|
|
|
Milli Takımlar
|
|
Turkish clubs are richer than some other big names in Europe u know....but its just the poor league which makes them mediocre....bit like scotland.... http://www.totalsportsmadness.com
|
|
Galatasaray
|
|
for all the highlights from around the world of soccer....check out http://lets-kickoff.blogspot.com
|
|
Galatasaray
|
|
fb gençlerle berabere kaldı.siz yarın samiyendeki hakem katliamını seyredin.
|
|
Galatasaray
|
|
Elano topu ayağına her aldığında bişeyler üretebiliyo ama Arda çok zorluyo gerçekten.Zamanında Jardel'e yapılan bu adama da yapılmaz inşallah...
|
|
Diğer Sporlar ve Organizasyonlar
|
|
G.Birligi - Fenerbahçe : 1-1 Antalyaspor - Sivasspor : 2-1 Kayserispor - Eskişehirspor : 0-0 İstanbul BB - Diyarbakırspor : 2-0 Bursaspor - Manisaspor : 1-0 Galatasaray - Ankaragücü : 5-0 Denizlispor - Beşiktaş : 2-1
|
|
Galatasaray
|
|
ben şahsen hagiye verdim oyumu
|
|
Galatasaray
|
|
İlk Gönderen: sami dayıarda nın elanoya karşı bir tavrı var sanki.anlayamıyorum bunu Aynı şeyi bende fark ettim.Elano bi taraflarını yırtıyo pas atsın diye ama inatla pas atmıyo Arda..
|
|
Galatasaray
|
|
Hakan Sükür: 231844 votes ( 12.3 % )
|
|
|
|
G.Antep - Trabzonspor : 1-2 G.Birligi - Fenerbahçe : 0-1 Antalyaspor - Sivasspor : 3-0 Kayserispor - Eskişehirspor : 2-0 İstanbul BB - Diyarbakırspor : 1-2 Bursaspor - Manisaspor : 2-0 Galatasaray - Ankaragücü : 3-1 Denizlispor - Beşiktaş : 0-1
|
|
Galatasaray
|
|
hakan balta da oynayamacak diye biliyorum. caner orda oynayacak.
|
|
|
|
Beşiktaş - İstanbul BB : 2-0 G.Antep - Trabzonspor : 1-1 G.Birligi - Fenerbahçe : 1-3 Antalyaspor - Sivasspor : 2-2 Kayserispor - Eskişehirspor : 3-2 İstanbul BB - Diyarbakırspor : 1-0 Bursaspor - Manisaspor : 2-0 Galatasaray - Ankaragücü : 3-0 Deniz
|
|
Galatasaray
|
|
İlk Gönderen: ErenMetin--------------Franco------------ Sabri-----Güngör-----Neill----Balta -------------M.Sarp----caner-------- santos ---------elano----------keita --------------------jo------------------- benim ilk 11 tahminim boyle ,fakat duru
|
|
Galatasaray
|
|
--------------Franco------------ Sabri-----Güngör-----Neill----Balta -------------M.Sarp----caner-------- santos ---------elano----------keita --------------------jo------------------- benim ilk 11 tahminim boyle ,fakat duruma gore keitayla arda y
|
|
Galatasaray
|
|
3-0 in rovansini alip sartlar ne olursa olsun anakaragucunu yenmemiz lazim ..yoksa sampiyonluk hayallari kurmakla kendimizi kandirmayalim..bu macta galatasaraydan istedigim galatasaray ruhunu sahaya yansitmalari ..gercekler acidir,eskisehire karsi ne
|
|
Galatasaray
|
|
arda nın elanoya karşı bir tavrı var sanki.anlayamıyorum bunu
|
|
Galatasaray
|
|
Ardanın yokuluğunda 2. bir Kasımpaşa maçı bekliyorum ben.Bu benim düşüncem tabi...
|
|
Galatasaray
|
|
Samiyende bile olsa Ardasız nasıl zengin pozisyon üretme becerisi gösterecez merak ediyorum. Çok zor maç bence. İnşallah kötü bir sürpriz olmaz. Fikstürün geri kalanı için yine de en avatajlı takımın biz GS miz olduğunu düşünüyorum. En önemli iki ra
|
|
Galatasaray
|
|
Hakan Şükür içinde.... bu siteye http://www.bestfootballer.com/
|
|
Galatasaray
|
|
Bu arada Arda için yüklenin beyler... best-footballer.of-world.net/home.html
|
|
Oyuncular ve Teknik Heyet
|
|
Yaa.. beyler onu bunu bırakında best-footballer.of-world.net/home.html sitesinde Arda C.Ronaldo Messi ve Torres ile yarışıyor bir el atsak diyorum yakışır Ardaya zirveye oynuyor..
|
|
|
|
G.Antep - Trabzonspor : 1-1 G.Birligi - Fenerbahçe : 1-3 Antalyaspor - Sivasspor : 1-2 Kayserispor - Eskişehirspor : 3-2 İstanbul BB - Diyarbakırspor : 1-2 Bursaspor - Manisaspor : 3-1 Galatasaray - Ankaragücü : 5-0 Denizlispor - Beşiktaş : 0-1
|
|
Avrupa ve Dünya Futbolu
|
|
geçen arsenal portoya 5,dün de manu 4 attı milana hem de milana.yenecekleri belliydi ama bu kadar ezeceklerini sanmıyordum r.madrid'in elenmesi de beni çok şaşırttı
|
|
Galatasaray
|
|
İlk Gönderen: AslAnibalİlk Gönderen: GauchO...art nietli olsa ne uydurma penaltıyı werirdi... 2-0 yeniliyor olmasaydık o penaltıyı verir miydi peki? mesela maç 1-1 olsaydı verir miydi? Hiç sanmıyorum... vicdan azabından olsa gerek
|
|
Galatasaray
|
|
Karar tamamen siyasi.Utanmadan bide maçı devam ettirir bu fedarasyon..
|
|
Galatasaray
|
|
Bu ne yaa.. Diyarbakır'a verilen şaka gibi cezayı duydunuz mu? biz fener maçında pet şişe yağdırdık 6 maç Diyarbakır yumruk kadar taş yağdırdı 3 maç yuhh.. diyorum demekki yanlış tercih yapmışız atılan yabancı maddede Galatasaray malesef bu kadar güç
|