Galatasaray
Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI tarafından aalperr @ Dün 23:34

Bu seneki transfer politikasını,giden-gelen oyuncuları hayretle izliyorum ve bizi bir facia nın beklediğini söyleyebilirim...
Galatasaray
29 Temmuz da ilk resmi maçımızı oynayacağız ve transferler bitmemiş ideal kadroyla maça çıkamıyoruz.Bu ne saçmalıktır ya.Hiçbir maçı çantada keklik görmeyeceksin.Eskidendi o.Ulan eskiden Milan la rakip olduğumuzda kesin yeneriz, yine ''mi lan'' diye
Galatasaray
Bu takımdan bu sene hiçbirşey olmaz.Serdar Özkan da kimmiş??Haldun Üstünel ve Keita yı geri getirin...
Galatasaray
Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) tarafından Demirciefe @ Dün 23:30

Dünkü fenerbahçe maçı ile bugünkü beşiktaş maçlarını izleyince kalecinin bir takımda neler yapabileceği görülüyor . Bizim aykut saolsun adamlar iki kere geldi ikisini de yedi ne diyim ben sana....
Galatasaray
Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) tarafından İskender Türk @ Dün 23:16

Aykut-Sabri-Ayhan-Sarp-Barış-Balta-Servet ve Rijkaard sizin Allah belanızı versin. defolun gidin
Galatasaray
Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) tarafından Seradonin @ Dün 23:11

Koskoca Galatasaray. Bir zamanlar Real Madrid'e sahayı dar eden takım varken, şimdilerde 3.sınıf bir takımdan beraberliği zor bela kurtarıyorsun. Üstelik kendi sahanda. Geçen senelerde de bu saçmalığı yaptık. Ama en azından iyi takımlara karşı. 2. bi
Galatasaray
Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) tarafından İskender Türk @ Dün 23:10

İlk Gönderen: redlion80 Hakan Balta : Ben bu adamın ne oynadıgını anlamadım nasıl bi sol bek bu adam yaa böylesine bi rakip karşısında ve kendi sahanda hiç mi hücuma katınılmaz hiç mi bindirme orta yapılmaz Mustafa Sarp : Ben bu adamında ne oynadı
Galatasaray
Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) tarafından İskender Türk @ Dün 23:08

böyle olduğu iyi oldu hiç olmazsa adam gibi trnsfer yaparlar belki?! Rjkaard sen bu işi gerçkten bilmiyosun..böyle salakça kadro ile çıkarsan olacağı bu. Ben maç başlamadan kadroyu görünce söylemiştim 2.steua tekrarı olur diye çünkü kazmalar dol
Galatasaray
Ben rotasyonda bu kadar zorlanan bir hoca daha görmedim daha önceki yazılarımda hep Rijkard devam etsin süreklilik başarı getirir diyordum hala devam etmesi taraftarıyım inanıyorum bu adam boş beleş değildir diye ama adam oyun içinde rotasyon yapamıy
Galatasaray
Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) tarafından malkocoglu_DK @ Dün 23:05

Bu sene avrupa heyecanimiz baslamadan bitti, yaziklar olsun, simdi cikar ekranlara üzgün olduklarini söylerler.
Galatasaray
Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) tarafından redlion80 @ Dün 23:02

Hakan Balta : Ben bu adamın ne oynadıgını anlamadım nasıl bi sol bek bu adam yaa böylesine bi rakip karşısında ve kendi sahanda hiç mi hücuma katınılmaz hiç mi bindirme orta yapılmaz Mustafa Sarp : Ben bu adamında ne oynadıgını anlamadım bu kadar
Galatasaray
Böyle komedi olmaz bunlar futbolmu oynuyor futbolcu müsvetteleri.Toptan bu takımdan sarp barış sabri aykut defedilmeli.Bu nedir ya böyle futbolmu oynanır bu nasıl analiz nasıl teknik direktörlük rakibi resmen küçümsediler olmaz böyle şey.Yenen goller
Galatasaray
Allah topunuzun belasını versin.Başta yönetimin,sonra Rijkaardın sonrada oynayan tüm topçu bozuntularının.Takıma acilen kaleci ve santrfor lazım.Bu takımdan cacık bile olmaz.Seneyede Uefaya katılabilmek için oynarız.Kimse bana "daha sezon başı d
Galatasaray
evet değişen bir şey yok.. gol yedik mi maçı bitiriyoruz kafada.. bu taraftara da yansıyor hemen. bir hüsran daha..
Galatasaray
evet değişen bir şey yok.. gol yedik mi maçı bitiriyoruz kafada.. bu taraftara da yansıyor hemen. bir hüsran daha..
Galatasaray
yine aynı takım olmuşuz değişen bişey yok. transferi son günlere bırakn yönetime mi oyuncularamı hocalaramı hepsinde suç var. Allahtan bir maç daha varda belki uefa dan olmayız
Galatasaray
gs maç boyunca 10 larca frikik ve korner attı sıfır pozisyon,rakip 1 korner 1 frikik attı ikiside gol.Geçen seneden de kötüyüz arkadaşlar.
Galatasaray
Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) tarafından İskender Türk @ Dün 22:46

inşallah 3.golüde yeriz
Galatasaray
Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) tarafından redlion80 @ Dün 22:44

Bu sene bu sahnelere hazırlıklı olun derim bennn renktaşlar malesef
Galatasaray
al işte... bir arkadaş bükreş maçının tekrarının mümkünlüyünü söylemişti.. doğru tahmin oldu ne yazık ki..
Galatasaray
oha oha bu ne lan 2-2
Galatasaray
yediğimiz gola bak bee.. bu kadar olur yani
Page 2 of 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Kim Online
2 kayıtlı (İskender Türk, 1 gizli), 13 Guests and 26 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
Emirhan54, xxwildnessxx, tunahan, Theseus, rinaldi24
4672 kayıtlı kullanıcı