Webaslan Forum
Aktif Konular | Aktif Mesajlar | Unanswered Posts Son 24 saat | Son 48 saat | Son 7 gün
Forum   Konu
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: TSL 26.HAFTA Trabzonspor-GALATASARAY tarafından omermirr @ Bugün 20:19

Trabzon bize ters gelmeyen bir takım. Arda nın dönüyor olması da büyük avantaj. Eskişehir maçındaki gibi sorumsuz olmazlar artık bu maçta. telafisi olmayan haftalar başladı artık ki Bursanın hükmen Diyarbakır galibiyetini hesaba katarsak puan kaybı a
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: TSL 26.HAFTA Trabzonspor-GALATASARAY tarafından Raist @ Bugün 18:35

Deplasman performansımız göz önüne alındığında beraberlik çok iyi, galibiyet mükemmel olur.
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: TSL 26.HAFTA Trabzonspor-GALATASARAY tarafından sami dayı @ Bugün 17:41

kazanmaktan başka alternatifi olmayan bir maç.hele hele fener naçı öncesi mutlaka kazanmalıyızki fener maçına moralli ve sakin çıkalım
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: TSL 26.HAFTA Trabzonspor-GALATASARAY tarafından westsilwer @ Bugün 16:07

güzel bi maç olacak...tam kadroyuz..eksik yok..
Galatasaray
Yeni mesajlara git TSL 26.HAFTA Trabzonspor-GALATASARAY tarafından sami dayı @ Bugün 15:15

TURKCELL SÜPER LİG 26. HAFTA TRABZONSPOR GALATASARAY Tarih: 21.03.2010 Saat: 19.00 Stad: HÜSEYİN AVNİ AKER
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü tarafından AslAnibal @ Bugün 14:53

İlk Gönderen: omermirr Ankaragücü sezonun 2.yarısında kalesinde sadece 3 gol görmüş. 2. yarıda yediği gollerin bir okadarını bir 90 dakikada yedi... eeee ilk yarının intikamını almış olduk...
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü tarafından Raph @ Bugün 12:58

Öncelikle söylemek gerekirs,bu maci belirleyen Ankaragücü oldu,hucumdaki etkiszilikleri nedeniyle hemen hemen hic pozisyon vermedik,savunmadaki hatalari nedeniyle de 2 tane de gol armagan ettiler. Savunmadaki Neill,Hucumda Keita cok iyiydiler,Keita
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü tarafından UMUT 88 @ Bugün 12:33

Öncelikle Elano mevzusunu ele almak istiyorum.Bu adam ön libero diye alınmadı.Sırtında 9 numara var bir kere.Kaleye sert ve düzgün şut çeken, duran topları etkili kullanan bir futbolcu olarak biliyorum Elano yu.Fakat ne hikmetse defansif bir anlayışl
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü tarafından ErenMetin @ Bugün 09:27

İlk Gönderen: sami dayıİlk Gönderen: ErenMetin--------------Franco------------ Sabri-----Güngör-----Neill----Balta -------------M.Sarp----caner-------- santos ---------elano----------keita --------------------jo------------------- benim ilk 11 tah
Galatasaray
Yeni mesajlara git Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü tarafından ErenMetin @ Bugün 09:13

Renkdaslar bu macı yenıcegız dedım nıtekımde oyle oldu ..gollere bakarmısınız jo,keıta,kral baros...haftayada kewell geldığınde takım Allahın ıznıyle sakatlık yasamassa smpyonlugun Gelmmemesı ıcten bıle degıl..sadece suna değınmek ıstıyorum bu takımı
Kim Online
1 kayıtlı (omermirr), 7 Guests and 27 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
mine, dummydam, vLn, krkmz, felipemassa1905
4581 kayıtlı kullanıcı