|
|
|
Galatasaray
|
|
ADNAN POLAT: Belgrad a gittiğimde bana bir futbolcu söyledi CD lerini verdi. Rijkaard da seyrettil İYİ FUTBOLCU ama son dört senede otuz maç oynamış dedi.. Prekazi beni aradı bonservisi elinde getireyim dedi. Prekazi BEN İYİ FUTBOLCU OLDUUNU SÖYLEYEY
|
|
Galatasaray
|
|
her zamanki gibi Galatasaray taraftarını gaza getiricek yandaş medya haberleri..Doğruluğu veya yanlışlığını tartışmıyorum..Bazı renkdaşlar takımımızı öyle çabuk silip öyle ileri geri suçlamalarda bulunuyolarki bu yandaş medyanın ekmeğine yağ sürmekte
|
|
Galatasaray
|
|
Ayrıca futbolcu boşta kalmadı meraklanmayın , futbolcunun 2 menejeride alicengiz oyunlarını seviyor anlaşılan.Hemen akabinde futbolcuyu begrada verdiler.Onlar Cin olmuş adam çarpmaya çalışıyorlar bizim renktaşlarda hala diyorki alsaydınız veremediniz
|
|
Galatasaray
|
|
Cana ya çok kuşkuyla bakıyorum.4.5 milyon € verip Cana yı alacağımıza 6 milyon € ya Emana alınabilirdi.
|
|
Galatasaray
|
|
KEITA NEDEN GİTTİ? Toplamda bakarsak Keita'yi 9 milyon euro'ya satmış olduk. Keita'nın satılması idari bir karardı. Rijkaard yeşil ışık yaktı. Keita her gittiği milli maçtan verilen tarihin 2 gün sonrasında geliyordu. Kewell, Elano verilen tarihte g
|
|
Galatasaray
|
|
TRANSFERLERDE GEÇ KALINDI MI? Sezon bittikten sonra teknik heyetle toplantı yaptık. Burada takıma yeni takviyelerin nerelere olacağı, alternatiflerini ve gidecekleri konuştuk. Gitmek isteyen sporculardan, gidişinin sakınca yaratmayacak olanlarını ko
|
|
Galatasaray
|
|
JAVANOVIC NEDEN OLMADI? Belgrad'a gittiğimiz zaman Prekazi, Javanovic'den bahsetti, kasetlerini verdi. Kaseti teknik heyete verdim. Fransk Rijkaard, 'İyi futbolcu ama son 4 senede 30 maç oynamış. Bunun nedenini bulmamız lazım' dedi. Transfer yoğunlu
|
|
Galatasaray
|
|
Medyanın oyununa ne yazik ki çok çabuk geliyorsunuz arkadaşlar hemen astınız kestiniz yazıkkk bi taraftar böyle olmamalı
|
|
Galatasaray
|
|
Başkanımız Adnan Polat bu konuda gerekli açıklamayı yaptı. Aç gözlü menajerleri dolayısı ile transfer gerçekleşmemiş. 1.5 Milyon Euro istemişler.
|
|
Galatasaray
|
|
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, NTVSpor'da yayınlanan % 100 futbol programında Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'ın sorularını yanıtlıyor. Programın girişinde Galatasaray Kulubü'nün mali ve idari konuları ayrıntılı bir şekilde masaya yatırıldı. Pola
|
|
Galatasaray
|
|
Oyuncular ve Teknik Heyet >> #6 Emiliano Adrian Insua Zapata http://www.webaslan.com/forum/ubbthreads.php/topics/476357#Post476357
|
|
Galatasaray
|
|
Oyuncular ve Teknik Heyet >> #21 Zvjezdan Misimovic : http://www.webaslan.com/forum/ubbthreads.php/topics/476356/21_Zvjezdan_Misimovic#Post476356
|
|
Galatasaray
|
|
yaf adam bonsrivisi ile gelmiş al ve bu senelik super ligden bir takıma bedava kirala , 400bin euro ayıramadın mı yani ? bu adam şimdi takımsız kaldı ortada kaldı , herzaman denen galatasaray geleneklerine hiç yakışmadı...
|
|
Galatasaray
|
|
.......................ufuk.................... Neil ........servet.......balta.......insua ............sarp.........ayhan(cana)......... ....................misimovic................ elano.....................................arda ...................
|
|
Galatasaray
|
|
Bakın ortada bu haberlerin doğru veya yanlışlığı tartışılıyor. Dikkat ettinizmi sansasyonel haberlerde dahil, sürekli şimdiye kadar duymadığımız rezil haberler okuyoruz. Ama dikkat edilirse bu haberlerin yanında ciddi iddialar var. Fatih altaylı hakk
|
|
Galatasaray
|
|
Evet bende Marco diye hatırlıyorum ve yaşıda 21 diyordu gerçeği bilmeden kimseyi yargılamayalım
|
|
Galatasaray
|
|
........................Ufuk.................... Sabri ........Servet.......Neill.......Insua ............Cana..........Ayhan......... Elano.............................Arda....... ....................Misimovic................ .......................
|
|
Galatasaray
|
|
Düşünün daha düne kadar Şampiyonlar Ligi ön elemesini geçip de şampiyonlar ligine kapağı attık mıydı gelsin paralar diye ağzı sulanarak bekleşen kanaryacıkları... onların ağzı açık bekledikleri o ligte biz kaç sene üst üste oynadık.. onların sıfır çe
|
|
Galatasaray
|
|
........................Ufuk.................... Sabri ........Servet.......Neill.......Insua ............Cana..........Elano......... Pino.............................Arda (Kewell) ....................Misimovic................ ......................
|
|
Galatasaray
|
|
Bi simoviçimiz vardı şimdi de misimoviçimiz oldu... yani şimdi soru şu: Misimoviç bi Simoviç kadar iyi olur mu?...
|
|
Galatasaray
|
|
bir marko jovanoviç diye bir de branislav jovanoviç diye iki ayrı futbolcu mu var yani?..
|
|
Galatasaray
|
|
İlk Gönderen: pikaloAdam GS ye transfer oldu ya,milli takımdan sakat dönüp devreyi kapatırsa hiç şaşırmayacağım.Takıma hemen uyum sağlar.Bütün aslar sakat kadrosunda.Onun neyi eksik. valla güzel bir espri ama bizim için hayli trajikomik.. yazık ya
|
|
Galatasaray
|
|
İlk Gönderen: AseKaN... aynı takım uğruna görüşlerimizi paylaştığımızdandır. haklısın renktaş ... aynen katılıyorum... benimkisi alınma değil de bilgilendirmeydi sadece... teşekkür ettim...
|
|
Galatasaray
|
|
Adam GS ye transfer oldu ya,milli takımdan sakat dönüp devreyi kapatırsa hiç şaşırmayacağım.Takıma hemen uyum sağlar.Bütün aslar sakat kadrosunda.Onun neyi eksik.
|
|
Galatasaray
|
|
maç yayınında gs ye çok genç bir ön libero önerdim daha 20-21 yaşında adı marco diyordu
|