Webaslan Forum
Aktif Konular | Aktif Mesajlar | Unanswered Posts Son 24 saat | Son 48 saat | Son 7 gün
Forum   Konu
Milli Takımlar
Yeni mesajlara git Re: UERO 2012 GRUP ELEMELERİ tarafından dummydam @ 3 minutes 6 seconds önce

Turkish clubs are richer than some other big names in Europe u know....but its just the poor league which makes them mediocre....bit like scotland.... http://www.totalsportsmadness.com
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: UEFA Avrupa Ligi 3.tur 2.maç: GALATASARAY-Netanya tarafından dummydam @ 30 minutes 34 seconds önce

for all the highlights from around the world of soccer....check out http://lets-kickoff.blogspot.com
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü tarafından sami dayı @ Bugün 20:56

fb gençlerle berabere kaldı.siz yarın samiyendeki hakem katliamını seyredin.
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü tarafından mediapunta @ Bugün 13:43

Elano topu ayağına her aldığında bişeyler üretebiliyo ama Arda çok zorluyo gerçekten.Zamanında Jardel'e yapılan bu adama da yapılmaz inşallah...
Diğer Sporlar ve Organizasyonlar
Yeni mesajlara git Re: Tahmin Yarışması 09-10 (Tahminler) tarafından Shahin Sharifov @ Bugün 10:45

G.Birligi - Fenerbahçe : 1-1 Antalyaspor - Sivasspor : 2-1 Kayserispor - Eskişehirspor : 0-0 İstanbul BB - Diyarbakırspor : 2-0 Bursaspor - Manisaspor : 1-0 Galatasaray - Ankaragücü : 5-0 Denizlispor - Beşiktaş : 2-1
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: Medyametre tarafından brkisilak @ Dün 22:48

ben şahsen hagiye verdim oyumu
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü tarafından Raist @ Dün 22:05

İlk Gönderen: sami dayıarda nın elanoya karşı bir tavrı var sanki.anlayamıyorum bunu Aynı şeyi bende fark ettim.Elano bi taraflarını yırtıyo pas atsın diye ama inatla pas atmıyo Arda..
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: Medyametre tarafından ONUR1905 @ Dün 21:35

Hakan Sükür: 231844 votes ( 12.3 % )
Yeni mesajlara git Re: Tahmin Yarışması 09-10 (Tahminler) tarafından asi_kiz1905 @ Dün 19:57

G.Antep - Trabzonspor : 1-2 G.Birligi - Fenerbahçe : 0-1 Antalyaspor - Sivasspor : 3-0 Kayserispor - Eskişehirspor : 2-0 İstanbul BB - Diyarbakırspor : 1-2 Bursaspor - Manisaspor : 2-0 Galatasaray - Ankaragücü : 3-1 Denizlispor - Beşiktaş : 0-1
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü tarafından omermirr @ Dün 17:19

hakan balta da oynayamacak diye biliyorum. caner orda oynayacak.
Yeni mesajlara git Re: Tahmin Yarışması 09-10 (Tahminler) tarafından E05 @ Dün 17:15

Beşiktaş - İstanbul BB : 2-0 G.Antep - Trabzonspor : 1-1 G.Birligi - Fenerbahçe : 1-3 Antalyaspor - Sivasspor : 2-2 Kayserispor - Eskişehirspor : 3-2 İstanbul BB - Diyarbakırspor : 1-0 Bursaspor - Manisaspor : 2-0 Galatasaray - Ankaragücü : 3-0 Deniz
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü tarafından sami dayı @ Dün 16:45

İlk Gönderen: ErenMetin--------------Franco------------ Sabri-----Güngör-----Neill----Balta -------------M.Sarp----caner-------- santos ---------elano----------keita --------------------jo------------------- benim ilk 11 tahminim boyle ,fakat duru
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü tarafından ErenMetin @ Dün 16:11

--------------Franco------------ Sabri-----Güngör-----Neill----Balta -------------M.Sarp----caner-------- santos ---------elano----------keita --------------------jo------------------- benim ilk 11 tahminim boyle ,fakat duruma gore keitayla arda y
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü tarafından ErenMetin @ Dün 16:04

3-0 in rovansini alip sartlar ne olursa olsun anakaragucunu yenmemiz lazim ..yoksa sampiyonluk hayallari kurmakla kendimizi kandirmayalim..bu macta galatasaraydan istedigim galatasaray ruhunu sahaya yansitmalari ..gercekler acidir,eskisehire karsi ne
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü tarafından sami dayı @ Dün 16:04

arda nın elanoya karşı bir tavrı var sanki.anlayamıyorum bunu
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü tarafından brkisilak @ Dün 14:30

Ardanın yokuluğunda 2. bir Kasımpaşa maçı bekliyorum ben.Bu benim düşüncem tabi...
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü tarafından omermirr @ Dün 12:03

Samiyende bile olsa Ardasız nasıl zengin pozisyon üretme becerisi gösterecez merak ediyorum. Çok zor maç bence. İnşallah kötü bir sürpriz olmaz. Fikstürün geri kalanı için yine de en avatajlı takımın biz GS miz olduğunu düşünüyorum. En önemli iki ra
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: Medyametre tarafından branege @ Dün 03:58

Hakan Şükür içinde.... bu siteye http://www.bestfootballer.com/
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: Medyametre tarafından branege @ Dün 03:51

Bu arada Arda için yüklenin beyler... best-footballer.of-world.net/home.html
Oyuncular ve Teknik Heyet
Yeni mesajlara git Re: #10 Arda Turan (C) tarafından branege @ Dün 03:43

Yaa.. beyler onu bunu bırakında best-footballer.of-world.net/home.html sitesinde Arda C.Ronaldo Messi ve Torres ile yarışıyor bir el atsak diyorum yakışır Ardaya zirveye oynuyor..
Yeni mesajlara git Re: Tahmin Yarışması 09-10 (Tahminler) tarafından İlhan_Atilla @ Dün 00:18

G.Antep - Trabzonspor : 1-1 G.Birligi - Fenerbahçe : 1-3 Antalyaspor - Sivasspor : 1-2 Kayserispor - Eskişehirspor : 3-2 İstanbul BB - Diyarbakırspor : 1-2 Bursaspor - Manisaspor : 3-1 Galatasaray - Ankaragücü : 5-0 Denizlispor - Beşiktaş : 0-1
Avrupa ve Dünya Futbolu
Yeni mesajlara git Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10 tarafından aLiNnAs_1905 @ Thu Mar 11 2010 23:15 PM

geçen arsenal portoya 5,dün de manu 4 attı milana hem de milana.yenecekleri belliydi ama bu kadar ezeceklerini sanmıyordum r.madrid'in elenmesi de beni çok şaşırttı
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: TSL 24.Hafta:Eskişehirspor-Galatasaray tarafından aLiNnAs_1905 @ Thu Mar 11 2010 23:11 PM

İlk Gönderen: AslAnibalİlk Gönderen: GauchO...art nietli olsa ne uydurma penaltıyı werirdi... 2-0 yeniliyor olmasaydık o penaltıyı verir miydi peki? mesela maç 1-1 olsaydı verir miydi? Hiç sanmıyorum... vicdan azabından olsa gerek
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: Medyametre tarafından Raist @ Thu Mar 11 2010 22:35 PM

Karar tamamen siyasi.Utanmadan bide maçı devam ettirir bu fedarasyon..
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: Medyametre tarafından branege @ Thu Mar 11 2010 22:25 PM

Bu ne yaa.. Diyarbakır'a verilen şaka gibi cezayı duydunuz mu? biz fener maçında pet şişe yağdırdık 6 maç Diyarbakır yumruk kadar taş yağdırdı 3 maç yuhh.. diyorum demekki yanlış tercih yapmışız atılan yabancı maddede Galatasaray malesef bu kadar güç
Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6 >
Kim Online
2 kayıtlı (dummydam, Raist), 6 Guests and 11 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
vLn, krkmz, felipemassa1905, Serkan ATEŞ, halit1981
4579 kayıtlı kullanıcı