Webaslan Ana Sayfa
üye girişi
üye ol
Bu haberi yazdır
Cissokho harekatı
Galatasarayımız'ın Hollanda kampı tüm hızıyla sürerken, sarı kırmızılı kulübün beklenen transferleri ne zaman gerçekleştireceği merakla bekleniyor.  
16 Temmuz 2010 Cuma - 16:17 DHA
Cissokho harekatı
Galatasarayımız'ın Hollanda kampı tüm hızıyla sürerken, sarı kırmızılı kulübün beklenen transferleri ne zaman gerçekleştireceği merakla bekleniyor. Sportif Direktör Adnan Sezgin, teknik direktör Frank Rijkaard'ın isteklerini karşılayabilmek amacıyla yine kamptan gizlice ayrılıp, yollara düştü. Adnan Sezgin'in, Lyon'un sol kanat oyuncusu Aly Cissokho'nun transferi için görüşmek amacıyla Fransa'ya gittiği belirlendi. Sol kanatta savunma ağırlıklı oynayan Cissokho aynı zamanda hücuma yüksek oranda destek verebiliyor.

PABLO PİNO BEKLENİYOR

Bu arada Galatasaray'ın bir süredir peşinde olduğu Monaco'nun Kolombiyalı kanat oyuncusu Pablo Pino'nun transferinde sona yaklaştığı öğrenildi. Kolombiyalı oyuncunun Monaco Kulübü'ne "Ben Galatasaray'da oynamak istiyorum" diyerek baskı yaptığı ve bonservis ücretinin indirilmesini istediği öğrenildi. Bu gelişme üstüne Pablo Pino'nun transferinin her an gerçeklemesi ve oyuncunun sarı kırmızılı takımın kampına katılması bekleniyor.

KEWELL DÖNÜYOR

Öte yandan Galatasaray'da bir sürpriz gelişme de Harry Kewell’da yaşandı. Avustralyalı yıldız ile gelecek sezon devam etmeye pek sıcak bakmayan sarı kırmızılı yönetimi, yıldız oyuncunun garanti para isteğinde büyük oranda indirim yapması üzerine kadroda tutmaya karar verdi. Galatasaray'dan yılda 2,5 Milyon Euro kazanan Kewell, ücretinde 500 Bin Euro garanti para, maç başına 20 Bin Euro indirince, sözleşmesinin uzatılmasına karar verildi.

FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ GOLCÜLER SAKAT

Galatasaray'ın Hollanda kampında bütün dikkatler Fenerbahçe ile oynanacak Spor Toto Dostluk Kupası maçına çevrildi. Hollanda kampının başlamasına 1 hafta olmasına rağmen henüz beklenen transferler gerçekleşmezken, sarı kırmızılı takımın iki golcüsü Milan Baros ve Mehmet Battal'ın sakatlıklarının sürmesi, teknik direktör Frank Rijkaard'ı F.Bahçe maçı öncesi sıkıntıya sokuyor. Milan Baros'un aşil tendonundaki rahatsızlığı sürüyor. Golcü oyuncu bu sabah yapılan antrenmana da katılamadı. Homberg ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Mehmet Battal'ın ise sağ ayak bileğinde ağrı olduğu ve ödem olmaması için antrenmana çıkarılmadığı açıklandı. Kulüp doktoru Murat Çevik iki oyuncunun da tedavisinin sürdüğünü belirtti ancak F.Bahçe maçında yer alıp almamalarının henüz belli olmadığını söyledi.
Diğer Haberler
reklam
Bizi Takip Edin :
Webaslan Twitter Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPhone Webaslan Mobil
reklam
En çok okunan haberler
Bu son olsun!
Tam bitti derken...
Nuri'den transfer açıklaması
Culio çılgınlığı
Gel, coşsun Arena!
İstanbul'da sürpriz buluşma!
Kalou için aracı olacak!
reklam
En çok yorumlananlar
Bu son olsun!
Kalou için aracı olacak!
Çıldırtan rakamlar
Tam bitti derken...
İstanbul'da sürpriz buluşma!
Gel, coşsun Arena!
Nuri'den transfer açıklaması
Yazarlar
| 13.05.2012 | 187 yorum |
Osman Tanburacı
| 01.05.2012 | 20 yorum |
Emre Uğurlu
| 12.05.2012 | 39 yorum |
Ant İpek
| 18.05.2012 | 13 yorum |
Evren Göz
WEB ASLAN