Webaslan Ana Sayfa
üye girişi
üye ol
Bu haberi yazdır
BİRİ SAKAT İKİSİ DİNLENİYOR!
Galatasarayımız Spor Toto Süper Lig'in 2. hafatasında karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını eksik sürdürdü.  
20 Ağustos 2010 Cuma - 15:00 Anadolu Ajansı
BİRİ SAKAT İKİSİ DİNLENİYOR!
UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında dün Ukrayna temsilcisi Karpaty ile 2-2 berabere kalan ve sergilediği futbolla eleştirilerin hedefi olan Galatasarayımız, Spor Toto Süper Lig'deki Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmada, Karpaty maçında oynayan oyuncuların yenileme, diğer oyuncuların ise topla kondisyon çalışması yaptıkları belirtildi.

Karpaty maçında darbeye bağlı olarak ayak tabanı zarında yırtılma oluşan Mehmet Batdal'ın tedavisine başlandığı, ayağında darbeye bağlı ezilme bulunan Hakan Balta ile sol üst ön adalesinde ezilme olan Mustafa Sarp'ın ise dinlendirildikleri açıklanırken, Lorik Cana'nın tedavisinin sürdüğü, Aydın Yılmaz'ın ise kondisyoner eşliğinde takımdan ayrı çalıştığı aktarıldı.

Sarı-kırmızılı takımımızda ayrıca Juan Pablo Pino ve Sabri Sarıoğlu'nun sakatlıkları devam ediyor.

Galatasarayımız, yarın akşam yapacağı antrenmanla Bursaspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak.    
Diğer Haberler
reklam
Bizi Takip Edin :
Webaslan Twitter Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPhone Webaslan Mobil
reklam
En çok okunan haberler
Tam bitti derken...
Bu son olsun!
İstanbul'da sürpriz buluşma!
Nuri'den transfer açıklaması
Culio çılgınlığı
Kalou için aracı olacak!
Gel, coşsun Arena!
reklam
En çok yorumlananlar
Kalou için aracı olacak!
Bu son olsun!
Çıldırtan rakamlar
Tam bitti derken...
İstanbul'da sürpriz buluşma!
Gel, coşsun Arena!
Nuri'den transfer açıklaması
Yazarlar
| 13.05.2012 | 187 yorum |
Osman Tanburacı
| 01.05.2012 | 20 yorum |
Emre Uğurlu
| 12.05.2012 | 39 yorum |
Ant İpek
| 18.05.2012 | 13 yorum |
Evren Göz
WEB ASLAN