Derbiyle ilgili görüşü!
Galatasarayımız'ın Boşnak yıldızı Misimovic, Karabük'te yaşanan puan kaybını F.Bahçe derbisinde telafi edeceklerini ve takımda kalıcı olacağını iddia etti
Sabah
Yeni bir sistemin içerisinde yer aldığı için zamana ihtiyacı olduğunu söyleyen Misimovic "10 numara pozisyonundayım, bu çok özel bir pozisyon. Bana yakın oynayan futbolcuların özelliklerini iyi bilmeliyim. Bunu tam olarak kavramak da zaman alır" diye konuştu.
"Kendimi Galatasaray'ın bir parçası olarak hissediyorum. Çok gelenekçi ve tutkulu bir taraftarımız var. Bu beni çok etkiledi. İddia edildiği devre arasında takımdan ayrılmak gibi bir düşüncem yok" diyerek camiaya ısındığını söyleyen Boşnak yıldız, Karabük yenilgisine de değindi: "Karabük'te iyi değildik. Yenildik ve çok üzüldük. Saha çok kötüydü. Hakem de iyi bir performans sergileyemedi. Anakaragücü ve sonrasında Fenerbahçe maçlarında puan kayıplarımızı telafi edeceğiz. Fenerbahçe derbisinin ne derece önemli olduğunu biliyorum."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım

Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip

Arsenal Kenan Yıldız'a talip
Altay Bayındır, Manchester United'a veda ediyor

Acun Ilıcalı, Hull City taraftarlarıyla Antalya'da buluştu!

Manchester City'den Elliot Anderson için 92.5 milyon euro'luk hazırlık!

























