Webaslan Ana Sayfa
üye girişi
üye ol
Bu haberi yazdır
Cana koşulara başladı
Galatasaray Futbol Takımımız, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenmanla OFK Belgrad maçı hazırlıklarına devam ederken dün idmanda sakatlanan yeni transferimiz Lorik Cana bugün düz koşulara başladı.  
31 Temmuz 2010 Cumartesi - 21:00 Anadolu Ajansı
Cana koşulara başladı
Teknik ekibimiz Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu ,Albert Roca Pujol ve Carlos Cuadrat  yönetiminde, futbolcularımız saat 18.30’da akşam antrenmanı için Jupp Derwall Sahası'nda toplandı.

Futbolcularımız antrenman boyunca fizik kondisyon çalışması ile topla taktik ve dayanıklılık çalışması uygulandı. Akşam idmanı yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Dün idman sırasında sakatlanan Lorik Cana, tedavisinin ardından düz koşuya katıldı. Düz koşulara devam eden Milan Baros’un ise tedavisine devam ediliyor.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yarın (1 Ağustos Pazar) sabah saat 09.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak bir çalışma gerçekleştirecek.
Diğer Haberler
reklam
Bizi Takip Edin :
Webaslan Twitter Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPhone Webaslan Mobil
reklam
En çok okunan haberler
Fatih Terim'in yıldız adayı
Günün flaş iddiası
Shaqiri transferinde sona doğru
Derbide üzücü skor
Körler sağırlar birbirini ağırlar
Sercan kendini kime benzetti?
Tartışmak mı?
reklam
En çok yorumlananlar
Günün flaş iddiası
Baros'a şok ceza!
Derbide üzücü skor
Körler sağırlar birbirini ağırlar
Shaqiri transferinde sona doğru
Sercan kendini kime benzetti?
Fatih Terim'in yıldız adayı
Yazarlar
| 02.02.2012 | 111 yorum |
Osman Tanburacı
| 29.01.2012 | 36 yorum |
Emre Uğurlu
| 03.02.2012 | 31 yorum |
Ant İpek
| 05.02.2012 | 37 yorum |
Evren Göz
WEB ASLAN