Avrupa'da 231. randevu
UEFA Avrupa Ligi'nde yarın deplasmanda, Avusturya'nın Sturm Graz takımıyla karşılaşacak Galatasaray, Avrupa kupalarındaki 231. maçına çıkacak.
Anadolu Ajansı
Sarı-kırmızılılar, bugüne kadar Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 133, adı UEFA Kupası'ndan UEFA Avrupa Ligi'ne çevrilen bu organizasyonda 64, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve UEFA Süper Kupa'da da 1 kez olmak üzere, toplam 230 maç oynadı.
Avrupa kupaları tarihindeki en başarılı Türk ekibi olan ve UEFA Kupası ile UEFA Süper Kupası'nı müzesinde bulunduran Galatasaray, 230 maçta 89 galibiyet ve 83 yenilgi alırken, 58 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı.
Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 322 gol göndermeyi başaran ''Cim Bom'', kalesinde ise 327 gol gördü.
Grubunda liderliği garantileyen ve bu karşılaşmaya çok rahat çıkacak Galatasaray, Sturm Graz ile grupta oynadığı ilk karşılaşmada Ali Sami Yen Stadı'nda rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım

Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip

Arsenal Kenan Yıldız'a talip
Altay Bayındır, Manchester United'a veda ediyor

Acun Ilıcalı, Hull City taraftarlarıyla Antalya'da buluştu!

Manchester City'den Elliot Anderson için 92.5 milyon euro'luk hazırlık!

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

Juventus'ta yeni rota Emiliano Martinez

Fiorentina'da Fabio Grosso dönemi

























