Webaslan Ana Sayfa
üye girişi
üye ol
Bu haberi yazdır
DEDEHAYIR: "KELLE İSTİYORLARDI"
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği ve bayan basketbol şubesi sorumluluğundan dün istifa eden Ahmet Dedehayır, neden eleştiri oklarına hedefi olduğunu bilmediğini kaydederek, ''Herhalde kelle avcıları daha fazla kelle istiyorlardı'' dedi.  
26 Kasım 2009 Perşembe - 13:04 Anadolu Ajansı
DEDEHAYIR: "KELLE İSTİYORLARDI"
Radyospor'a konuşan Dedehayır, kendisini kasten basketbol şubesinden sorumlu olarak gösterdiklerini iddia ederek, ''Oysa ben bayan basketbol şubesinden sorumluydum. Neden eleştiri oklarının hedefi oldum, bilmiyorum. Ama herhalde kelle avcıları daha fazla kelle istiyorlar. Yiğit Şardan'ın ve erkek basketbol takımındaki idari ve teknik yetkililerin istifası yetmedi anladığım kadarıyla. Ben de istifa ettim. Bakalım bundan sonra yeni ne bulacaklar'' diye konuştu.

Dedehayır, Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun verdiği cezaların çok ağır ve kabul edilebilir olmadığını öne sürerek, ''Haksız bir ceza. Öncelikle Cemal Nalga, Tufan ve Sayın Yiğit Şardan'ın cezaları değişmezse, o zaman hukuk sistemini yeniden gözden geçirmek gerekiyor. Galatasaray, fiilen küme düşürüldü. Cezalar değiştirilmezse Galatasaray'ın kümede kalma ihtimali yok. Bu cezalar bizim için kesinlikle bir sürpriz oldu. Bu kadar ağır bir cezayı beklemiyorduk'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın bir neferi olduğunu anlatan Ahmet Dedehayır, ''Kulübüme hizmet etmek için illaki yönetim kurulu üyesi olmak gerekmiyor. Ne görev verilirse yaparım'' diyerek sözlerini tamamladı.

 

Diğer Haberler
reklam
Bizi Takip Edin :
Webaslan Twitter Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPhone Webaslan Mobil
reklam
En çok okunan haberler
Bu son olsun!
Tam bitti derken...
Culio çılgınlığı
Nuri'den transfer açıklaması
Gel, coşsun Arena!
İstanbul'da sürpriz buluşma!
Kalou için aracı olacak!
reklam
En çok yorumlananlar
Bu son olsun!
Kalou için aracı olacak!
Çıldırtan rakamlar
Tam bitti derken...
Gel, coşsun Arena!
İstanbul'da sürpriz buluşma!
Nuri'den transfer açıklaması
Yazarlar
| 13.05.2012 | 187 yorum |
Osman Tanburacı
| 01.05.2012 | 20 yorum |
Emre Uğurlu
| 12.05.2012 | 39 yorum |
Ant İpek
| 18.05.2012 | 13 yorum |
Evren Göz
WEB ASLAN